حل شد افت شدید سرعت فلش

وضعیت
این موضوع حل شده است! مشاهده راه حل...

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
274
سابقه بازارچه
28
نمیدونم چرا منم فلشو وقتی پر دیتا کردم اینجوری شد. هنوز فرصت نکردم خالی کنم دوباره فرمت کنم و تست سرعت بزنم.

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
274
سابقه بازارچه
28
ممنون انگار تو خلاصه دیدگاه ها زده افت سرعت پس از مدتی استفاده...😒😒😒
گارانتی نوشته ۲۰۲۷ نمیشه کاریش کرد؟ فرمت کنم سرعتش برمیگرده به حالت عادی؟
همه سن دیسک گفتن من هم خریدم ولی انگار مشکل دارن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: memolina

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122
گارانتی نوشته ۲۰۲۷ نمیشه کاریش کرد؟ فرمت کنم سرعتش برمیگرده به حالت عادی؟
همه سن دیسک گفتن من هم خریدم ولی انگار مشکل دارن
نمیدونم گرامی دوستان راهنمایی کنن،اگه گارانتی سرعت رو هم ساپورت کنه ک خیلی خوب میشه منم میفرستم ولی بعید میدونم...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NI2030

Civilalireza

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
54
سابقه بازارچه
210
گارانتی سرعت پایین باشه هم عوض میکنه
البته گارانتی های اصلی و معتبر گارانتی فلش شما رو نمیدونم کیه.
این افت سرعت های توی سری های ADATA خیلی مشهود و زیاده
توی فلش سن دیسک خیلی کم بوده گویا این مدل این داستانها رو داره.. بستگی به اون کنترلر داره دیگه-برخی مواقع میبینید سری قدیم و جدیدش با هم متفاوت هستند

Shayan

کاربر عضو
پسندها
143
دو سالی میشه این فلش رو دارم تا الان هیچ مشکلی نداره ، اگه گارانتی اصلی مثل ایران رهجو ، سازگار و ... باشه تعویض میکنن .

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
274
سابقه بازارچه
28
شما بردین گارانتی؟ مشکلتون حل شد؟
نبردم
هنوز فرصت نکردم فرمت کنم و تست کنم
شنیدم بعضی فلش ها با پر شدن سرعتشون افت پیدا میکنه و اگه با فرمت سرعتش برگرده فکر نکنم گارانتی قبول کنه
سعی میکنم یکی دو روزه تستش کنم
کمبود فضا دارم فلشو هم تا اخر پر کردم برای همین وقت میخواد

• Like

majid

کاربر عضو
پسندها
5
سابقه بازارچه
15
منم یه فلش داشتم که کلی فایل های سایت محصول کده ( عکس و بکاپ و ...) رو روش گذاشته بودم سرعتش نابود شده بود. حتی نتونستم فایل هام رو هم از روش کپی کنم.

اومدم فرمتش کردم ولی بازم اکی نشد.

نوع فرمت رو از NTFS گذاشتم روی exFAT و allocation unit size رو هم گداشتم رو default

به طرز عجیبی سرعتش از روز اول هم بهتر شد. ولی خوب فایل هایی که روش داشتم پرید

md70

کاربر فعال بازارچه
پسندها
77
سابقه بازارچه
28
علتش اینه که حافظه های NAND بی کیفیت و آشغال توی این فلش مموری ها استفاده میکنن و به خاطر ماهیت این حافظه ها با پاک کردن یک فایل در واقع فایل همون لحظه واقعا از حافظه پاک نمیشه و بعدا سر فرصت به تدریج زمان بیکاری انجام میشه، خود عملیات پاک کردن در واقع یک نوع رایت محسوب میشه!
حالا شما وقتی هی فایل بریزید روش پاک کنید و دوباره بخواید فایل جدیدی روش بریزید چون باید اول فایلای قبلی پاک بشه که این فایل جدید جاش نوشته بشه سرعت نوشتن پایین میاد
با فرمت سریع هم درست نمیشه در واقع باید فرمت بدون اون تیک quick format انجام بدید و تمام سلول های حافظه 0 بشه تا به سرعت اولیه ـش برسه

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122
علتش اینه که حافظه های NAND بی کیفیت و آشغال توی این فلش مموری ها استفاده میکنن و به خاطر ماهیت این حافظه ها با پاک کردن یک فایل در واقع فایل همون لحظه واقعا از حافظه پاک نمیشه و بعدا سر فرصت به تدریج زمان بیکاری انجام میشه، خود عملیات پاک کردن در واقع یک نوع رایت محسوب میشه!
حالا شما وقتی هی فایل بریزید روش پاک کنید و دوباره بخواید فایل جدیدی روش بریزید چون باید اول فایلای قبلی پاک بشه که این فایل جدید جاش نوشته بشه سرعت نوشتن پایین میاد
با فرمت سریع هم درست نمیشه در واقع باید فرمت بدون اون تیک quick format انجام بدید و تمام سلول های حافظه 0 بشه تا به سرعت اولیه ـش برسه
ممنون من فرمت کامل کردم تقریبا 13 ساعت طول کشید اما تغییری نکرد..
برند خوب چی پیشنهاد میکنین؟

md70

کاربر فعال بازارچه
پسندها
77
سابقه بازارچه
28
ممنون من فرمت کامل کردم تقریبا 13 ساعت طول کشید اما تغییری نکرد..
برند خوب چی پیشنهاد میکنین؟
اگه زیاد روی فلش رایت انجام میدی و سرعت نوشتن برات مهمه به نظرم SSD اکسترنال بخر به جای فلش
الان دو مدل از ADATA و Siliconpower هستن دقیقا مثل فلش می مونن و رابط USB دارن
من خودم مدل 1 ترای ADATA رو دارم و سرعت نوشتنش بین 120 تا 500 مگ هست که خیلی سریع تر از حافظه فلشه (مواقعی که حافظه ـش پر باشه و زیاد روش رایت شده باشه تا 120 مگ سرعتش پایین میاد)

حافظه های فلش ولی اکثرا همینن و بعد مدتی سرعت نوشتنشون خیلی نوسانی و بد میشه
من خودم Sandisk دارم و الان خیلی سرعت نوشتنش نوسان داره و زیر 25 مگه
فلش جنس خوبم از ADATA و همین Sandisk و برندهای دیگه ام هست که قیمتشون سر به فلک میکشه و عملا همون SSD اکسترنال مشابهی مواردی که گفتم بخری بهتره

• Like

creative

کاربر عضو
پسندها
64
درود
بهترین برند فلش مموری فقط patriot سری سوپرسونیک
الان خیلی گرونه ولی شرف داره به همه ی برندهای تقلبی و مزخرف توی بازار

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122
اگه زیاد روی فلش رایت انجام میدی و سرعت نوشتن برات مهمه به نظرم SSD اکسترنال بخر به جای فلش
الان دو مدل از ADATA و Siliconpower هستن دقیقا مثل فلش می مونن و رابط USB دارن
من خودم مدل 1 ترای ADATA رو دارم و سرعت نوشتنش بین 120 تا 500 مگ هست که خیلی سریع تر از حافظه فلشه (مواقعی که حافظه ـش پر باشه و زیاد روش رایت شده باشه تا 120 مگ سرعتش پایین میاد)

حافظه های فلش ولی اکثرا همینن و بعد مدتی سرعت نوشتنشون خیلی نوسانی و بد میشه
من خودم Sandisk دارم و الان خیلی سرعت نوشتنش نوسان داره و زیر 25 مگه
فلش جنس خوبم از ADATA و همین Sandisk و برندهای دیگه ام هست که قیمتشون سر به فلک میکشه و عملا همون SSD اکسترنال مشابهی مواردی که گفتم بخری بهتره
مرسی ازتون دو تا سوال داشتم این نوع فلش چون اس اس دی هست ب مرور زمان سلامتیش پایین نمیاد؟
و سوال دوم این ک این فلش هم کیفیت نداره؟

فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Fit CZ430 USB 3.1 ظرفیت 256 گیگابایت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md70

md70

کاربر فعال بازارچه
پسندها
77
سابقه بازارچه
28
مرسی ازتون دو تا سوال داشتم این نوع فلش چون اس اس دی هست ب مرور زمان سلامتیش پایین نمیاد؟
و سوال دوم این ک این فلش هم کیفیت نداره؟

فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Fit CZ430 USB 3.1 ظرفیت 256 گیگابایت

کلا این فلش هایی که خیلی کوچولو هستن بی برو برگرد آشغالن، چون مشخصه بردشون کوچکه و احتمالا از تعداد چیپ های حافظه کمتری روشون استفاده شده و مشکل سرعت نوشتن و داغ کردن حافظه دارن
ببین SSD اکسترنال عملا SSD ـه دیگه فقط رابطش یو اس بیه و بله محدودیت تعداد رایت روی حافظه داره
حافظه های فلشم همینن و محدودیت تعداد رایت روی حافظه دارن، کلیه انواع فلش ها و SSD ها همشون حافظه NAND استفاده میکنن که محدودیت تعداد رایت داره، فقط بحث کیفیت حافظه و تعداد چیپ های حافظه و کنترلره

• Like
وضعیت
این موضوع حل شده است! مشاهده راه حل...
بالا