• لطفا جهت جلوگیری از هرگونه سواستفاده احتمالی از حساب کاربری شما , نسبت به فعال سازی ورود دو مرحله ای اقدام نمائید.

خرید در بلک فرایدی ؟ آری یا خیر

sajad564

کاربر عضو
پسندها
106
سابقه بازارچه
15
سلام دوستان
باتوجه به اینکه بلک فرایدی نزدیک هستش ممنون میشم تجربیات خریدتون در بلک فرایدی رو به اشتراک بزارید
آیا قطعات کامپیوتری ارزش خرید داره ؟(با توجه به اینکه هزینه ارسال هم کم نخواهد بود)
عموما قطعات کامپیوتری مقدار تخفیفشون به چه صورت هستش ؟سایتی چیزی در دسترس هست که بشه تخفیف های سال های گذشته رو دید و یه جورایی از وضعیت و مقدار تخفیف ها مطلع شد ؟

memolina

کاربر عضو
پسندها
365
سلام دوستان
باتوجه به اینکه بلک فرایدی نزدیک هستش ممنون میشم تجربیات خریدتون در بلک فرایدی رو به اشتراک بزارید
آیا قطعات کامپیوتری ارزش خرید داره ؟(با توجه به اینکه هزینه ارسال هم کم نخواهد بود)
عموما قطعات کامپیوتری مقدار تخفیفشون به چه صورت هستش ؟سایتی چیزی در دسترس هست که بشه تخفیف های سال های گذشته رو دید و یه جورایی از وضعیت و مقدار تخفیف ها مطلع شد ؟
سلام
من ب صورت کلی و ن قطعات کامپیوتر میگم
چیزی ک دو دوره خرید کردم ی ذره قیمت ها رو بالاتر میبرن و بعد روش تخفیف میذارن ب اسم بلک فرایدی😒😒

pouria.b

کاربر فعال بازارچه
پسندها
14
سابقه بازارچه
38
بلک فرایدی تو ایران بیشتر شبیه شوخیه

sajad564

کاربر عضو
پسندها
106
سابقه بازارچه
15
سلام
من ب صورت کلی و ن قطعات کامپیوتر میگم
چیزی ک دو دوره خرید کردم ی ذره قیمت ها رو بالاتر میبرن و بعد روش تخفیف میذارن ب اسم بلک فرایدی😒😒

بلک فرایدی تو ایران بیشتر شبیه شوخیه
منظورم بلک فرایدی آمازون امارات و یا آمریکا هستش
یکی از دوستان تعرفه خیلی خوبی بهم دادن که اگر درست باشه به راحتی میشه جنس سی چهل تومنی رو با نصف قیمت (در تخفیفات) تهیه کرد

pc hardware

کاربر عضو
پسندها
19
سابقه بازارچه
13
منظورم بلک فرایدی آمازون امارات و یا آمریکا هستش
یکی از دوستان تعرفه خیلی خوبی بهم دادن که اگر درست باشه به راحتی میشه جنس سی چهل تومنی رو با نصف قیمت (در تخفیفات) تهیه کرد
منم توسایت آمازون امارات دیدم ولی واقعیتش واسه تجربه اول ریسک داره
اگه از دوستان تجربه ای داشته و جای مطمءن سراغ داره بگه که بقیه هم استفاده کنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sajad564

sajad564

کاربر عضو
پسندها
106
سابقه بازارچه
15
منم توسایت آمازون امارات دیدم ولی واقعیتش واسه تجربه اول ریسک داره
اگه از دوستان تجربه ای داشته و جای مطمءن سراغ داره بگه که بقیه هم استفاده کنن
@invoker
ایشون تو کارش هستن
اگر هم سایت میخواین https://chayamarket.ir/ هستش
که دوستان در فروم همسایه اشاره کردن ازش سفارش داشتن و امن هستش

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
117
سابقه بازارچه
46
دوستان متاسفانه به دلایلی امکان ارسال پست تو این تاپیک واسم مقدور نیس، عزیزانی که قصد سفارش و یا مشاوره دارن پیام خصوصی در خدمت ام. 🙏

sajad564

کاربر عضو
پسندها
106
سابقه بازارچه
15
بعضیاش آره
بستگی داره...
والا هزینه ارسالش مث اینکه خیلی نمیشه
البته سایتی که بالاتر معرفی کردم و تعرفه دوستی که در فروم هستن به این صورت بود
فکر کنم این چند تا سایتی که رنک بالاتری تو گوگل دارن(مالتینا و ..) هزینه ارسال هر کالا رو به صورت مجزا دریافت میکنن ولی چون خودشون عمده سفارش میدن هزینه کمتری از این بابت در ازای هر کالا میپردازن و در نهایت یه مبلغ زیادی از هزینه ای که به اسم هزینه ارسال دریافت میشه سودشون هستش

بالا