• لطفا جهت جلوگیری از هرگونه سواستفاده احتمالی از حساب کاربری شما , نسبت به فعال سازی ورود دو مرحله ای اقدام نمائید.

اخبار کنسولها و سخت افزار مربوط به آنها

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
عضویت
2011-09-16
نوشته‌ها
912
پسندها
923
سابقه بازارچه
63
بله می دونم روزش رو می خوام بدونم یکی گفته 19 آبان میاد خاستم ببینم درسته.
"
PS5 اسلیم در نوامبر 2023 عرضه می شود. سونی هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه ارائه نکرده است، اما احتمالاً با رویدادهای مختلف فروش فصل تعطیلات مطابقت خواهد داشت. "
 

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
عضویت
2011-09-16
نوشته‌ها
912
پسندها
923
سابقه بازارچه
63

به‌زودی یکپارچگی کنسول‌های پلی‌استیشن با توییتر از بین خواهد رفت​


ps_twitter-1.jpg
از زمانی که ایلان ماسک (Elon Musk) شرکت توییتر را خریداری کرد، این شبکه اجتماعی روند خوبی نداشته است. از خارج شدن بسیاری از کارمندان این شرکت گرفته تا روند کاری و تغییر نام توییتر به ایکس (X) همگی باعث شدند این شبکه اجتماعی محبوبیت خود را رفته‌رفته از دست بدهد.

این روند پسرفت توییتر به حدی ادامه پیدا کرده که سونی نیز وارد ماجرا شده است. توییتر چندین سال است که به طور پیشفرض در کنسول‌های پلی‌استیشن وجود داشته و کاربران می‌توانستند به راحتی و به صورت مستقیم کلیپ‌هایی از بازی‌های خود را در این پلتفرم به اشتراک بگذارند. حال سونی پس از چندین سال تصمیم گرفته تا توییتر را روی کنسول‌های پلی‌استیشن ۴ و ۵ به طور کامل غیر فعال بکند.

سونی در پست جدید خود نوشت که از تاریخ ۲۲ آبان (۱۳ نوامبر) ادغام این شبکه اجتماعی با کنسول‌های سونی از بین خواهد رفت. در نتیجه کاربران دیگر نمی‌توانند به طور مستقیم از کنسول‌های پلی‌استیشن خود محتوای جدیدی را روی این پلتفرم به اشتراک گذاشته و همینطور اینکه نمی‌توانند اکانت خود را به اکانت توییتر یا همان ایکس متصل کنند.

عدم پشتیبانی از شبکه اجتماعی ایکس چیز جدیدی در دنیای گیمینگ نیست. از زمانی که این شبکه اجتماعی به ایکس تبدیل شده با چندین شرکت مختلف قطع ارتباط کرده است. برای مثال چند ماه پیش بود که مایکروسافت اعلام کرد کاربران نمی‌توانند از کنسول یا ویندوز محتوای خاصی را به طور مستقیم بر این شبکه اجتماعی به اشتراک بگذارند. بلیزارد نیز اوایل سال ۲۰۲۳ میلادی بود که به طور رسمی اعلام کرد ادغام شبکه اجتماعی ایکس و بازی دنیای وارکرفت (World of Warcraft) به طور کامل از بین خواهد رفت.

F8GfJljXIAATLU7-1024x576.jpg
دلیل این قطع همکاری به طور رسمی ذکر نشده ولی به احتمال زیاد به دلیل قوانین جدید ایکس است. مانند اتفاقی که برای بلیزارد و مایکروسافت افتاد، سیاست‌های جدید ایکس به شکلی است که استفاده از آن را برای شرکت‌های مختلف به صرفه نمی‌کند. به این شکل که در گذشته در اختیار داشتن دسترسی به این پلتفرم به صورت رایگان بود. حال طبق چیزی که اعلام شده دسترسی به توییتر برای کاربران مختلف، هزینه‌های متفاوت هم خواهد داشت. در نتیجه شرکت‌ها باید حدوداً ماهانه ۴۲ هزار دلار باید به ایکس پرداخت کنند تا از قابلیت‌های آن در دستگاه‌های خود استفاده کنند.

این روند تجاری و هزینه‌های جدید چیز خاصی برای شرکت‌های بزرگ گیمینگ نیستند ولی بسیار عجیب هستند. در نتیجه باعث شده تا این شرکت‌ها بسیار از تصمیم ماسک عصبانی شده و پشتیبانی از برنامه ایکس را محدود کنند. این روند تجاری جدید شبکه اجتماعی توییتر یا ایکس باعث شده که کاربران هم چندان از آن راضی نباشند.

چندی پیش شرکت ایکس اعلام کرد که از نسخه ۱.۱ خارج شده و وارد نسخه ۲ خواهد شد. نسخه ۲ نیز تغییرات بسیار زیادی خواهد داشت و به احتمال زیاد استفاده از ایکس را برای کاربران دشوارتر خواهد کرد. سال گذشته بود که پس از بدست گرفتن این شرکت توسط ایلان ماسک، توییتر در زمینه شماره‌های موبایل به مشکل برخورد و کاربران بسیار زیادی را از دست داد. در نتیجه با توجه به روند پیشرفت این شرکت سونی نیز تصمیم گرفته تا به جای وارد شدن در بازی ایکس، از آن خارج شده و به پیشرفت و روند توییتر یا ایکس اهمیت چندانی ندهد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DM.JAGUAR

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
عضویت
2011-09-16
نوشته‌ها
912
پسندها
923
سابقه بازارچه
63

همه‌ی دارندگان PS5 شش ماه اشتراک رایگان Apple Music دریافت می‌کنند​


AppleMusic_PS5.jpg
کنسول پلی‌استیشن ۵ یکی از پرفروش‌ترین دستگاه‌های حال حاضر گیمینگ است و شرکت سازنده نیز قصد دارد این موفقیت همچنان ادامه داشته باشد. در نتیجه سونی تصمیم گرفته تا با اپل همکاری کرده و به کاربران یک اشتراک اپل میوزیک (Apple Music) رایگان بدهد تا کاربران گوشی‌های اپل بیشتر به سمت خرید کنسول نسل نهمی سونی ترغیب شوند.

طبق چیزی که اعلام شده، افرادی این اشتراک رایگان را دریافت خواهند کرد که تا به حال اشتراک اپل میوزیک نداشته باشند یا اینکه پس از مدت طولانی به سمت آن بازگشته باشند. همینطور اینکه این اشتراک رایگان تا ۶ ماه مدت خواهد داشت که با توجه به قیمت این اشتراک، یک پیشنهاد بسیار به صرفه است.

لازمه دریافت این اشتراک، دانلود برنامه اپل موزیک روی کنسول‌های پلی‌استیشن ۵ است و کاربر باید در آن وارد شود. پس از ساختن اکانت و وارد کردن آن در کنسول، کاربران جدید یک اشتراک ۶ ماهه دریافت خواهند کرد. نکته اینجاست که پس از اتمام این اشتراک کاربران باید برای تمدید آن هزینه پرداخت کرده و این هزینه برای منطقه آمریکا ۱۱ دلار در ماه است.

apple_music_ps5_2-1024x576.jpg
نکته جالب اینجاست که این اشتراک ۶ ماهه محدود به کنسول پلی‌استیشن ۵ نیست. در اصل با دریافت این اشتراک ۶ ماهه کاربران می‌توانند از آن در تمامی دستگاه‌هایی که از اپل موزیک پشتیبانی می‌کنند، استفاده کنند. در نتیجه شما می‌توانید به راحتی از اپل موزیک خود در دستگاه آیفون، مکبوک، آیپد و حتی ویندوز استفاده کنید و از گوش دادن به آهنگ‌های مختلف لذت ببرید.

این اولین بار نیست که اپل و سونی در زمینه فروش اشتراک با یکدیگر همکاری می‌کنند. در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی بود که سونی با اپل در زمینه فروش اشتراک اپل تی وی (Apple TV) همکاری کرد. در آن زمان کنسول پلی‌استیشن ۵ به تازگی عرضه شده بود و خرید یک اشتراک اپل تی وی می‌توانسد به راحتی این کنسول را به یک دستگاه مولتی مدیا تبدیل کند.

حال با ارائه این اشتراک کاربران می‌توانند به راحتی از گوش دادن به آهنگ‌های مختلف در کنسول پلی‌استیشن ۵ خود لذت ببرند و از طرفی این اشتراک را در دستگاه‌های مختلف داشته باشند. این همکاری برای هر دو شرکت درگیر نیز سود زیادی خواهد داشت. با ارائه این اشتراک، تعداد کاربران اپل میوزیک اپل به شدت افزایش پیدا خواهد کرد و از طرفی بسیاری از افراد نیز به سمت خرید کنسول‌های سونی ترغیب خواهند شد.

در اصل دلیل اصلی خرید یک کنسول بازی قطعاً اشتراک موسیقی نیست ولی می‌تواند حس خوبی را به افرادی که این کنسول را خریداری کرده‌اند القا کند. همینطور اینکه با عرضه مدل جدید کنسول پلی‌استیشن ۵ یعنی پلی‌استیشن ۵ اسلیم همکاری سونی و اپل می‌تواند سیاست بسیار خوبی برای افزایش فروش این کنسول باشد.
 

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
عضویت
2011-09-16
نوشته‌ها
912
پسندها
923
سابقه بازارچه
63

باندل جدید ایکس‌باکس سری ایکس یک کنترلر شکلاتی خوراکی دارد!​


F-0YU_LWAAE-7ZU-1.jpg
اندل (Bundle) یا بسته‌های خاص چندین سال است که در دنیای گیمینگ حضور دارند. این موارد اکثراً برای تبلیغات طراحی شده و یک نسخه خاص از کنسول هستند. باندل معمولاً قیمت بیشتری از کنسول عادی داشته و طراحی بسیار خاصی دارد اما از لحاظ عملکردی هیچ تفاوتی با کنسول اصلی ندارد.

در زمینه طراحی باندل‌های مختلف سونی و مایکروسافت هر دو عملکرد خوبی داشتند ولی مایکروسافت همیشه یک سطح بالاتری نسبت به سونی داشت. به این شکل که ما شاهد باندل‌های بسیار زیبا و خاص از کنسول‌های این شرکت بودیم و حال مایکروسافت تصمیم گرفته سطح کار خود را بالاتر هم ببرد.

باندل جدید کنسول ایکس‌باکس برای تبلیغ فیلم وانکا (Wanka) که یک داستان پیش زمینه از فیلم مشهور چارلی و کارخانه شکلات (Charlie and the Chocolate Factory) است، طراحی شده است. در نتیجه مایکروسافت برای ساخت این باندل با شرکت برادران وارنر همکاری کرده و یک باندل بسیار خاص طراحی کرده است. در کل این باندل باعث شده که کنسول ظاهر بسیار خاصی داشته باشد اما یک نکته بسیار جذاب دارد.


Console-and-Stand-Final-fc286a9ccab75968dda1-1024x576.jpg

در این باندل یک دسته وجود دارد که ظاهر معمولی ندارد. به دلیل اینکه این دسته به طور کامل از شکلات ساخته شده و با یک پوشش طلایی بسته شده است. در نتیجه کاربران می‌توانند در صورت تمایل این کنترلر را بخورند! طراحی این کنترلر به طور کامل به فیلم اشاره داشته و بودن این کنترلر خوراکی بسیار عجیب است.

برای دریافت این دسته شکلاتی شما باید وارد توییتر (ایکس) شده و ایکس‌باکس را دنبال کنید. سپس پست مرتبط با آن را ریتوییت کرده و در یک قرعه کشی وارد شوید. در نتیجه این کنترلر خوراکی قرار نیست در دست همه افراد قرار بگیرد. همینطور اینکه در کنار آن امکان دارد که شما برنده یک باندل کامل یا موارد دیگر در این قرعه کشی بشوید.

در این چند سال اخیر ما شاهد همکاری‌های زیادی میان فیلم‌های بزرگ و کنسول‌ها بودیم. می‌توان گفت که این همکاری‌ها کمتر روی سونی تأثیر گذاشته و ما شاهد باندل‌های خاصی به این شکل برای کنسول پلی‌استیشن ۵ نیستیم. این در صورتی است که کنسول‌های ایکس‌باکس چندین باندل مختلف داشته و طرفداران یک فیلم یا محتوای خاص می‌توانند به راحتی آن را دریافت کنند.

ساخت باندل در اصل روی فروش یک کنسول مؤثر است. در نتیجه با توجه به فروش بسیار خوب سونی و نینتندو این دو شرکت تمایل چندانی به طراحی چنین مواردی ندارند. در زمینه ساخت باندل مایکروسافت بسیار بهتر عمل کرده و با ذهن باز پیش می‌رود تا فروش کنسول‌های خود را بهتر کند. مشکل اینجاست که فروش کنسول فقط با ساخت باندل پیشرفت نمی‌کند و این شرکت باید روی استراتژی خود بیشتر تمرکز کند.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DM.JAGUAR

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
عضویت
2011-09-16
نوشته‌ها
912
پسندها
923
سابقه بازارچه
63

فروش ایکس‌باکس سری ایکس و اس در اروپا با کاهش شدیدی مواجه شده است​



XboxSeries-X-and-S.jpg
بر کسی پوشیده نیست که مایکروسافت در جنگ کنسولی نسل نهم تاکنون شکست خورده است، اما مقیاس فروپاشی ایکس‌باکس به ویژه در اروپا بسیار شدید به نظر می‌رسد.

طبق جدیدترین آمارهای منتشر شده، پلی‌استیشن ۵ با افزایش فروش فوق‌العاده ۱۴۳ درصدی نسبت به اکتبر سال گذشته، به راحتی پرفروش‌ترین کنسول در اروپا است. در این میان نینتندو سوییچ با قدمتی نزدیک به هفت سال، علی‌رغم کاهش ۲۰ درصدی در فروش خود نسبت به سال گذشته، در جایگاه دوم قرار دارد. در نهایت ایکس‌باکس سری ایکس و اس با کاهش فروش ۵۲ درصدی رو‌به‌رو شده‌اند.

همچنین فروش پلی‌استیشن در ماه اکتبر نسبت به سپتامبر ۱۱ درصد و فروش سوییچ ۱۰ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که فروش ایکس‌باکس با اینکه انحصاری بزرگ آن یعنی استارفیلد در ماه سپتامبر سال جاری عرضه شد، حدودا ۲۰ درصد کاهش یافته است. از طرفی بازی‌های اسپایدرمن ۲ و سوپر ماریو واندر در اکتبر منتشر شده و رکوردهای فروش مختلفی را شکستند.

starfield-cover-image-xbox-1024x576.jpg
بنابراین چرا ایکس‌باکس سری ایکس و اس همچنان در اروپا با مشکل مواجه هستند؟ چه چیزی باعث چنین سقوط چشمگیری در زمینه‌ی فروش این کنسول‌ها شده است؟ تعدادی پاسخ در این زمینه وجود دارد. کریس درینگ (Chris Dring)، یکی از مدیران رسانه‌ی Gamesindustry برای پیگیری این موضوع، تصویری تلخ از ثروت ایکس‌باکس در سراسر اروپا ترسیم کرد. او گفت:

عدم عرضه کامل کنسول‌های موجود در سال گذشته، این ارقام را کمی تغییر می‌دهد. شایان ذکر است که کشورهای منطقه‌ی اروپا هرگز برای ایکس‌باکس عالی نبوده‌اند. آن‌ها در ماه فوریه اعلام کردند که تنها ۲۰ درصد از بازار را در مقابل سهم ۸۰ درصدی پلی‎‌استیشن در اختیار دارند. با این حال، حتی در بریتانیا که بازاری است که ایکس‌باکس در آن بسیار رقابتی‌تر است، مایکروسافت سال سختی را تجربه کرده است چرا که فروش ایکس‌باکس سری ایکس و اس نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد کاهش یافته است. واقعیت این است که این کنسول رشد بسیار کمی دارد که در این میان موفقیت یا عدم موفقیت در یک نسل برای دارنده‌ی پلتفرم، عنصر بسیار مهمی است.
یکی از مسائلی که اغلب توسط گیمرها به آن اشاره می‌شود، عدم وجود انحصاری‌هایی جذاب برای ایکس‌باکس است. در حالی که استارفیلد در ماه سپتامبر عرضه شد و در کمتر از سه هفته به ۱۰ میلیون بازیکن رسید، به نظر نمی‌رسد که این اثر نقش‌آفرینی علمی تخیلی عظیم بتسدا تاثیر خاصی در فروش کنسول‌ها داشته باشد. همچنین طبق اعتراف خود مایکروسافت، این شرکت به اندازه‌ی کافی در ساخت آثار انحصاری خوب عمل نکرده است. هیلو اینفینیت که با یک سال تاخیر در نوامبر ۲۰۲۱ عرضه شد، ناامیدکننده بود و در این میان اثری مانند ردفال یک فاجعه بود که هنوز در تلاش برای بهبودی است. بازی‌هایی در مقیاس کوچک‌تر، مانند Hi-Fi Rush از استودیوی تانگو گیم‌ورکس Tango Gameworks و بازی Pentiment از آبسیدین (Obsidian)، مورد تحسین منتقدان قرار گرفتند اما آثاری نبودند که باعث ترغیب بازیکنان زیادی برای خرید کنسول‌های ایکس‌باکس شوند.

hifi_rush03-1-1024x578.jpg
درینگ در ادامه افزود:

فقدان انحصاری‌های بزرگ اغلب دلیل این اتفاق (کاهش فروش) است و برخی از بازی‌های بزرگ مانند هیلو اینفینیت نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. در این میان فشارهای غیرمنطقی زیادی بر استارفیلد وارد شد و هرچند موفقیت نسبی آن باعث بهبود فروش کنسول‌ها شد، اما این بهبود چندان ادامه پیدا نکرد.
گفتنی است که گیم‌پس یک مورد خوب برای گیمرها در نظر گرفته می‌شود، اما تاثیر آشکاری بر فروش بازی‌های ایکس‌باکس و حتی فروش کنسول‌ها دارد. بتسدا در روز عرضه‌ی استارفیلد روی ایکس‌باکس و رایانه‌های شخصی، آن را روی گیم پس نیز قرار داد. به نظر می‌رسد این استراتژی که در تضاد مستقیم با اصرار سونی برای عرضه‌ی نسخه‌های کامپیوتر انحصاری‌های خود سال‌ها پس از عرضه‌ی آن‌ها روی پلی‌استیشن است، توانایی مایکروسافت برای تغییر فروش سخت‌افزار خود را محدود می‌کند.

در واقع به نظر می‌رسد که ایکس‌باکس سری ایکس و اس که تنها سه سال از عمرشان می‌گذرد، مشکل بزرگی برای فیل اسپنسر و تیم رهبری ایکس‌باکس است. پس از خرید ۶۹ میلیارد دلاری اکتیویژن بلیزارد، به نظر می‌رسد که به طور خاص گیم پس به یک سرویس اشتراکی جذاب‌تر تبدیل شود اما مدتی طول می‌کشد تا این ناشر غول پیکر خود را با مایکروسافت به طور کامل ادغام کند و مدیران اجرایی شرکت ذکر شده اعلام کرده‌اند که بازی‌هایی مانند دیابلو ۴ و مدرن وارفر ۳ تا سال ۲۰۲۴ به گیم پس نخواهند آمد.

Modern-Warfare-3.jpg
در همین حال مایکروسافت در تلاش است تا بازی‌های انحصاری بیشتری را عرضه کند و گفته است از سال ۲۰۲۴ به‌ طور منظم‌تری این بازی‌ها را منتشر خواهد کرد. استودیوی سازنده‌ی فورتزا هورایزن یعنی استودیو پلی‌گراند در حال ساخت یک بازی Fable جدید و نینجا تئوری نیز در حال ساخت Hellblade 2 است. در این میان آبسیدین نیز در حال ساخت Aowed بوده و ریبوت Perfect Dark نیز در دست ساخت است. تعدادی بازی بتسدا نیز از جمله بازی ایندیانا جونز از توسعه‌دهنده‌ی ولفنشتاین نیز وجود دارد.

در حالی که عرضه‌ی این بازی‌ها ممکن است به افزایش فروش ایکس‌باکس کمک کند، درینگ معتقد است که مایکروسافت به تغییر تمرکز خود روی کنسول ادامه داده و انرژی بیشتری صرف پلتفرم رایانه‌های شخصی و موبایل می‌شود. خرید اکتیویژن بلیزارد به اندازه‌ای که به دلیل کال آو دیوتی و وارکرفت اهمیت دارد، به همان اندازه به دلیل ارزش بازی موبایلی کندی کراش مهم است. درینگ بیان کرد:

رایانه‌های شخصی و موبایل پلتفرم‌های غالب در سراسر اروپا هستند و راه موثرتری برای مایکروسافت برای دسترسی به بازیکنان در این بازارها خواهند بود. همچنین با خرید اکتیویژن بلیزارد، این شرکت اکنون به نوعی متفاوت، یکی از قدرتمندترین شرکت‌های بازی‌سازی اروپا است.
طبق اسناد فاش شده، مایکروسافت قصد دارد تا در سال ۲۰۲۴ به‌روزرسانی‌های میان‌نسلی را برای ایکس‌باکس سری ایکس و اس عرضه کند. کنسول ارتقا یافته‌ی سری ایکس با نام رمز Brooklin ظاهراً به صورت کاملا دیجیتالی عرضه خواهد شد. در این میان نسخه‌ی میان‌نسلی سری اس با اسم رمز Ellewood در دست ساخت است. اینکه آیا این کنسول‌های میان‌نسلی به عنوان ابزاری بسیار مورد نیاز برای ایکس‌باکس در نظر گرفته خواهند شد یا خیر فعلا مشخص نیست اما با در دست داشتن اکتیویژن بلیزارد، جاه‌طلبی‌های مایکروسافت به طور قابل توجهی بیشتر شده است.
 
بالا