memolina
کاربر عضو
- نوشتهها
- 1,477
- پسندها
- 1,122
شما هم همین مدل رو دارین؟نمیدونم چرا منم فلشو وقتی پر دیتا کردم اینجوری شد. هنوز فرصت نکردم خالی کنم دوباره فرمت کنم و تست سرعت بزنم.
ممنون انگار تو خلاصه دیدگاه ها زده افت سرعت پس از مدتی استفاده...
گارانتی نوشته ۲۰۲۷ نمیشه کاریش کرد؟ فرمت کنم سرعتش برمیگرده به حالت عادی؟ممنون انگار تو خلاصه دیدگاه ها زده افت سرعت پس از مدتی استفاده...![]()
نمیدونم گرامی دوستان راهنمایی کنن،اگه گارانتی سرعت رو هم ساپورت کنه ک خیلی خوب میشه منم میفرستم ولی بعید میدونم...گارانتی نوشته ۲۰۲۷ نمیشه کاریش کرد؟ فرمت کنم سرعتش برمیگرده به حالت عادی؟
همه سن دیسک گفتن من هم خریدم ولی انگار مشکل دارن
سلام میشه بیشتر توضیح بدین؟گویا این مدل این داستانها رو داره..
شما بردین گارانتی؟ مشکلتون حل شد؟
نبردمشما بردین گارانتی؟ مشکلتون حل شد؟
ممنون من فرمت کامل کردم تقریبا 13 ساعت طول کشید اما تغییری نکرد..علتش اینه که حافظه های NAND بی کیفیت و آشغال توی این فلش مموری ها استفاده میکنن و به خاطر ماهیت این حافظه ها با پاک کردن یک فایل در واقع فایل همون لحظه واقعا از حافظه پاک نمیشه و بعدا سر فرصت به تدریج زمان بیکاری انجام میشه، خود عملیات پاک کردن در واقع یک نوع رایت محسوب میشه!
حالا شما وقتی هی فایل بریزید روش پاک کنید و دوباره بخواید فایل جدیدی روش بریزید چون باید اول فایلای قبلی پاک بشه که این فایل جدید جاش نوشته بشه سرعت نوشتن پایین میاد
با فرمت سریع هم درست نمیشه در واقع باید فرمت بدون اون تیک quick format انجام بدید و تمام سلول های حافظه 0 بشه تا به سرعت اولیه ـش برسه
اگه زیاد روی فلش رایت انجام میدی و سرعت نوشتن برات مهمه به نظرم SSD اکسترنال بخر به جای فلشممنون من فرمت کامل کردم تقریبا 13 ساعت طول کشید اما تغییری نکرد..
برند خوب چی پیشنهاد میکنین؟
مرسی ازتون دو تا سوال داشتم این نوع فلش چون اس اس دی هست ب مرور زمان سلامتیش پایین نمیاد؟اگه زیاد روی فلش رایت انجام میدی و سرعت نوشتن برات مهمه به نظرم SSD اکسترنال بخر به جای فلش
الان دو مدل از ADATA و Siliconpower هستن دقیقا مثل فلش می مونن و رابط USB دارن
من خودم مدل 1 ترای ADATA رو دارم و سرعت نوشتنش بین 120 تا 500 مگ هست که خیلی سریع تر از حافظه فلشه (مواقعی که حافظه ـش پر باشه و زیاد روش رایت شده باشه تا 120 مگ سرعتش پایین میاد)
حافظه های فلش ولی اکثرا همینن و بعد مدتی سرعت نوشتنشون خیلی نوسانی و بد میشه
من خودم Sandisk دارم و الان خیلی سرعت نوشتنش نوسان داره و زیر 25 مگه
فلش جنس خوبم از ADATA و همین Sandisk و برندهای دیگه ام هست که قیمتشون سر به فلک میکشه و عملا همون SSD اکسترنال مشابهی مواردی که گفتم بخری بهتره
کلا این فلش هایی که خیلی کوچولو هستن بی برو برگرد آشغالن، چون مشخصه بردشون کوچکه و احتمالا از تعداد چیپ های حافظه کمتری روشون استفاده شده و مشکل سرعت نوشتن و داغ کردن حافظه دارنمرسی ازتون دو تا سوال داشتم این نوع فلش چون اس اس دی هست ب مرور زمان سلامتیش پایین نمیاد؟
و سوال دوم این ک این فلش هم کیفیت نداره؟
فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Fit CZ430 USB 3.1 ظرفیت 256 گیگابایت