نتایح جستجو

1. A

فروش اکانت Battlefield 2042

✅ اکانت battlefield 2042 ✅ پلتفرم : EA App اوریجین سابق ✅ کلی اسلحه و داستان هم واسش باز کردم و اونقدری پول توش هست که بتونید سیزن جدیدشو بخرید ✅ قیمت : ۱,۲۰۰
  2. A

فروش 32 gig رم ddr4 2400cl17 (چهارتا ۸ گیگ)

سلام خدمت عزیزان ۴ تا رم ۸ گیگ موجوده گارانتی مادام العمر آواژنگ دارن جعبه هاشونم هست عین آکبندن مدل : geil pristine ddr4 2400 CL17 قیمت دوتا : ۱۷۵۰ چهارتا : ۳۴۰۰
  3. A

فروش اکانت فیفا ۲۴ استیم ( تیم داره )

سلام دوستان اکانت زیر به فروش میرسه ریجن آرژانتینه ۵ میل کوین رو فیفاشه تیمشم که میبینید ۱۵ ۲۰ میلی می ارزه چندتا بازی دیگه هم داره : ردد انلاین ، رینبو سیکس ، ایج اف امپایرز : قیمت : توافقی
  4. A

فروخته شد! پاور ۷۰۰ وات گرین GP700A-HP

سلام دوستان پاور ۷۰۰ وات گرین GP700A-HP موجود هستش جعبه نداره کابل ها تکمیل تعمیر هم نشده و بشدت قویه کلا مرگ نداره قیمت ۲۴۰۰
  5. A

فروخته شد! باندل i7 8700k+z370 ، چهار عدد رم 8 گیگ 2400 ، فن cpu مدل noctua (کاهش قیمت)

سلام دوستان قطعات زیر برای فروش موجودن 1- باندل : cpu i7 8700k box motherboard Gigabyte z370 HD3 توجه : مادربورد و cpu جعبه و متعلقات کامل دارن قیمت 10500 2- رم : 4 عدد رم Geil pristine 8gig 2400 cl17 توجه : رم ها جعبه هاشون موجوده و دقیقا عین هم هستن قیمت 4 تا 2700 3- فن cpu ...
  6. A

خریداری شد! پاور ۸۵۰ به بالا

خریداری شد ختم تاپیک
  7. A

خریداری شد! پاور ۸۵۰ به بالا

سلام دوستان خریدار پاور هستم بودجم نهایت ۳.۵ پاور حداقل ۸۵۰ اگه موردی بود ارسال کنید کابل هم در حد اینکه یه سیستم رو روشن کنه نیاز دارم
  8. A

خریداری شد! خریدار 3080Ti یا 3090

سلام https://t.me/Emirates_Iran_computer اینا کانال تلگرامیه داره خودمم ازش 3080ti دو روز پیش گرفتم خواستی یه سر بزن قیمتش نرماله
  9. A

فروخته شد! RX 6700 XT Sapphire Pulse

لینک ۱۰ دقیقه تست فورمارک اضافه شد https://s31.picofile.com/file/8472814976/VID_20240222_150536.mp4.html
  10. A

فروخته شد! RX 6700 XT Sapphire Pulse

با سلام گرافیک شخصی خودمه نه ماین شده نه دست خورده جعبه و متعلقات مثل روز اول در حد آک تست فورمارک و gpu-z رو پایین گذاشتم قیمت ۹۷۰۰ واتس و تلگرام : ۰۹۰۲۱۲۰۳۷۵۶ فورمارک ۱۰ دقیقه : https://s31.picofile.com/file/8472814976/VID_20240222_150536.mp4.html gpu-z...
  11. A

خریداری شد! خریدار کارت 6900XT

گرافیک خریداری شد ختم تاپیک
  12. A

خریداری شد! خریدار کارت 6900XT

سلام عزیزان خریدار کارت 6900xt هستم هر مدلی باشه خریدارم بجز swft اگه موردی بود خبرم کنید ۰۹۰۲۱۲۰۳۷۵۶
  13. A

افت سلامت ssd

کلا نرم افزارش مینویسه ssd پیدا نشد 😂😂 پ بگو چرا چیزی ک ۹۸٪ سلامتشه رو ۱۰۰٪ نشون میده
  14. A

سلامت ssd

سلام بزرگان ما یه ssd klevv 500gb خریدیم پارسال آذرماه استفادم معمولی بوده سلامتش الان رو ۸۸٪ اومده مثلا دو سه هفته ای ی درصد کم میشه طبیعیه؟ چجوری اصن؟ چون زنگ زدم گارانتی mit shop گفت که مال خودمونم ۷۰٪ن و سالمن با اون سلامت و کارایی ما عوض نمیکنیم و مشکلیم نیست اونقدر سلامتی بهشون اعتمادی...
  15. A

فروش کلید tf2

سلام عزیزان ۲۹ عدد کلید tf2 موجوده قیمت هر عدد : ۷۷ برای خرید پیام بدید : ۰۹۰۲۱۲۰۳۷۵۶
  16. A

فروش کارت خوان Pax S90

سلام والا پیرمرده کارت خوانو برد من عکسا رو واسه دیوار گرفته بودم اینجام گذاشتمش معمولا میاد سر میزنه هروقت اومد عکس جدید میذارم
  17. A

فروش کارت خوان Pax S90

سلام خدمت عزیزان انجمن کارت خوان کاملا تمیز و سالمه دست یه پیرمرد مهربون میوه فروش بوده که الان از توانایی کار کردن نداره جعبه و شارژر و ... موجوده سه تا سیمکارت میخوره آنتن دهی فوق العاده قوی سرعت دستگاه عالی ( کارت بکشی درجا شناسایی میکنه و به سیمکارت وصل میشه مثل این جدیدا ده بار نمیخوا کارت...
بالا