شگفتا!! snr داخل ساختمون دیگه چیه؟
ببین مخابرات برای توزیع سرویس تلفن میاد تو هر کوچه یا خیابون برای هر چهار پنج تا ساختمان یدونه تقسیم میزاره مثل عکس زیر .
برای هر ساختمان یه کابل میکشه و داخل هر ساختمان دوباره یه تقسیم میزاره .
چون تا حالا هزار بار در این تقسیمارو باز کرده برای واگذاری خط جدید یا تخلیه یا چک کردن نویز یا موارد دیگه اکثرا درشون خراب شده . تقسیمای داخل ساختمون که اصلا در ندارن خیلیاشون . حالا تو فکر کن اینارو اون 30 سال پیش که تلفن ها آیدی کالر نداشت و زنگ میزدیم فوت میکردیم مزاحم میشدیم بهمون دادن و از اون موقع تا الان چقدر اون سیم مسی زیر اون پیچ اکسید شده یا کثیف شده یا بارون اسیدی روش اومده رطوبت هوا یا چند بار دمای منفی 5 درجه و 45 درجه رو تحمل کرده . سر سیم و اتصالش به تقسیم که هیچی خود سیم هم از کیفیتش کاسته میشه . از طرفی سیمای تلفن از تقسیم کوچه تا داخل ساختمان یا از داخل ساختمان تا داخل واحد از کنار سیم برق رد شده که دلیلش میتونه راحتی کار و زشت نشدن نما و عدم نیاز به سوراخ کاری باشه و خب نمیدونستن 10 سال بعدش میخوان از این سیم برای اینترنت استفاده کنن . حالا وقتی طرف ماشین لیاسشویی یا کولر یا پمپ آب روشن میکنه اینا مخصوصا توی اون لحظه شروع بکارشون یه نویز شدیدی داخل اون سیم برق ایجاد میکنن که اگر محافظ ولتاژ ورودی داشته باشی میتونی ببینی این مصرف بالای شروع به کار رو که میگم . اینکه میگی یه ساعتایی چند بار قطع میشه یبارم ممکنه سه ساعت قطع نشه یکی از دلایلش همین میتونه باشه .
حالا اینارو گفتم به اینجا برسم که تو وقتی زنگ بزنی 2020 بگی خطم نویز داره یکیو با این موتورا که پشتش نردبونه میفرستن طرف اول میاد داخل ساختمان از تقسیم اونجا مودم خودشو وصل میکنه زنگ میزنه مرکز و بعدش میره از تقسیم داخل کوچه چک میکنه . اینا موظفن تا تقسیم داخل ساختمون SNR از یه حدی پایینتر نیاد ولی خب اینجا ایرانه تهش میگه از ما نگیر . اینکه میگم طرف اومد مودمتو ببر هم SNR داخل ساختمون هم SNR داخل خیابون یا کوچه رو چک کن برا این نیست که مچ طرفو بگیری بهش بگی دیدی دروغ گفتی مشکل از سیم کشی داخل واحده برا اینه که بدونی اگر SNR از تقسیم کوچه خوبه بهش بگی من کابل میخرم یه روز بیا از تقسیم داخل کوچه برام بکش تا داخل واحد جوری که از کنار سیم برق رد نشه . اونجا که گفتی سیم پایین تا داخل واحد رو عوض کردی شاید چون باز از کنار سیم برق اوردی نویز داری یا اصلا اگر قبل اینکار میرفتی خودت با مودمت از تقسیم داخل ساختمون چک میکردی SNR رو دیگه اصلا همچین کاری انجام نمیدادی چون میدونستی نتیجه نمیده تعویض سیم .
شاید اصلا این چیزی که میگی مشکل زیرساخت باشه و همه مردم اون منطقه مودماشون مقدار SNR که داره عین خودت باشه ولی خب میتونی متوجه بشی این موضوع رو . روی گوشیت نرم افزار Androdumpper نصب کن و راه بیوفت تو محل چنتا کوچه بالاتر پایینتر وای فای هاشونو هک کن . بعد برو داخل تنظیمات مودم 192.168.1.1 با یوزر پسورد admin و ببین SNR مودمشون چنده . اگر دیدی با مال خودت تفاوت قابل توجهی داره متوجه میشی مشکل از زیرساخت نیست . فقط خیلی از خونه دور نشی چون هم ممکنه گم بشی هم اینکه SNR یه مرکز مخابراتی دیگه رو اندازه گیری کنی . راستی برای اینکه بفهمی طرف از مخابرات سرویس گرفته باید وقتی میری تو تنظیمات مودمش یوزرنیمی که مخابرات بهش داده رو داخلش مودم ببینی که باید یه @tct مانندی داخلش باشه . از داخل خونه اینکارو انجام ندی که از همون تقسیم ساختمون یا تقسیم کوچه SNR چک کنی و حتما بالای پنج مودم رو هک کن تا نمونه برداری که انجام میدی قابل استناد باشه برای مقالات ISI . اصلا آقا مودم همسایه هارو با گوشی هک کن با USB Tethering بده به سیستم بازی کن تموم کن بره تاپیکو .
امشب دلم میخواد تا فردا می بنوشم من
زیباترینه جامه هایم را بپوشم من
با شوق بیحد باغچه هامونو صفا دادم
امشب تا میشد گل توی گلدونها جا دادم
بعد از جدایی ها
آن بی وفایی ها
هم عکس SNR بده هم پینگ به Soft98.ir و Google
شاید اصلا لازم باشه سرعتو بیاری روی 4 سرویسو ببری رو حالت fast چون دیدم یجا از پینگ 200 صحبت میکردی
من یادمه پینگ بالا 150 مشکل ساز بود برای کالاف دیوتی نمیزاشت اسکواد یا حتی خود فرد بتنهایی بره تو بازی . کانتر و رینبو سیکس مگه سروراشونو نیاورده بودن بحرین و امارات . یادمه این اواخر پینگشون اومده بود رو شصت هفتاد . حتی خود کالافم یه مدت اینجوری شده بود تو سرور پر عرب بود .
نه ندارم.. پیگیر میشم یه مدل خوب بگو بگیرم بذارم براشوو
والا برند فکر نکنم داشته باشه باید به خود اون فروشنده بگی ببینی سر در میاره یا قبلا از اون مدل باز کرده داخلشو ببینه
یه مدل هست تک ترانسفورماتوره که دو مدل داره . تو عکس زیر سمت راستی مدل فوقعلاده بیکیفیت هستش و سمت چپی با کیفیت
یه مدل هم که داخل
این لینک گفته دو ترانسفورماتور هست که از اون دومدل دیگه بهتره ولی اگر گیر نیاورده حداقل مدل سمت چپی رو بگیر . اونجا که گفتم دوتا اسپلیتر پشت سر هم بزنی تاثیرش بیشتر میشه هم یه چیزی مثل دو تراسنفورماتور بود . این همه مودم داری تو جعبش اسپلیتر نیست ؟ خیلیا دارن ولی استفاده نمیکنن از برو بچ بگیر نمیخواد بخری . برا همسایه شله زرد نذری بردی بگو تو کاسه شکلات نریزه اسپلیتر بزاره .