تاپیک جامع عکاسی و تصویربرداری(سوال و جواب، مسائل آموزش و هرگونه مورد مرتبط)

Fido

کاربر ویژه
کاربر فعال بازارچه
پسندها
239
سابقه بازارچه
34
سلام مرسی از وقتی ک گذاشتین الان ی کنن 2000 دارم ارزش داره بفروشم اینو بخرم با توجه ب این ک حرفه ای نیس و لنزش ثابته؟
ارادتمندم، بستگی داره به اینکه هدف شما از خرید دوربین و عکاسی و... چی هستش. اگه صرفا دنبال ثبت لحظات و خاطرات هستید، این یک بحثه و یه موبایل با کیفیت دوربین خوب هم میتونه مشکلتون رو حل کنه. اگه هدفتون اینه، بودجتون رو بگزاردی رو خرید یک گوشی با دوربین رده بالا. اما اگر میخواید برید به سمت حرفه ای عکاسی کردن، شما باید یک دوربین DSLR به روز تهیه کنید که ترجیحا فول فریم باشه یا اگه کراپ سنسور هم باشه کیفیت مناسبی داشته باشه، لنز مجزا داشته باشه، کاملا بهتون حالت عکاسی دستی رو بده و... برای اونکار هم باید در کنار تهیه دوربین و لنز مناسب از یک فرد با دانش کافی آموزش ببینید که به صورت پایه ای کار رو درست یاد بگیرید که این هم مستلزم هم هزینه مالی هست و هم هزینه زمانی.

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122

سلام این خطا چیه؟
تو دوربین کنن

Fido

کاربر ویژه
کاربر فعال بازارچه
پسندها
239
سابقه بازارچه
34
سلام وقتی میخوام عکس ها و فیلم ها رو تو کامپیوتر بریزم...
والا میتونه علتهای مختلفی داشته باشه که متسفانه تو برخی موارد راهی جز فرمت کردن حافظه ندارید، سیستم رو ریستارت کنید و با پورتهای دیگه چک کنید، جواب نداد با دستور sfc/scannow از طریق cmd سیستم رو چک کنید، اینا جواب نده متاسفانه باید کارت حافظه یا فلش مموری رو فرمت کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: memolina

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122
والا میتونه علتهای مختلفی داشته باشه که متسفانه تو برخی موارد راهی جز فرمت کردن حافظه ندارید، سیستم رو ریستارت کنید و با پورتهای دیگه چک کنید، جواب نداد با دستور sfc/scannow از طریق cmd سیستم رو چک کنید، اینا جواب نده متاسفانه باید کارت حافظه یا فلش مموری رو فرمت کنید.
مرسی گرامی امتحان میکنم🌹🌹

Fido

کاربر ویژه
کاربر فعال بازارچه
پسندها
239
سابقه بازارچه
34
مرسی گرامی امتحان میکنم🌹🌹
ارادتمندم، دیدی رو این سیستم جواب نگرفتی رو یه سیستم دیگه امتحانش کن، اگه از اطلاعاتت جای دیگه بک آپ داری خودتو خسته نکن و کارت رو فرمت کن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: memolina

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122
ارادتمندم، دیدی رو این سیستم جواب نگرفتی رو یه سیستم دیگه امتحانش کن، اگه از اطلاعاتت جای دیگه بک آپ داری خودتو خسته نکن و کارت رو فرمت کن.
ممنون پورت یو اس بی 3 وصل کردم جواب داد🥀🥀

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,122
سلام میشه راهنمایی کنین چجوری کنن 2000 رو ب پی سی بصورت بی سیم وصل کنم؟ بدون کارت حافظه وای فای؟

بالا