نتایح جستجو

1. Black HAF

فروش % Samsung Galaxy buds Pro % OFF

عرض ادب و ارادت کالای مورد بحث با استناد به شرایطی که داره تا اطلاع ثانوی به مبلغ 2600 برای فروش و تقدیم به خریدار موجود هست 👌 شاد و سربلند باشین
  2. Black HAF

خرید اقساطی یا کلاه برداری🤔

دقیقا همینطوره با این اعتبار میشه خرید رو انجام داد ولی اختلاف رو باید واریز کرد..در ضمن مبلغ هر قسط ۱.۳۳۳ هست نه ۱۳ میلیون..احتمالا ایشون اشتباه برداشت کردن چون درخواست مربوط به جای دیگه بوده و احساس کردن همون مبلغ اعتبار از دیجی دارن🙏
  3. Black HAF

فروش فروش یا معاوضه Ram 16G(2*8)SKHynix DDR5 4800mhz

عرض ادب و ظهر بخیر.. امیرخان کماکان رم ها موجودن؟👆
  4. Black HAF

فروخته شد! SSD آکبند از برند PNY با ظرفیت 250

عرض ادب و روزبخیر.. حافظه PNY به جناب فاتحی عزیز فروخته شد و امروز هم براشون ارسال میشه... مبارکتون باشه قربان ختم تاپیک
  5. Black HAF

با توجه به اتمام مهلت پیشنهاد توسط دیگر دوستان ، لطف کنین اطلاعات لازم برای ارسال رو برای بنده بفرستین تا بقیه مراحل رو انجام بدم ...
  6. Black HAF

عرض ادب و صبح بخیر... امروز ، مصادف با ساعتی که پیام دادین اگر درخواست دیگه ای نبود تقدیمتون میشه 🙏
  7. Black HAF

فروش % Samsung Galaxy buds Pro % OFF

عرض ادب و روز بخیر بنا بر عنوان تاپیک این بادز به همراه کلیه متعلقات ( کابل و سری ها استفاده نشده ) ، ساخت ویتنام و همراه یک کاور بسیار محکم و با کیفیت تقدیم حضورتون میشه.. قیمتی هم که با توجه به مشخصات و تمیزی برای این مدل در نظر دارم 3000 هست.. مواردی از قبیل نحوه ارسال و هزینه ها هم طبق عرف...
  8. Black HAF

عرض ادب و ارادت خدمت دوستان و بزرگواران حافظه مورد بحث بصورت آکبند همراه لیبل الماس رایان ، گارانتی تا اواخر اسفند ماه و ساخته تایوان موجود هست.. شروع مزایده با قیمت 1700 و انتهای اون هم ( خرید فوری ) 2000 و گام هم 50 در نظر گرفته شده.. بقیه موارد از قبیل اتمام مزایده ، هزینه های ارسال و غیره...
  9. Black HAF

فروخته شد! مودم 4G/TD-LTE هوآوی مدل L01s

از قدیم گفتن مال خوب رو زمین نمیمونه.. مبارک خریدار باشه😎🤌
  10. Black HAF

فروخته شد! مودم 4G/TD-LTE هوآوی مدل L01s

با توجه به تمیز بودن و کامل بودن ، امکانات و پشتیبانی خوبی که از طیف وسیع فرکانسها داره و همچنین قیمت نوی این مدل همراه با گارانتی که تقریبا دو برابر قیمت شماست باید عرض کنم قیمت پیشنهادیتون منصفانه و عالیه.. امیدوارم به قیمت خوب و به مصرف کننده واقعی بفروشین 👌👌
  11. Black HAF

اختلاف نسل 12 و 14 اینتل

پردازنده فعلی با کارتی که دارین حدود 12% و 14400 حدود 5% گلوگاه دارن https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/
  12. Black HAF

اختلاف نسل 12 و 14 اینتل

عرض ادب و روز بخیر.. در اینکه پرفورمنس پردازنده نسل 14 نسبت به نسل 12 بالاتر و بهتر هست ( 32% سریعتر در پردازش چند هسته ای و حدود 7% در پردازش تک هسته ) شکی نیست ولی در خصوص نوع استفاده ای که دارین و با توجه به رزولیشنی که فرمودین ، عمده پردازش بر عهده کارت گرافیک هست و در این خصوص تفاوت خاصی...
  13. Black HAF

بهترین فیلم و سریال هایی که تا حالا دیدید

We Live in Time امتیاز IMDB : 7.1/10
  14. Black HAF

بهترین ورژن بازی COD برای ایکس باکس سری ایکس

ممنون.. میرم خونه روی کنسول نگاه میکنم ببینم میشه گرفتش یا نه..( با گیم پس منظورمه ) ولی یه سوالی .. به نسبت محبوبیت امتیاز پایینی داره چرا پس..؟؟:unsure:
  15. Black HAF

که میشه کدوم یکی از این نسخه ها..( چون من مدرن وار رو نگاه کردم 2019 به چشمم نیومد ) https://www.xbox.com/en-us/Search/Results?q=call+of+duty
  16. Black HAF

عرض ادب و ارادات و صبح بخیر.. چند وقتی هست که بطور غیر متمرکز این بازی رو روی موبایل انجام میدم و لذا قصد کردم روی کنسول هم نصب کنم.. ولی وقتی برای نصب به آلبوم بازیها سر زدم دیدم عناوین متفاوتی برای دانلود وجود داره ( بماند که حجم کلی رو عدد بسیار زیادی نشون میداد ) .. الان سوال من از دوستانی...
  17. Black HAF

درخواست خرید خریدار تستر پاور گرین یا دیسپلی پاور green power display

عرض ادب و شب بخیر چون دیدم نوشتین تستر پاور این مورد رو پیشنهاد دادم.. اون مدل اینترنال که مد نظرتون هست ( که بعید می‌دونم پیدا بشه ) چه پارامترهایی رو بطور آنلاین یا مدام نمایش میده ؟ البته دوستانی که دستی بر طراحی مدار و کار با ماژول ها یا مدار های آدرینو دارن به راحتی انواع پارامترها رو...
  18. Black HAF

درخواست خرید خریدار تستر پاور گرین یا دیسپلی پاور green power display

عرض ادب و ارادت با توجه به اینکه موردی که آگهی کردین بسیار نایاب هست اگر نیاز به نصب روی کیس دارین پیشنهاد میکنم یکی از این مدلها رو تهیه بفرمایین و با کمی صرف وقت و استفاده از کانکتور ها و دسته سیم یک پاور مستعمل برای خودتون یه پاور دیسپلی اینترنال بسازین..این مدل بواسطه ابعادی که داره به راحتی...
بالا