- نوشتهها
- 1,622
- پسندها
- 1,708
- سابقه بازارچه
- 63
شکی در این مورد نیست ولی این چند وقت اگر بنا به تبلیغاتی که برای سرویسهاشون میکنن چه ایرانسل و چه مخابرات و بعضی از اپراتورهای دیگه ، بتونن با ارتقاء به درصد بیشتری اینترنت با کیفیت تر و سریعتر برسونن رفته رفته فراگیر میشه و اون 10 درصدی که فرمودین بالاتر میره..فیبرنوری 1 گیگ در ثانیه به نظر فقط در دسترس 10 درصد کاربران فقط قرار گرفته تا حالا طبق آمار .
خیلی ها همون 300 مگ بیشتر پهنای باند نمیگیرن .
مهم اینه که خودشون بخوان ( سرشاخه ها ) والا گسترش شبکه خیلی راحتتر از این حرفاس..
تقریبا 10 روز پیش من رفته بودم خرم آباد برای انجام کاری ، ظرف مدت 2 روز یک خیابون نسبتا طویل رو خیلی شیک و مرتب کانال کشی کردن ( یه کانال با عرض 15 سانت با برش آسفالت خیابون ) روز بعدش تا عصر دیدم پیمانکار که یه مرد میان سال هم بود با اکیپشون شروع کردن به کشیدن فیبر و نصب باکس و .. از این طرف هم من حدود 2 ماه یا بیشتر هست که برای فیبر درخواست بررسی دادم به مخابرات شهرمون ، قرار بر این بود که درخواست رو بررسی کنن و ..خبری که نشده ازشون تا دیروز که دیدم مخابرات اصفهان جشنواره گذاشته و من هم ثبت نام کردم علی رغم اینکه محدوده ما رو فعلا نیمتونن پوشش بدن ، تا ببینم چطور پیش میره...
برای همین عرض کردم وقتی میبینم رفته رفته به تعداد دوستانی که از اینترنت با کیفیت تری ( حالا از هر سورسی که هست ) دارن استفاده میکنن دلگرم تر میشم..