دقیقا همینطوره
با این اعتبار میشه خرید رو انجام داد ولی اختلاف رو باید واریز کرد..در ضمن مبلغ هر قسط ۱.۳۳۳ هست نه ۱۳ میلیون..احتمالا ایشون اشتباه برداشت کردن چون درخواست مربوط به جای دیگه بوده و احساس کردن همون مبلغ اعتبار از دیجی دارن🙏
عرض ادب و روز بخیر
بنا بر عنوان تاپیک این بادز به همراه کلیه متعلقات ( کابل و سری ها استفاده نشده ) ، ساخت ویتنام و همراه یک کاور بسیار محکم و با کیفیت تقدیم حضورتون میشه..
قیمتی هم که با توجه به مشخصات و تمیزی برای این مدل در نظر دارم 3000 هست..
مواردی از قبیل نحوه ارسال و هزینه ها هم طبق عرف...
عرض ادب و ارادت خدمت دوستان و بزرگواران
حافظه مورد بحث بصورت آکبند همراه لیبل الماس رایان ، گارانتی تا اواخر اسفند ماه و ساخته تایوان موجود هست..
شروع مزایده با قیمت 1700 و انتهای اون هم ( خرید فوری ) 2000 و گام هم 50 در نظر گرفته شده..
بقیه موارد از قبیل اتمام مزایده ، هزینه های ارسال و غیره...
با توجه به تمیز بودن و کامل بودن ، امکانات و پشتیبانی خوبی که از طیف وسیع فرکانسها داره و همچنین قیمت نوی این مدل همراه با گارانتی که تقریبا دو برابر قیمت شماست باید عرض کنم قیمت پیشنهادیتون منصفانه و عالیه..
امیدوارم به قیمت خوب و به مصرف کننده واقعی بفروشین 👌👌
عرض ادب و روز بخیر..
در اینکه پرفورمنس پردازنده نسل 14 نسبت به نسل 12 بالاتر و بهتر هست ( 32% سریعتر در پردازش چند هسته ای و حدود 7% در پردازش تک هسته ) شکی نیست ولی در خصوص نوع استفاده ای که دارین و با توجه به رزولیشنی که فرمودین ، عمده پردازش بر عهده کارت گرافیک هست و در این خصوص تفاوت خاصی...
ممنون..
میرم خونه روی کنسول نگاه میکنم ببینم میشه گرفتش یا نه..( با گیم پس منظورمه )
ولی یه سوالی .. به نسبت محبوبیت امتیاز پایینی داره چرا پس..؟؟:unsure:
عرض ادب و ارادات و صبح بخیر..
چند وقتی هست که بطور غیر متمرکز این بازی رو روی موبایل انجام میدم و لذا قصد کردم روی کنسول هم نصب کنم..
ولی وقتی برای نصب به آلبوم بازیها سر زدم دیدم عناوین متفاوتی برای دانلود وجود داره ( بماند که حجم کلی رو عدد بسیار زیادی نشون میداد ) ..
الان سوال من از دوستانی...
عرض ادب و شب بخیر
چون دیدم نوشتین تستر پاور این مورد رو پیشنهاد دادم..
اون مدل اینترنال که مد نظرتون هست ( که بعید میدونم پیدا بشه ) چه پارامترهایی رو بطور آنلاین یا مدام نمایش میده ؟
البته دوستانی که دستی بر طراحی مدار و کار با ماژول ها یا مدار های آدرینو دارن به راحتی انواع پارامترها رو...
عرض ادب و ارادت
با توجه به اینکه موردی که آگهی کردین بسیار نایاب هست اگر نیاز به نصب روی کیس دارین پیشنهاد میکنم یکی از این مدلها رو تهیه بفرمایین و با کمی صرف وقت و استفاده از کانکتور ها و دسته سیم یک پاور مستعمل برای خودتون یه پاور دیسپلی اینترنال بسازین..این مدل بواسطه ابعادی که داره به راحتی...