تصویر ندادن rx580

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
سلام دوستان طبق روال هر روزمون که یا ماشین خراب میشه یا سیستم یا خودمون دیروز این اتفاق برای کارت گرافیک افتاد . توی یه تاپیکی ازش تعریف کردیم خودشو لوس کرد :rolleyes:
من یه rx580 دارم دماش اوکی بود تو کارکرد عادی که زیر 40 بود تو بازی هم 70 75 اما دیروز از گیم اومدم بیرون یهو تصویر سیستم رفت ، الان کلا دیگه تصویر نمیده . سیستم روشن میشه گرافیک پاور میگیره فنشم یه دور میچرخه ولی تصویر نمیده مشکلم صد درصد از گرافیکه طبق تست هایی که کردم ( رو سیستم گرافیک دیگه گذاشتم بالا اومد تصویر داد ، کارت مشکل دار رو روی یه سیستم دیگه گذاشتم ارور a2 میداد روی مین Asus Maximus VIII Hero ) به نظر شما مشکل چیه؟ درست شدنی هست؟
بازش کردم خمیرشم عوض کردم بازم فرقی نکرد .

samiar

کاربر عضو
پسندها
31
چند وقت داشتید اینطور شده ؟

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
چند وقت داشتید اینطور شده ؟
یادم نیست والا فکر کنم 5 6 ماهی میشه اواخر بسته شدن پی تی بود گرفتم . دائم بود روی سیستم و ازش استفاده میکردم که بازی های سنگین تر روی این سیستم دو هفته هست داشتم انجام میدادم چون سی پی یو عوض کرده بودم قبلا سی پی یو ضعیف روش بود بازی نمیکردم باهاش

samiar

کاربر عضو
پسندها
31
یادم نیست والا فکر کنم 5 6 ماهی میشه اواخر بسته شدن پی تی بود گرفتم . دائم بود روی سیستم و ازش استفاده میکردم که بازی های سنگین تر روی این سیستم دو هفته هست داشتم انجام میدادم چون سی پی یو عوض کرده بودم قبلا سی پی یو ضعیف روش بود بازی نمیکردم باهاش

من میخواستم بگیرمش اما اونطور که تحقیق کردم ریسک داره . چون همشون ماین شده هستن ممکنه اوایل کارکرد خوبی ازشون ببینی اما در مرور زمان مشکل پیدا میکنن . البته طبیعی هم هست استفاده ای که باید ازش بشه تو ماین ازش شده

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
من میخواستم بگیرمش اما اونطور که تحقیق کردم ریسک داره . چون همشون ماین شده هستن ممکنه اوایل کارکرد خوبی ازشون ببینی اما در مرور زمان مشکل پیدا میکنن . البته طبیعی هم هست استفاده ای که باید ازش بشه تو ماین ازش شده
والا الان دیگه هر کارت غیر اکبند بگیری احتمال ماینی بودنش هست . هر چند یه سری کارت ها رو بسته بندی هم میکنن جای اکبند تو خود دیجی کالا اینا هم میفروشن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: samiar

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
دوستان طبق بررسی هایی که کردیم متوجه شدم زمانی که کارت دماش بالا میره و سیستم کارتو از مدار خارج میکنه احتمال پریدن بایوس این کارت وجود داره چون بایوس هاشونم همه دستکاری شده هست

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
روی کارت بایوس جدید زدیم و کارت اوکی شد و بدون مشکل بالا اومد و دما هم الان بعد از تعویض خمیر بسیار مناسب هست و روی 35 درجه هست توی دسکتاپ

ssdlover

اخراج شده
پسندها
47
روی کارت بایوس جدید زدیم و کارت اوکی شد و بدون مشکل بالا اومد و دما هم الان بعد از تعویض خمیر بسیار مناسب هست و روی 35 درجه هست توی دسکتاپ
سلام میشه اموزش بایوس زدن رو هم توضیح بدید ؟

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
سلام میشه اموزش بایوس زدن رو هم توضیح بدید ؟
سرچ بزنید اموزشاش هست کارتی که تصویر نمیده از طرق فلش مموری میشه بایوس زد فایل بایوس رو تو فلش میریزین و با نرم افزار بوتیبل میکنید و بعد کارتو به سیستم وصل میکنید کارت بایوسو از روی فلش میخونه

Matiomkz

کاربر فعال بازارچه
پسندها
97
سابقه بازارچه
20
منم همین مشکل دارم میشه بیشتر توضیح بدید

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
30
سابقه بازارچه
38
منم همین مشکل دارم میشه بیشتر توضیح بدید
فایل بایوس استانداردش رو دانلود کنید و سرچ کنید اموزش بایوس زدنشو بایوس کارت رو عوض کنید درست میشه احتمالا

Ehsanhoseini

کاربر عضو
پسندها
0
دادا منم مشکلم همینه هرچی گشتم پیدا نکردم راهی که جواب بده
اگر بتونی بیشتر توضیح بدید خیلی ممنونت میشم

بالا