نتایح جستجو

1. Black HAF

لست آف اس 2

https://www.p30day.ir/the-last-of-us-part-ii-remastered-pc-366805.html
  2. Black HAF

بهترین فیلم و سریال هایی که تا حالا دیدید

ممنون بابت معرفی فیلم رو دیده بودم و واقعا لحظات بسیار زیبایی داره و ممکنه در برابر نیروی عشقی که توی فیلم در جریان هست حتی باعث خیس شدن چشم هم بشه👌👌🙏
  3. Black HAF

انتقادات ، پیشنهادات کاربران نسبت به فروم پی سی پین

عرض ادب و ارادت شاید در نظر اول عرض بنده خیلی خوشایند و باب میل خیلی از بزرگواران نباشه ولی طی مشاهداتی که در طول روز اتفاق میوفته احساس میکنم شدیداً نیاز به ناظر یا اکولایرز برای فروم وجود داره..
  4. Black HAF

فروش MAG CORELIQUID C360

عرض ادب و ارادت با عرض پوزش برداشت بنده از تصاویری که گذاشتین و مشخصاتی که روی جعبه درج شده این مدل هست چون مدل P360 بدون فن و بلاک ARGB هست ..🙏 https://toprayan.com/product/44973/msi-mag-coreliquid-c360-cpu-liquid-cooler
  5. Black HAF

ادغام چند اینترنت با دستگاه اکسس پوینت مانند

گفتم شاید خالی از لطف نباشه Window Auto Tuning
  6. Black HAF

همینجا اشتباه لپی و لفظی که پیش اومد رو تصحیح کنم تو ی ذهنم پروکسی بود ولی نمی‌دونم چرا نوشتم دی ان است..ساری ابات دت 🙏
  7. Black HAF

انتقادات ، پیشنهادات کاربران نسبت به فروم پی سی پین

عرض ادب و ارادت.. پیرو فرمایشات دوستمون و بقیه عزیزان البته که همگی ازبزرگواران هم هستن باید عرض کنم یک سری از تاپیکها انقدر حال آدم رو خوب میکنن که صرفا لایک کردن حق مطلب رو نمیرسونه ، حالا برای شخص بنده برخی از تاپیکهای فروش این حس رو القاء میکنه ( هرچند تاپیکهای درجه 1 از بزرگواران کم نیست...
  8. Black HAF

من روی یه دستگاه خاص یا بهتر بگم کنسول این تست رو کردم و با تغییر اینترنت قطعی که پیش نیومد هیچ بعضی وقتا عملکرد بهتری هم توی اتصال و دریافت و ارسال داشت..( حالا وارد بحث سرعت یا کیفیت دریافت اگر نخوایم بشیم ) برداشت من از این موضوع اینه که با توجه به ماهیت کنسول یا سیستمی که قراره باهاش بازی...
  9. Black HAF

پسر خوب از دست مصطفی ناراحت نباش و نشو چون استاد اگزجره کردن یه مطلب خیلی سادس ;) همون اول هم عرض کردم شما یه روتر بورد میکروتیک بگیری تمام مشکلاتت حل میشه و با تنظیم لود بالانس توی اون و مشخص کردن ورودی و خروجی به راحتی میتونی از چنتا اینترنت همزمان یا به دلخواه خودت استفاده کنی.. این دو مقاله...
  10. Black HAF

روز و وقتتون بخیر با اینکه شاید قدیمی به نظر برسه ولی سریال Lucifer دیدنش خالی از لطف نیست ، من خودمم به تازگی شروع کردم به دیدن و احساس میکنم ارزش وقت گذاشتن رو داره..
  11. Black HAF

فروخته شد! گلکسی واچ سری R-800

عرض ادب و صبح بخیر خواستم اطلاع بدم ساعت خارج از فروم فروخته شد با تشکر🙏
  12. Black HAF

فروخته شد! گلکسی واچ سری R-800

عرض ادب و صبح بخیر.. خواستم اطلاع بدم ساعت R-910 فروخته شد و مدل R-800 به قیمت 2700 موجود هست.. شاد و سربلند باشین🙏
  13. Black HAF

من گول نیکول کیدمن رو خوردم و دیروز دیدم و اصلا برام جالب نبود متاسفانه 👎
  14. Black HAF

فروش مودم هوآوی B-612

عرض ادب و ارادت.. طبق عنوان تاپیک مودم فوق بطور اوپن باکس به همراه تمامی متعلقات از جمله 2 عدد آنتن اکسترنال اورجینال موجود و به قیمت 6100 تقدم حضورتون میشه.. نکته قابل توجه اینکه مودم از شرکت اصلی گارانتی کننده محصولات هوآوی ( ایرانیان داده پرداز همراه ) خریداری شده و از بابت اصالت کالا...
  15. Black HAF

مشاوره برای خرید honor 200 lite

البته که دیسپلی گوشی A15 سوپر امولد و ۹۰ هردزی هم هست ولی چون فرموده بودین دوربین براتون توی اولویت هست حرفی ازش زده نشد ، در غیر اینصورت با مبلغی نزدیک به عددی که در نظر دارین + مقدار قابل توجهی اکسسوری و حتی شارژر موجود هست که تقدیمتون کنم..
  16. Black HAF

عرض ادب و ارادت.. فرمایشتون لغت به لغت صحیح ولی به نهایت بودجه ایشون اگر دقت کنین گوشی سال 2025 اونم با این قیمتها در توانشون نیست متاسفانه🙏
  17. Black HAF

عرض ادب و صبح بخیر.. مشخصات خوبی از نظر ظاهری و امکانات داره ، کم و کسری هم داره ولی موارد مثبتش بیشتره و از اونجایی که شما خودت اهل تحقیق و بررسی هستی یقین دارم کاربری که میخوای از گوشی داشته باشی رو در نظر گرفتی و این انتخاب رو کردی..فقط تنها چیزی که هست اگر میخوای گوشی رو برای مدت چند سال نگه...
بالا