عرض ادب و ارادت
شاید در نظر اول عرض بنده خیلی خوشایند و باب میل خیلی از بزرگواران نباشه ولی طی مشاهداتی که در طول روز اتفاق میوفته احساس میکنم شدیداً نیاز به ناظر یا اکولایرز برای فروم وجود داره..
عرض ادب و ارادت
با عرض پوزش برداشت بنده از تصاویری که گذاشتین و مشخصاتی که روی جعبه درج شده این مدل هست چون مدل P360 بدون فن و بلاک ARGB هست ..🙏
https://toprayan.com/product/44973/msi-mag-coreliquid-c360-cpu-liquid-cooler
عرض ادب و ارادت..
پیرو فرمایشات دوستمون و بقیه عزیزان البته که همگی ازبزرگواران هم هستن باید عرض کنم یک سری از تاپیکها انقدر حال آدم رو خوب میکنن که صرفا لایک کردن حق مطلب رو نمیرسونه ، حالا برای شخص بنده برخی از تاپیکهای فروش این حس رو القاء میکنه ( هرچند تاپیکهای درجه 1 از بزرگواران کم نیست...
من روی یه دستگاه خاص یا بهتر بگم کنسول این تست رو کردم و با تغییر اینترنت قطعی که پیش نیومد هیچ بعضی وقتا عملکرد بهتری هم توی اتصال و دریافت و ارسال داشت..( حالا وارد بحث سرعت یا کیفیت دریافت اگر نخوایم بشیم )
برداشت من از این موضوع اینه که با توجه به ماهیت کنسول یا سیستمی که قراره باهاش بازی...
پسر خوب از دست مصطفی ناراحت نباش و نشو چون استاد اگزجره کردن یه مطلب خیلی سادس ;)
همون اول هم عرض کردم شما یه روتر بورد میکروتیک بگیری تمام مشکلاتت حل میشه و با تنظیم لود بالانس توی اون و مشخص کردن ورودی و خروجی به راحتی میتونی از چنتا اینترنت همزمان یا به دلخواه خودت استفاده کنی..
این دو مقاله...
روز و وقتتون بخیر
با اینکه شاید قدیمی به نظر برسه ولی سریال Lucifer دیدنش خالی از لطف نیست ، من خودمم به تازگی شروع کردم به دیدن و احساس میکنم ارزش وقت گذاشتن رو داره..
عرض ادب و ارادت..
طبق عنوان تاپیک مودم فوق بطور اوپن باکس به همراه تمامی متعلقات از جمله 2 عدد آنتن اکسترنال اورجینال موجود و به قیمت 6100 تقدم حضورتون میشه..
نکته قابل توجه اینکه مودم از شرکت اصلی گارانتی کننده محصولات هوآوی ( ایرانیان داده پرداز همراه ) خریداری شده و از بابت اصالت کالا...
البته که دیسپلی گوشی A15 سوپر امولد و ۹۰ هردزی هم هست ولی چون فرموده بودین دوربین براتون توی اولویت هست حرفی ازش زده نشد ، در غیر اینصورت با مبلغی نزدیک به عددی که در نظر دارین + مقدار قابل توجهی اکسسوری و حتی شارژر موجود هست که تقدیمتون کنم..
عرض ادب و صبح بخیر..
مشخصات خوبی از نظر ظاهری و امکانات داره ، کم و کسری هم داره ولی موارد مثبتش بیشتره و از اونجایی که شما خودت اهل تحقیق و بررسی هستی یقین دارم کاربری که میخوای از گوشی داشته باشی رو در نظر گرفتی و این انتخاب رو کردی..فقط تنها چیزی که هست اگر میخوای گوشی رو برای مدت چند سال نگه...