نتایح جستجو

1. kaveevel

فروخته شد! پاور ایسوس Rog Thor 1200p

خارج از فروم فروخته شد
  2. kaveevel

خواهش میکنم داداش 💎
  3. kaveevel

ممنونم مرسی از پاسختون, من در حال حاضر تصمیم دارم که پاوری که موجود دارم را یا بتونم بفروشم به عزیزی که نیاز دارن (از سری ۳ گرافیک میخواهن استفاده کنن چون این پاور به شدت برای گرافیک های های اند نسل ۳ مناسبه) یا اینکه عزیزی که ممکنه خودش عرضه کننده و فروشگاه داشته باشه بتونه واسم با Rog Thor...
  4. kaveevel

همچنان این پاور برای فروش یا تعویض با rog thor 1600w مابقیش نقدی موجوده.
  5. kaveevel

مرسی ممنونم که تجربه تون را باهام به اشتراک گذاشتید 🙏🏻 در مورد 5080 هم تحقیق میکنم ممنونم بازهم
  6. kaveevel

آره کابل 16 پین دیدم که معمولا روی خوده کارتها هست، ولی احساس میکنم استانداردش نیست
  7. kaveevel

تا جایی که میدونم نداره، از طرفی هم من می خواهم روی 4k بازی کنم زمانهای اضافی را و حس میکنم پاورم شاید نتونه بکشه و ضعیف باشه چون هم واتر کولر داره هم میخواهم مانیتور داخل کیس بزارم و ... هزینه که دارم میکنم برای خرید گرافیک تهش یه هزینه بیشتر میکنم یه پاور 1600 وات rog بخرم.
  8. kaveevel

سلام وقت همگی بخیر. من یک عدد پاور ماژولار ROG-THOR-1200P دارم که نو هست فقط جعبه اش را باز کردم و تا الان روشن نشده چندین سال پیش خریداری کردم برای اینکه سیستم ببندم ولی قطعاتش را نتونستم بخرم تا الان که گرافیک ۴۰۹۰ میخواهم بخرم و نیاز به کابل 12vhpwr گرافیک داره که این پاور خودم نداره، تمایل...
  9. kaveevel

درجه بندی کاربران بازارچه

بله الان متوجه شدم ممنون از توضیحاتتون 🙏🏻
  10. kaveevel

برای من هم امتیاز بازارچه pt ام را اعمال نکردن هر چقدر هم پیگیری کرد پاسخ منطقی دریافت نکردم و کلا بیخیال شدم
  11. kaveevel

الان مثلا امتیازات پی تی من اینجا دیگه لحاظ نمیشه؟
  12. kaveevel

به نظر من همون امتیازاتی که داخل پی تی هر کسی داشته را اینجا اضافه کنید به تعداد امتیازات هر شخصی که در خواست میده
بالا