ادغام چند اینترنت با دستگاه اکسس پوینت مانند

Black HAF

GODLiKE
کاربر فعال بازارچه
پسندها
1,839
سابقه بازارچه
63
من روی یه دستگاه خاص یا بهتر بگم کنسول این تست رو کردم و با تغییر اینترنت قطعی که پیش نیومد هیچ بعضی وقتا عملکرد بهتری هم توی اتصال و دریافت و ارسال داشت..( حالا وارد بحث سرعت یا کیفیت دریافت اگر نخوایم بشیم )
برداشت من از این موضوع اینه که با توجه به ماهیت کنسول یا سیستمی که قراره باهاش بازی آنلاین انجام بشه چون یه پارامتری به اسم DNS هست و اون تقریبا تعیین میکنه که شما مجوز داری رد بشی یا نه ، تعویض نت با سرعت کمتر یا بیشتر چیزی رو توی پکت ارسالی تغییر نمیده یا اگر هم تغییری هست انقدری ریزبینانه بهش نگاه نمیشه که باعث بروز مشکل بشه..اگر تغییر آی پی قرار بر این بود که باعث ناپایداری یا قطعی ارتباط بین دو نقطه بشه با هر بار قطع و وصل کردن نت باید این اتفاق میفتاد چون این شناسه مدام در حال عوض شدن هست..بطور مثال برنامه های جانبی که کمک میکنن از دیوار دفاعی رد بشیم با توجه به اون سروری که بهش وصل میشن و مشخصات خاص اون و شناسه ای که دارن براشون فرقی نمیکنه که نت اصلی رو از کجا دریافت میکنن ، همراه اول باشه یا ایرانسل و یا ADSL و...
حالا من گفتم کنسول چون برداشتم این بود که نیما میخواد بازی کنه ولی برای استفاده معمولی یا دانلود فایل یا هرچیزی از این دسته با تنظیمات درست و لود بالانسینگ اصولی کاربر پهنای باند بهتری رو دریافت میکنه..
متاسفانه الان من نت خوبی ندارم که این ویدیوها رو بگیرم و یجا آپلود کنم پس زحمتش میفته گردن کسی که میخواد ازشون استفاده کنه ..
اگر نتم درست شد براتون لینک بدون دردسر هم میذارم ..

الوعده وفا

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
147
سابقه بازارچه
40
اگر برای بازی آنلاین می‌خوای سه تا اینترنتو تجمیع کنی احتمال ۹۹ درصد میدم این کاری که میگی شدنی نیست یعنی دردی ازت دوا نمی‌کنه .

ببین تو وقتی که توی یه بازی آنلاین هستی قبل از اینکه بخوای اون بازی رو شروع کنی با آدرس آی پی خودت یه اتصال با آدرس آی پی اون بازی برقرار کردی بر اساس پروتکل TCP . حالا اگر تو به یکباره اینترنتت عوض بشه یعنی از یه دونه از adsl‌ها بری روی ایرانسل یا اون یکی adsl از بازی می‌پری بیرون .

این چیزی که میگمو می‌تونی با گوشی موبایلت امتحان کنی گوشی موبایلتو به وای فای مودم وصل کن و اینترنت سیم کارتتم فعال کن اولویت استفاده از اینترنت با وای فای مودم هستش . حالا گوشیتو با استفاده از کابل usb و روش usb تترینگ وصل کن به کیس کامپیوترت و برو داخل بازی فقط بقیه اینترنت‌های کیست رو قطع کن که فقط از اینترنت گوشیت استفاده کنی . وقتی وارد سرور بازی شدی و با رفقا سلام علیک کردی و دو سه نفرو کشتی و یخورده که از بازی گذشت اینترنت وای فای گوشیتو قطع کن ببین بدون اینکه از بازی بپری بیرون آیا اینترنت سوئیچ میشه روی سیم کارتت . من تست نکردم ولی احتمال ۹۹ درصد میدم که شدنی نباشه و اون تجمیعی که میگی به کارت نیاد . کی بهت این روشو پیشنهاد داده دلیلش چی بوده .
در حالت طبیعی برای اکثر بازی ها همینه..
ولی steam ملاکش لاگین بودن توی اکانته..و تغییر آی پی براش مهم نیست..
تو می‌تونی اون اینترنت‌های adsl ای که داری رو کاری کنی که دیگه قطع نشن . اول باید برید توی تنظیمات مودم ببینی SNR Up و SNR Down که داری چقدره . توی گوگل سرچ کن how to see my SNR downtown app dealer . الکی گفتم انگلیسی سرچ نکن خودمم چیزی بلد نیستم همون فارسی سرچ کن چطور SNR مودم را ببینیم . به ۲۰۲۰ هم می‌تونی زنگ بزنی بپرسی ازشون ولی یاد بگیر خودت ببینی چون جلوتر قراره بکارت بیاد .
انتقال داده در زمان بازی حدود 110 کیلوبایت در ثانیه ست..یعنی 8.8 مگابیت پنهای باند لازمه.. پس نمیتونم درخواست بدم پهنای باند رو به 8 کم کنن.
یه چیزی که باعث میشه نویز روی خطت کاهش پیدا کنه اسپلیتر هستش به شرط اینکه به این شکلی که میگم استفاده کنی . اسپلیترم هم جنس خوب داریم هم جنس بد یه جنس خوبشو بگیر . سیم تلفنی که وارد خونه میشه باید بخوره به اسپلیتر از اسپلیتر یدونه بخوره به تلفن یدونه بخوره به مودم . خیلیا فکر می‌کنند فقط اگر از یه پریز بیای بزنی به اسپلیتر بعد بزنی به مودم اما پریز یه جای دیگه خونه به تلفن وصل باشه یعنی داری از اسپلیتر به درستی استفاده می‌کنی که این اشتباهه .
روی خط تلفن هیچ تلفن یا کارخوانی نیست.. فقط و فقط به مودم وصله که با این حساب فکر نکنم اسپلیتر نیاز باشه..
حالا می‌خوام ابر راهکار رو برات رو کنم . زنگ میزنی ۲۰۲۰ میگی قدم نویز داره طرف اس ان آر داخل مودمتو چک می‌کنه و بهت میگه که آره خطت نویز داره و بعد چند روز یکی از مخابرات میاد هم از تقسیم داخل کوچه هم از تقسیم داخل ساختمون به وسیله مودم adsl ه خودش داره میزان نویزتو چک می‌کنه یا همون اس ان آر رو . اون طرف برای اینکه اسنار تو رو چک کنه با مودم خودش باید بهش برق بدی حالا یا از توی راه پله یا از توی پارکینگ یا از توی واحدت با چند راهی برق برسونی به طرف . اینجا وقتی طرف داره اسنارتو چک می‌کنه باید مودم خودتو ببری بهش بگی یه لحظه صبر کن من مودممو وصل کنم بعدش با گوشیت بری توی تنظیمات مودم خودت اس ان آرتو ببینی چون این بی پدرها حتی اگر اس ان آرت پایین باشه هم میگن مشکل از سیم کشی داخل ساختمونه باید عوض کنی .
قبلا پیگیری کردم گفتن از زیر ساخت منطقه ست و کاری نمیشه کرد..

قبل از اینکه بخوای به طرف زنگ بزنی اول باید یه تعداد پیام دیگه داخل همین تاپیک رد و بدل کنیم یه سری راهکار رو تست کنی . اون اسپلیتری که گفتم فقط کاربردش این نیست که اگر تلفن داشته باشی و مودم باید استفاده کنی حتی اگر مودم به تنهایی روی خط داری هم باز اسپلیتر تاثیرگذاره حتی دو تا پشت سر هم استفاده کنی تاثیرش بیشتر میشه به شرط اینکه جنس خوب باشه . داخل اینترنت سرچ کنی می‌بینی یه سری اسپلیترا هستند وقتی بازشون کنی اصلاً حتی برد الکتریکی ندارند شاید یه المان باشه فقط که کار فیلتر بالا گذر و پایین گذرو انجام میده .
:-؟
جالبه..
باشه پیگیری میکنم..
در نهایت اگر که اون طرف اومد تو رفتی پایین با مودم خودت تست کردی دیدی اس ان آرت خوبه و با این اس اناری که الان داری متفاوته یه روز پا میشی میری قلعه مرغی اتوبوس‌های دروازه دولت و سوار میشی . دروازه دولت که پیاده شدی لاله زارو میری پایین یه کابل زوج تلفن برند شهید قندی ‌میگیری میای از پایین راهپله‌ها یا از بیرون ساختمون می‌کشی میاری تو واحد .
ممنون..
سیمکشی یک تکه رو همون اول از سمت باکس تا توی واحد انجام دادم..
طبق SLA اینترنتی که و جعبه تقسیم ساختمون بهت میدن نباید نویزش از یه حدی پایین‌تر باشه البته اگر باشه همکاری از دستت بر نمیاد نهایتاً بهت میگم خب از ما اینترنت نگیر ولی من ته دلم روشنه که با این کارایی که گفتم اینترنتت اوکی میشه .
اون ناپایداری اینترنتی که گفتی رو خیلی توضیح ندادی . آیا مودم ریست میشه و حدوداً یه دقیقه طول می‌کشه دوباره وصل بشه ؟
آره..

الان وارد پنل مخابرات میشی ریز مصرفتو می‌بینی هر چند دقیقه یکبار مودم ریست می‌شه ؟ مودمتو باز کن ببین خازن بادکرده داره یا نه احتمال میدم خازن بادکرده داشته باشه اگر خیلی از عمرش می‌گذره . چند ساله داری از مودمت استفاده می‌کنی .
هر حدود سه ساعت یکبار.. :-؟
یکی دیگه از مودم ها نو تره.. جابجا شون میکنم. ممنون :-؟

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
817
سابقه بازارچه
245
در حالت طبیعی برای اکثر بازی ها همینه..
ولی steam ملاکش لاگین بودن توی اکانته..و تغییر آی پی براش مهم نیست..

انتقال داده در زمان بازی حدود 110 کیلوبایت در ثانیه ست..یعنی 8.8 مگابیت پنهای باند لازمه.. پس نمیتونم درخواست بدم پهنای باند رو به 8 کم کنن.

روی خط تلفن هیچ تلفن یا کارخوانی نیست.. فقط و فقط به مودم وصله که با این حساب فکر نکنم اسپلیتر نیاز باشه..

قبلا پیگیری کردم گفتن از زیر ساخت منطقه ست و کاری نمیشه کرد..

جالبه..
باشه پیگیری میکنم..

ممنون..
سیمکشی یک تکه رو همون اول از سمت باکس تا توی واحد انجام دادم..

آره..

هر حدود سه ساعت یکبار.. :-؟
یکی دیگه از مودم ها نو تره.. جابجا شون میکنم. ممنون :-؟

۱۱۰ کیلوبایت یه مگابیت هم نمی‌شه میشه ۸۸۰ کیلوبیت . برای هر دو تا خطت زنگ بزن ۲۰۲۰ بگو که آیا اکانتت روی حالت fast هست یا نه اگر رو حالت fast بگو بردارن . البته قبل انجام این کار بگو سرعتتو بیارن روی ۸ مگ یا حتی ۴ مگ برای اینکه خیالت راحت باشه از این بابت و باز تاکید می‌کنم خیلی از مواقع اینا دسترسی ندارند باید نامه بزنن لایه‌های بالاتر فکر نکن اگر طرف گفت از حالت فست برداشتم حتماً انجام داده باید تست کنی تغییر مقدار پینگتو ببینی یا تغییر سرعتتو .

۱۱۰ کیلوبایت برای بازی خیلی زیاده . یعنی تو یک ساعتو نیم یک گیگابایت اینترنت مصرف می‌کنی فقط برای بازی . از پنجره Resource Monitor دیدی که فقط فایل اجرایی بازی داره ۱۱۰ کیلوبایت مصرف می‌کنه یا از جای دیگه ؟ کیلوبایت بود یا کیلوبیت . چیا بازی می‌کنی اسم بازی‌ها رو بگو .

پینگت روی هر کدوم از خطوط adsl و ایرانسل چنده به سافت ۹۸ . خط ایرانسلتو با گوشی موبایل و کابل usb به کیس وصل می‌کنی ؟ آنتنش پره رو میز کامپیوتر ؟ نحوه اتصال مودم و گوشی موبایلت به سیستم چه جوریه با کابل یا وایرلس .

می‌تونی عکس از SNR هر دوتا مودمت اینجا آپلود کنی .

اسپلیترو حتی اگر تلفنم روی خط نباشه تاثیرگذاره بشرط اینکه جنس خوب باشه . من خودم جواب گرفتم ازش . اسپلیتر داری ؟ اگر داری یه دو سو بنداز بغلش بازش کن از داخلش عکس بده اگه شکستم مشکلی نیست با چسب نواری می‌بندی . اینکه میگی سیم کشی تقسیم داخل ساختمون تا داخل واحدو عوض کردم آیا SNR تقسیم داخل ساختمونم اندازه گرفتی . ممکنه اون سیمای برقی که از کنار سیم تلفن رد میشه نویز بندازه .

اگر که میگی نویزی که داری مخابرات عزیز اعلام کردن از زیرساخته و حرفشون دروغ نیست کل مردم اون منطقه همین مشکل رو دارن و به خاطر این نیست که مجبور بشن بیان کابل کشی بیرونو تا تقسیم داخل ساختمون عوض کنن و هیچ کاریش نمی‌تونی بکنی پس باید همون راهکاری که میگی رو انجام بدی لود بالانسر بخری . یه حس غریبی بهم میگه پروژه لود بالانسرو کلاً کنسل کردی . درست میگم یا تو فکر خریدشی ؟

هر سه ساعت یکبار قطعی که چیزی نیست . بخدا من اگه از همون اول می‌دونستم قطعیات هر سه ساعت یه باره اصلاً نظر نمی‌دادم تو تاپیک . ما اگه یکی اینترنتش ناپایدار بود انقدر تعداد قطعیاش زیاد بود کامپیوترو خاموش می‌کرد می‌رفت یا خودمون از اسکواد با ناسزا پرتش می‌کردیم بیرون که بازیمونو خراب نکنه . مگه هر سری که بازی می‌کنی چند ساعت بازی می‌کنی که بعد ۳ ساعت قطعی اعصابت خورد میشه .

آخرین ویرایش:

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
147
سابقه بازارچه
40
بلک من که توی اسکایپ با یکی صحبت می‌کنم وقتی که نت گوشیمو عوض می‌کنم مثلاً دارم از خونه خارج میشم و نتم از وای فای میاد روی نت سیم کارت داخل اسکایپ یه پنج شیش ثانیه بوق اشغال میزنه بعد دوباره اتصال برقرار می‌شه . دلیلشم اینه که من با اون طرفی که دارم صحبت می‌کنم حالا کار ندارم مستقیم در ارتباطم یا داده من اول برای سرور اسکایپ ارسال میشه بعد از سرور اسکایپ فرستاده میشه به گیرنده ولی چون ارتباطمون به این شکله که با نام کاربریمون با همدیگه ارتباط برقرار کردیم موقعی که من اینترنت ندارم نرم‌افزار اسکایپ روی گوشی من داره به سرور اسکایپ بسته ارسال می‌کنه که من می‌خوام با نام کاربری گیرنده ارتباط برقرار کنم و هر موقع که دستگاه من اینترنت دریافت کنه حالا هر اینترنتی با هر آی پی بلافاصله سرور اسکایپ آدرس آی پی اون فردی که من از سرور اسکایپ به وسیله آیدیش درخواست اتصال بهش دادمو به من میده که یا باهاش ارتباط مستقیم برقرار کنم یا خودش بسته‌های منو برای اون ارسال کنه . در واقع آی پی سرور اسکایپ همیشه ثابته و ما دوتا هم با استفاده از آیدی‌هامون با هم در ارتباطیم .

توی ارتباط صوتی خیلی مهم نیست چند ثانیه قطع شدن یا عوض شدن آی‌ پی چون آی پی جایگزین میشه با آی پی جدید و اسکایپ مشکلی با این قضیه نداره . ولی توی بحث بازی آنلاین که یک فرایند Real-time Interactive هستش آیا این چند ثانیه قطع شدن و عوض شدن آی پی مشکلی ایجاد نمی‌کنه . البته که ارتباط peer-to-peer هم یک فرایند بلادرنگ هستش ولی مثل بازی آنلاین نیست که به جز من و طرف مقابلم فرد دیگه‌ای هم معطل ما باشه . آیا سرور بازی آنلاین هم مشکلی با این قضیه نداره و داخل پکت‌های دریافتی از طرف نیما به یک فیلد مشخصی داخل هدر که نشون بده این داده از طرف یوزر نیما اومده نگاه می‌کنه نه آی پی ؟

اون روشی که گفتم با گوشی موبایل به وای فای مودم وصل بشیم و همزمان اینترنت سیم کارتمونم فعال کنیم بعد گوشیو با USB Thetering بزنیم به کیس کامپیوتر شروع کنیم به بازی کردن و وسط بازی وای فای گوشی رو قطع کنیم که اینترنت مورد استفاده گوشی بره روی سیم کارت این خودش یجور شبیه سازی از همین کاری که این روتر میکروتیک می‌خواد انجام بده نیست ؟ این کاری که میگی رو انجام دادی که این روتر میکروتیک مانع قطعی توی بازی آنلاین میشه . آیا همه سرورهای بازی به یه شکل با بسته‌ها رفتار می‌کنند .
steam حدود 10 ثانیه قطعی اینترنت شما رو تحمل میکنه..و منتظر میمونه دوباره با یوزرتون آنللاین بشید ..
مثل همون اسکایپ که مثال زدی .. آی پی براش مهم نیست..حتی گاها وسط باز من قند شکن هم روشن و خاموش میکنم... اتفاقی برای بازی نمی افته..

تنها مواردی که به ip حساس هستن درگاه های پرداخت و بعضی سرورس های دیگه هستن..

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
147
سابقه بازارچه
40
نیما اینجا صحبت از پینگ ۲۰۰ کردی . من اون موقع‌ها که بچه بودم کالاف دیوتی وارزون بازی می‌کردم با پینگ ۲۰۰ پلیر از بازی می‌پرید بیرون یا موقعی که میومد تو اسکواد اجازه نمی‌داد وارد بازی بشیم . این قطعی‌هایی که میگی روی دو تا خط adslت رخ میده آیا مودم ریست می‌شه . اون لحظه‌ای که قطعی رخ میده زمانشو یادت بمونه بعد چند دقیقه که تو دیتابیس مخابرات ثبت شد برو داخل پنل کاربریت ببین از قسمت ریز مصرف آیا تو اون لحظه قطع شده اینترنتت یا بخاطر پینگت از بازی افتادی بیرون . اینکه میگم مشکلو خوب توضیح بده برای اینه که راهکار مناسب براش ارائه بشه اگر بخاطر پینگ ۲۰۰ از بازی میوفتی بیرون با تجمیع کردن اینترنتات هم مشکلت حل نمی‌شه . اون خط ایرانسل که میگی اونو دیگه چرا از بازی میوفتی بیرون به خاطر پینگ بالا یا اونم قطع میشه اینترنتت .
مودم های adsl پیام time out نمیدن..کلا چراغ هاشون خاموش میشه و دوباره شروع مجدد میکنن..
اینترنت ایرانس هاس که تیام اوت میده.. (قطعی لحظه یی)
یه دونه از این مودمای LTE Outdoor که رو پشت بوم نصب می‌کنند نمی‌خوای بگیری یا اینترنت وایرلس اشتراکی . فکر نکنم هزینش شیش هفت تومن بیشتر بشه . یجا دیدم گفته بودی می‌خوای یه سیستم صوتی بگیری ۲۰ تومن یه شیش تومنشو بذار برای این اینترنته کنار . پینگ داخل ایرانت ۱ میشه . من رفیقم به سافت ۹۸ پینگ میزد یه میلی ثانیه می‌گرفت . الان روی خط‌های adslت و خط ایرانسل به سافت ۹۸ پینگ می‌زنی چنده .

این اینترنت ایرانسلی که میگی رو چجوری به سیستمت میدی . الان ارتباط سیستمت با مودمای adsl وایرلسه یا کابلی . تا حالا کسی از مخابرات اومده نویز خطتو اندازه بگیره یا خودت دیدی خط ای دی اس الت نویز داره یا نه .
هرچی تحقیق هیچ اینترنتی پایداری اینترنتی سیمی رو نداره...
در مورد اینتنت بی سیم هم کلا ساختمون ما محصوره و چه tdlte رو پشت بمون و چه اینترنت رادیویی آنتن دهی مناسبی نداشت اومدن تست گرفتن..

پ ن : cs2 بازی میکنم فقط

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
147
سابقه بازارچه
40
پینگت روی هر کدوم از خطوط adsl و ایرانسل چنده به سافت ۹۸ . خط ایرانسلتو با گوشی موبایل و کابل usb به کیس وصل می‌کنی ؟ آنتنش پره رو میز کامپیوتر ؟ نحوه اتصال مودم و گوشی موبایلت به سیستم چه جوریه با کابل یا وایرلس .
سیستم به Adsl ها با کابل وصله..
به مودم ایرانسل با وای فای..چون یه گوشه دیگه خونه گذاشتمش که بیشترین آنتن دهی رو داشته باشه..
گوشی هم به هرکدوم که توی اون تایک اوکی باشه وصل میکنم..(زمان بازی به اون مودم باتزی وصلش نمیکنم)
می‌تونی عکس از SNR هر دوتا مودمت اینجا آپلود کنی .
حتما..
فردا..
اسپلیترو حتی اگر تلفنم روی خط نباشه تاثیرگذاره بشرط اینکه جنس خوب باشه . من خودم جواب گرفتم ازش . اسپلیتر داری ؟
نه ندارم.. پیگیر میشم یه مدل خوب بگو بگیرم بذارم براشوو
اگر داری یه دو سو بنداز بغلش بازش کن از داخلش عکس بده اگه شکستم مشکلی نیست با چسب نواری می‌بندی . اینکه میگی سیم کشی تقسیم داخل ساختمون تا داخل واحدو عوض کردم آیا SNR تقسیم داخل ساختمونم اندازه گرفتی . ممکنه اون سیمای برقی که از کنار سیم تلفن رد میشه نویز بندازه .
شگفتا!! snr داخل ساختمون دیگه چیه؟
این خط قبلا مال واد پایینی بوده که پسوردشو داده بود به ما و خودمون اشتراک میگرفتیم..
بعد که رفت سیمکشیدم به بالاا به هماهنگی مالک..
قبلا هم همینطور بود..
اگر که میگی نویزی که داری مخابرات عزیز اعلام کردن از زیرساخته و حرفشون دروغ نیست کل مردم اون منطقه همین مشکل رو دارن و به خاطر این نیست که مجبور بشن بیان کابل کشی بیرونو تا تقسیم داخل ساختمون عوض کنن و هیچ کاریش نمی‌تونی بکنی پس باید همون راهکاری که میگی رو انجام بدی لود بالانسر بخری . یه حس غریبی بهم میگه پروژه لود بالانسرو کلاً کنسل کردی . درست میگم یا تو فکر خریدشی ؟

هر سه ساعت یکبار قطعی که چیزی نیست . بخدا من اگه از همون اول می‌دونستم قطعیات هر سه ساعت یه باره اصلاً نظر نمی‌دادم تو تاپیک .
وسط بازی خیلیه یهو..
بخصوص مسابقه..

بعد تازه این حات اوکیشه..
وقتی قاطی میکنه ساعتی 5-6 بار هم میشه..
وسط یوتیوب دیدن یا کار با سایت یهو قطع که میشه اعصابتو نابود میکنه..

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
817
سابقه بازارچه
245
شگفتا!! snr داخل ساختمون دیگه چیه؟

ببین مخابرات برای توزیع سرویس تلفن میاد تو هر کوچه یا خیابون برای هر چهار پنج تا ساختمان یدونه تقسیم میزاره مثل عکس زیر .

IMG_۲۰۲۵۰۲۰۶_۱۰۴۲۳۶_copy_1841x1840.jpg

برای هر ساختمان یه کابل میکشه و داخل هر ساختمان دوباره یه تقسیم میزاره .

جعبه-تقسیم-تلفن.jpg

چون تا حالا هزار بار در این تقسیمارو باز کرده برای واگذاری خط جدید یا تخلیه یا چک کردن نویز یا موارد دیگه اکثرا درشون خراب شده . تقسیمای داخل ساختمون که اصلا در ندارن خیلیاشون . حالا تو فکر کن اینارو اون 30 سال پیش که تلفن ها آیدی کالر نداشت و زنگ میزدیم فوت میکردیم مزاحم میشدیم بهمون دادن و از اون موقع تا الان چقدر اون سیم مسی زیر اون پیچ اکسید شده یا کثیف شده یا بارون اسیدی روش اومده رطوبت هوا یا چند بار دمای منفی 5 درجه و 45 درجه رو تحمل کرده . سر سیم و اتصالش به تقسیم که هیچی خود سیم هم از کیفیتش کاسته میشه . از طرفی سیمای تلفن از تقسیم کوچه تا داخل ساختمان یا از داخل ساختمان تا داخل واحد از کنار سیم برق رد شده که دلیلش میتونه راحتی کار و زشت نشدن نما و عدم نیاز به سوراخ کاری باشه و خب نمیدونستن 10 سال بعدش میخوان از این سیم برای اینترنت استفاده کنن . حالا وقتی طرف ماشین لیاسشویی یا کولر یا پمپ آب روشن میکنه اینا مخصوصا توی اون لحظه شروع بکارشون یه نویز شدیدی داخل اون سیم برق ایجاد میکنن که اگر محافظ ولتاژ ورودی داشته باشی میتونی ببینی این مصرف بالای شروع به کار رو که میگم . اینکه میگی یه ساعتایی چند بار قطع میشه یبارم ممکنه سه ساعت قطع نشه یکی از دلایلش همین میتونه باشه .

حالا اینارو گفتم به اینجا برسم که تو وقتی زنگ بزنی 2020 بگی خطم نویز داره یکیو با این موتورا که پشتش نردبونه میفرستن طرف اول میاد داخل ساختمان از تقسیم اونجا مودم خودشو وصل میکنه زنگ میزنه مرکز و بعدش میره از تقسیم داخل کوچه چک میکنه . اینا موظفن تا تقسیم داخل ساختمون SNR از یه حدی پایینتر نیاد ولی خب اینجا ایرانه تهش میگه از ما نگیر . اینکه میگم طرف اومد مودمتو ببر هم SNR داخل ساختمون هم SNR داخل خیابون یا کوچه رو چک کن برا این نیست که مچ طرفو بگیری بهش بگی دیدی دروغ گفتی مشکل از سیم کشی داخل واحده برا اینه که بدونی اگر SNR از تقسیم کوچه خوبه بهش بگی من کابل میخرم یه روز بیا از تقسیم داخل کوچه برام بکش تا داخل واحد جوری که از کنار سیم برق رد نشه . اونجا که گفتی سیم پایین تا داخل واحد رو عوض کردی شاید چون باز از کنار سیم برق اوردی نویز داری یا اصلا اگر قبل اینکار میرفتی خودت با مودمت از تقسیم داخل ساختمون چک میکردی SNR رو دیگه اصلا همچین کاری انجام نمیدادی چون میدونستی نتیجه نمیده تعویض سیم .

شاید اصلا این چیزی که میگی مشکل زیرساخت باشه و همه مردم اون منطقه مودماشون مقدار SNR که داره عین خودت باشه ولی خب میتونی متوجه بشی این موضوع رو . روی گوشیت نرم افزار Androdumpper نصب کن و راه بیوفت تو محل چنتا کوچه بالاتر پایینتر وای فای هاشونو هک کن . بعد برو داخل تنظیمات مودم 192.168.1.1 با یوزر پسورد admin و ببین SNR مودمشون چنده . اگر دیدی با مال خودت تفاوت قابل توجهی داره متوجه میشی مشکل از زیرساخت نیست . فقط خیلی از خونه دور نشی چون هم ممکنه گم بشی هم اینکه SNR یه مرکز مخابراتی دیگه رو اندازه گیری کنی . راستی برای اینکه بفهمی طرف از مخابرات سرویس گرفته باید وقتی میری تو تنظیمات مودمش یوزرنیمی که مخابرات بهش داده رو داخلش مودم ببینی که باید یه @tct مانندی داخلش باشه . از داخل خونه اینکارو انجام ندی که از همون تقسیم ساختمون یا تقسیم کوچه SNR چک کنی و حتما بالای پنج مودم رو هک کن تا نمونه برداری که انجام میدی قابل استناد باشه برای مقالات ISI . اصلا آقا مودم همسایه هارو با گوشی هک کن با USB Tethering بده به سیستم بازی کن تموم کن بره تاپیکو .

امشب دلم میخواد تا فردا می بنوشم من
زیباترینه جامه هایم را بپوشم من
با شوق بیحد باغچه هامونو صفا دادم
امشب تا میشد گل توی گلدونها جا دادم
بعد از جدایی ها
آن بی وفایی ها

هم عکس SNR بده هم پینگ به Soft98.ir و Google
شاید اصلا لازم باشه سرعتو بیاری روی 4 سرویسو ببری رو حالت fast چون دیدم یجا از پینگ 200 صحبت میکردی
من یادمه پینگ بالا 150 مشکل ساز بود برای کالاف دیوتی نمیزاشت اسکواد یا حتی خود فرد بتنهایی بره تو بازی . کانتر و رینبو سیکس مگه سروراشونو نیاورده بودن بحرین و امارات . یادمه این اواخر پینگشون اومده بود رو شصت هفتاد . حتی خود کالافم یه مدت اینجوری شده بود تو سرور پر عرب بود .

نه ندارم.. پیگیر میشم یه مدل خوب بگو بگیرم بذارم براشوو

والا برند فکر نکنم داشته باشه باید به خود اون فروشنده بگی ببینی سر در میاره یا قبلا از اون مدل باز کرده داخلشو ببینه
یه مدل هست تک ترانسفورماتوره که دو مدل داره . تو عکس زیر سمت راستی مدل فوقعلاده بیکیفیت هستش و سمت چپی با کیفیت

1738827395766.png

یه مدل هم که داخل این لینک گفته دو ترانسفورماتور هست که از اون دومدل دیگه بهتره ولی اگر گیر نیاورده حداقل مدل سمت چپی رو بگیر . اونجا که گفتم دوتا اسپلیتر پشت سر هم بزنی تاثیرش بیشتر میشه هم یه چیزی مثل دو تراسنفورماتور بود . این همه مودم داری تو جعبش اسپلیتر نیست ؟ خیلیا دارن ولی استفاده نمیکنن از برو بچ بگیر نمیخواد بخری . برا همسایه شله زرد نذری بردی بگو تو کاسه شکلات نریزه اسپلیتر بزاره .

آخرین ویرایش:
بالا