نتایح جستجو

1. E

فروش یکعدد NVME WD BLACK SN770 1TB نو

با اجازه استارتر خوراکه اینو بندازی روی کنسول پلی استیشن -سرعت وحشتناک بالایی داره
  2. E

فروش چند تا قطعه زیر قیمت

سلام 1-گرافیک xfx rx 580 سری 8 گیگ خمیرش رو عوض کردم arctic زدم 2-گرافیک pny gtx 680 سری 2 گیگ و 256 بیت 3-باندل 1155 مادربورد h61 hp سی پی یو i7 2600s 4-پاور گرین gp-430a تازه سرویس شده خیلی تمیز 5-اس اس دی 120 گیگ sandisk سلامت 100 1 قیمت 2200 2 قیمت 1300 3 قیمت 1800 4...
  3. E

بهترین فیلم و سریال هایی که تا حالا دیدید

پوستر فیلم که مستهجن هستش .😍😍😍 خود فیلم رو نمیدونم چه سبکیه
  4. E

فروش فروش چهار عدد سیستم برا گیمنت یاهرچی

دونه ای ۱۶ تومن ؟ یا ۳ تا کیس با هم ۱۶ تومن ؟
  5. E

کسی این آهنگ زیبا رو تا حالا شنیده؟

من تصویریشو داشتم vcd بود هر روز نگاه میکردم -با اون اسلحه های دست خانم ها :love::love::love: معرفی و دانلود آهنگ قدیمی و نوستالژیک Ma Baker از گروه Boney M. Ma Baker آهنگی از گروه دیسکو Boney M. است که سال ۱۹۷۷ به صورت تک آهنگ منتشر شد. این آهنگ همچنین اولین ترانه منتشر شده از دومین آلبوم...
  6. E

فروش اپدیت: مناسب بازی ،گرافیک zotac p106 (همان 1060 ۳گیگ) تست gpuz

سلام گزینه ۲ و۳و۴ رو اگه بتونید عکس از تنظیماتش بدید عالی میشه
  7. E

مشکل دما 13600k+پیشنهادهای و راه حلها

هر چند سی پی یوهای سری k دماشون بالاست ولی خمیر سیلیکون خوب بخری راحت چند درجه دما رو پایین میاره
  8. E

مشکل دما 13600k+پیشنهادهای و راه حلها

من جای شما باشم یه سوزن از دیجی کالا نمیخرم چون خیلی گرون فروشن .بر فرض مثال اگه گرافیک اکبند توی یه سایت ۱۸ میلیون باشه دیجی کالا ۲۲ میلیون میفروشه !!!!!!
  9. E

معرفی فیلم های هندی

خداییش تایپک خیلی سمی هستش :love::love::love: وقتی ملت عاشق جومونگ هستن نگاه کردن فیلم هندی طبیعیه( هر چند خودم از فیلم هندی و جومونگ نفرت دارم )
  10. E

فروش اپدیت: مناسب بازی ،گرافیک zotac p106 (همان 1060 ۳گیگ) تست gpuz

سلام بهتره گرافیک رو بدید تعمیرکار حرفه ای براتون پورت hdmi رو فعال کنه.دیگه با خیال راحت از خود گرافیک تصویر بگیرید
  11. E

مزایده فروش CPU 12 th gen , RAM DDR4, SSD

سلام یه شماره تماس میفرستید
  12. E

فروش فروش چهار عدد سیستم برا گیمنت یاهرچی

سلام میشه قیمت کیس ها رو هم داخل تایپک بزارید ؟
  13. E

فروش Esonic GT740 2G Gddr5 فقط ۱میلیون

اون دیگه از شانسش بوده تا الان گرافیک خراب نشده وگرنه شرکت سازنده اگه گرافیک برق ۶ پین نیاز نداره پس برای چی ۶ پین رو روی گرافیک گذاشته ؟ برای قشنگی که نگذاشته
  14. E

فروش Esonic GT740 2G Gddr5 فقط ۱میلیون

از شما که کاربر با سابقه هستید این حرف بعید بودش خوب اون برق ۶ پین رو گرافیک نیاز داره دیگه .شما بدون اون تست گردید ولی به مرور زمان ۶ پین رو نزنید گرافیک بهش فشار میاد و میسوزه
  15. E

فروخته شد! مزایده کارت گرافیک Sapphire Nitro+ Rx 580 Special Edition 8gb

سلام زیر قیمت پایه اگه فروش دارید آخرین قیمت فروشتون رو برام بفرستید
  16. E

درخواست خرید خریدار گوشی s20 یا s21

سلام سال نو مبارک خریدار سامسونگ s20 یا s21 هستم .تعمیری به کارم نمیاد.
  17. E

فروخته شد! فروش Xiaomi 11 Lite NE 5G

سلام قیمت اخر هم برای من هم بفرستید -تهران هستید ؟
بالا