نتایح جستجو

1. sanaka

دسته بازی فوتبال برای کامپیوتر

درود میتونید Logitech F710 بگیرید حدود ۱۰ ساله دارمش واقعا شماره یکه از لحاظ کیفیت ساخت بعد این مدل هم دسته های ایکس‌باکس کیفیت خوبی دارن مابقی زود ادا در میارن
  2. sanaka

کارت گرافیک GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU موقع اجرای بازی خطا میدهد

این آموزش رو دنبال کنید مشکلتون رو حل میکنه
  3. sanaka

کارت گرافیک GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU موقع اجرای بازی خطا میدهد

درود چون این نسخه از بازی قبل عرضه کارت گرافیک شما منتشر شده ممکنه اینجور خطاها رو بده شما ignore بزنید
  4. sanaka

فروخته شد! فروش S24 Ultra 256/12 Vietnam

خارج از انجمن فروخته شد
  5. sanaka

فروخته شد! فروش S24 Ultra 256/12 Vietnam

با سلام خدمت عزیزان گوشی مذکور موجود هست اکازیون در حد آکبند ۱۴ ماه گارانتی داره به همراه کاور و ضدخش درجه یک انتقال مالکیت آنی به خریدار ۲۴ ساعت مهلت تست داده می‌شود قیمت 68 تومن سوال یا موردی بود داخل pv بپرسید نظم تاپیک حفظ بشه
  6. sanaka

انتقادات ، پیشنهادات کاربران نسبت به فروم پی سی پین

درود چه اصراری دارید که تاپیک ها ایزوله بشن هر تاپیکی یه بخشی داشته باشه هر چیزی تگ خودش رو داشته باشه تا امروز تو این انجمن کسی مگه به مشکل خورده حین فروش این اقلام یا تاپیکش پاک شده یا بهش اجازه ایجاد تاپیک ندادن؟ دوست دارید رشته رشته بشه و تو محیط ایزوله خرید و فروش بشه لیون کامپیوتر این عیب...
  7. sanaka

درخواست خرید خریدار گوشی تا 10 تومن

سامسونگ A14 موجوده مشکی 128 رام 6 بصورت خیلی کم بالای گوشی یه مقدار تاب داره باید خیلی دقت کرد تا متوجه شد بدون کوچکترین ایراد یا بازشدگی دارای کارتن،کابل شارژ،انتقال مالکیت قیمت:۶۳۰۰
  8. sanaka

آیا فیس لیفت خودرو قانونی است؟

پلتفرم ۲۰۶ و ۲۰۷ دقیقا یکیه تنها کاری که میخواد اینه که یه سپر ۲۰۷ و یه کاپوت و دو تا گلگیر جلو رو مال ۲۰۷ بگیری بزاری روش استوک بگیری همه رو با جفت چراغا چیزی حدود ۱۵ تومن هزینه داره نو هم بگیری ۲۰ تومن یه سپر عقب هم بگیری تمومه چون ۲۰۷ داشبورد ۲۰۶ هم تو بازار هست وقت کنم از راهنمای و رانندگی...
  9. sanaka

آیا فیس لیفت خودرو قانونی است؟

با سلام خدمت عزیزان دیدم خیلی از مردم که سمند معمولی دارن ولی جلوش رو فیس لیفت کردن و تبدیل شده به سمند سورن یا دیدم که طرف 206 داشته داده براش فیس لیفت کردن 207 شده این کار قانونیه؟فردا ماشین رو بخوایم بفروشیم پلاک میشه برای نفر بعدی؟
  10. sanaka

سرویس خمیر و پد کارت گرافیک

درود وقت بخیر بنده آقای مرادی رو توصیه میکنم میتونید حضوری برید مجموعه شون تا کارتتون رو سرویس کنن https://dr-graphic.com/
  11. sanaka

فروخته شد! a55 128/8 زیر قیمت

گوشی A55 و 14c توسط بنده خریداری شد
  12. sanaka

206 یا کوییک؟

این ماشین ما هم داستانی شد اما بعد کلی جست‌وجو تونستم یه 207 tu5 مدل ۸۹ که تمام رنگ بود پیدا کنم شاسی عقب پلمپ،شاسی جلو خورده بود به قیمت ۳۲۰ تومن که قیمتش واقعا بد نبود تا همین دیروز دستم بود که دو سه روز قبل بردمش برای تعویض پلاک مامور گفت مشکوک به تعویض موتور!ماشینو بردم راهنمایی و رانندگی...
  13. sanaka

فروخته شد! فروش دو عدد گوشی Redmi 14C و Poco C65 آکبند

با سلام خدمت عزیزان عنوان تاپیک مشخص هست گوشی مذکور موجود هست جفت گوشی ها 256/8 هستن رنگ Redmi 14C مشکی میباشد و رنگ C65 آبی هست گوشی ها پلمپ میباشند قیمت 14C مشکی:8300 قیمت C65 نیز:7300 در صورت خرید جفت ارسال رایگان میباشد
  14. sanaka

206 یا کوییک؟

405 قبلا داشتم اصلا دوست ندارم تکراری بگیرم😁 اره پرسیدم گفت سیلندر رو نمیدونه بیخیال این مورد شدم با قیافه رانا حال نمیکنم خیلی مزخرفه طراحیش😁 والا دنبال یه ماشینی ام که اذیت نکنه و یخورده هم قشنگ باشه به ظاهر خودرو اهمیت میدم دقیقا صحیح میفرمایید فرانسه یه چیز دیگه ست برادرم یه مدل ۸۲ یا ۸۳...
  15. sanaka

206 یا کوییک؟

اساتید یه مورد 207 مدل ۸۹ هست موتور tu5 اما موتورش سال ۱۴۰۰ تعویض شده خود ماشین بدون رنگ هست و شاسی ها پلمپ رخش به ماشین ۱۴۰۳ میخوره از نظر تمیزی بنظرتون ۴۳۰ تومن ارزش خرید داره؟
  16. sanaka

206 یا کوییک؟

نتونستم کنار بیام باهاش و پسش دادم کوییک رو همون روز کابینش شبیه قبر بود بیشتر
  17. sanaka

آخرین عکسی که گرفتم(نسخه موبایل)

برای کاری رفته بودم تهران از ترمینال که رفتم اونور و نمه نمه بارون میبارید گفتم حیفه از این نما یه عکس نگیرم
  18. sanaka

معرفی تعمیر کار خوب موبایل

هارد دستگاه مورد پیدا کرده و ارزش تعمیر نداره(خیلی قطعه حساسی هست و تعمیرکارا دستی لحیم میزنن و هر آن ممکنه خراب بشه بعد یک هفته یک ماه یک سال... اگه گوشیتون ارزش داره براش برد کامل خریداری کنید
بالا