mehrdad486
کاربر فعال بازارچه
- نوشتهها
- 84
- پسندها
- 115
- سابقه بازارچه
- 29
ممنون دوست عزیز ولی بالا نوشتم داخل سایت دیدم و واقعا این کالا این قیمت ارزش نداره یه مانیتور 3.5 اینچی 1800 دنبال کارکرده هستم بیشتر .نمایشگر هوشمند گیمینگ پرودو مدل PDX537 - مرکز کامپیوتر و موبایل طراحان
نمایشگر هوشمند گیمینگ پرودو مدل PDX537 porodo gaming smart screen PDX537 PDX537نمایشگر هوشمند گیمینگ پرودو مدل PDX537 porodo gaming smart screen PDX537 PDX537نمایشگر هوشمند گیمینگ پرودو مدل PDX537 porodo gaming smart screen PDX537 PDX537www.tarahanit.com
داداش یه بار توی یوتیوب میدیدم یکی با گوشی موبایلش همچین قابلیتی رو راه انداخته بود. گفتم جستجو بزنی اگه به کارت اومد هر وقت خواستی با گوشی موبایلت مانیتور کنی.ممنون دوست عزیز ولی بالا نوشتم داخل سایت دیدم و واقعا این کالا این قیمت ارزش نداره یه مانیتور 3.5 اینچی 1800 دنبال کارکرده هستم بیشتر .
درود دوست من . اره دیدم منم با تبلت این حرکتو زده بودن . یه سرچی میزنم ممنون.داداش یه بار توی یوتیوب میدیدم یکی با گوشی موبایلش همچین قابلیتی رو راه انداخته بود. گفتم جستجو بزنی اگه به کارت اومد هر وقت خواستی با گوشی موبایلت مانیتور کنی.
درود پیدا کردم و کلی هم گشتم نزدیک به 3 روز و فقط نرم افزار remote system monitor هست که باید حتما یک مبلغی از 1 دلار تا 100 دلار دونیت کنید به سازنده نرم افزار ماد شده هم پیدا کردم نزدیک به 30 ورژن مختلف چندین مورد سالم بود میتونستید داشبورد بسازید اماااا وقتی میخاستم به سرور متصل بشم ارور میداد که این ورژن قدیمیه و ورژن جدید رو باید و حتما دانلود کن و وقتی ورژن جدید رو میگرفتم باز هم باید دونیت میکردم . آخرین ورژن 3.81 بود که حتی 3.79 هم بزنید میگه قدیمیه و اپدیت کن . داشبوردش هم دیدم خیلی ساده و بچه گونست . 1دلار چیزی نیست ولی واقعا ارزش نداشت .مورد بدتر این بود که گوشی رو باید یا توی سیستم میبستی یا بیرون و باید 24 ساعته روشن میموند یا هر موقع لازم داشتی ولی خب یک گوشی هزینش بود دیگه الان آشغال ترین گوشی اندروید 4.1 به بالا 1تومن پولشه . دیدم واقعا به دردسر نمیارزه . و احتمالا بخرم مانیتور رو.آقا جان اگر چیزی پيدا کردی به اشتراک بگذار
ممنون
درود خدمت دوستمون بالا پاسخ دادم در مورد همین نرم افزار .remote system monitor
سلام سرچ کنید
چه بد فکر میکردم طرف ساده راه انداخته بوده. اگر کمبود فضا نداری به نظرم مانیتور خریدن به جای این گزینه هم بد نیست هم به عنوان مانیتور دوم میشه استفاده کرد هم صفحه بزرگه و چشم بهتر عدد رقم ها رو میبینه نیاز نداری هی زوم بشی بهش (چیزی که به شخصه با فونت های ریز مشکل دارم و الان هم تلویزیون وصل کردم به سیستم) و هم کلی نرم افزار تحت ویندوز برای اینکار وجود داره. البته سلیقه ای هست من اینکار رو میکردم ولی نمیشه گفت شما هم این روش رو بپسندی.درود پیدا کردم و کلی هم گشتم نزدیک به 3 روز و فقط نرم افزار remote system monitor هست که باید حتما یک مبلغی از 1 دلار تا 100 دلار دونیت کنید به سازنده نرم افزار ماد شده هم پیدا کردم نزدیک به 30 ورژن مختلف چندین مورد سالم بود میتونستید داشبورد بسازید اماااا وقتی میخاستم به سرور متصل بشم ارور میداد که این ورژن قدیمیه و ورژن جدید رو باید و حتما دانلود کن و وقتی ورژن جدید رو میگرفتم باز هم باید دونیت میکردم . آخرین ورژن 3.81 بود که حتی 3.79 هم بزنید میگه قدیمیه و اپدیت کن . داشبوردش هم دیدم خیلی ساده و بچه گونست . 1دلار چیزی نیست ولی واقعا ارزش نداشت .مورد بدتر این بود که گوشی رو باید یا توی سیستم میبستی یا بیرون و باید 24 ساعته روشن میموند یا هر موقع لازم داشتی ولی خب یک گوشی هزینش بود دیگه الان آشغال ترین گوشی اندروید 4.1 به بالا 1تومن پولشه . دیدم واقعا به دردسر نمیارزه . و احتمالا بخرم مانیتور رو.
اره خیلی دردسر داشت اما یک راهکار دیگه هم پیدا کردم دیشب که دقیقا باید یک مانیتور دیگه 5 اینچ یا 7 اینچ یا بالاتر هرچی نیاز هست داشت کنارش تا بشه استفاده کرد . مانیتور هم گشتم قیمتا اینقد مسخره و چرت شده باور پذیر نیست مانیتور 7 اینچی رو گذاشته 4 میلیون . یه جوری همه چیز چرت و مسخره شده که عجیبه واقعا ... روش خوبیه میپسندم ولی خب واقعا نسبت به ارزش و قیمت یه جوریه ....چه بد فکر میکردم طرف ساده راه انداخته بوده. اگر کمبود فضا نداری به نظرم مانیتور خریدن به جای این گزینه هم بد نیست هم به عنوان مانیتور دوم میشه استفاده کرد هم صفحه بزرگه و چشم بهتر عدد رقم ها رو میبینه نیاز نداری هی زوم بشی بهش (چیزی که به شخصه با فونت های ریز مشکل دارم و الان هم تلویزیون وصل کردم به سیستم) و هم کلی نرم افزار تحت ویندوز برای اینکار وجود داره. البته سلیقه ای هست من اینکار رو میکردم ولی نمیشه گفت شما هم این روش رو بپسندی.
منظورم خرید مانیتور بزرگ بود 17 اینچ به بالا که دوستان همینجا اگهی میکنن با قیمت های عالیاره خیلی دردسر داشت اما یک راهکار دیگه هم پیدا کردم دیشب که دقیقا باید یک مانیتور دیگه 5 اینچ یا 7 اینچ یا بالاتر هرچی نیاز هست داشت کنارش تا بشه استفاده کرد . مانیتور هم گشتم قیمتا اینقد مسخره و چرت شده باور پذیر نیست مانیتور 7 اینچی رو گذاشته 4 میلیون . یه جوری همه چیز چرت و مسخره شده که عجیبه واقعا ... روش خوبیه میپسندم ولی خب واقعا نسبت به ارزش و قیمت یه جوریه ....
نه دیگه اون خیلی بالاست ... من اینو به خاطر جمع و جور بودنش و مینیاتوری بودنش دوست دارم .هم داخل کیس میشه گذاشتش هم بیرون . والا خیلی مهم نیست برام اونقدر بزرگ ...منظورم خرید مانیتور بزرگ بود 17 اینچ به بالا که دوستان همینجا اگهی میکنن با قیمت های عالی