دسته بازی فوتبال برای کامپیوتر

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
170
سابقه بازارچه
40
دوستان من موقع بازی نمیتونم مثل آدم دکمه ها رو فشار بدم..
خیلی فشار زیاد میارم..
یه دسته خوب که خرکار هم باشه چی پیشنهاد میکنید؟

-ترجیحا بی سیم (موقع بازی تاخیر نداشته باشه)
-رنج قیمت بین 400 تا 2 تومن

فعلا دو گزینه اومده جلوم : دسته ایکس باکسی - دسته بازی GOOGLE STADIA

ممنون

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
265
سابقه بازارچه
28
لاجتیک و تمام. من دوال اکشنشو میگم که دارم بقیه شونو نمیدونم. یه جوری محکمه که باید با پتک بزنی سرش خراب بشه. البته مدلی که من دارم قدیمی شده شما محصولات جدیدشو بررسی کن و بخر. یه عمر دسته ست من دسته ایکس باکس سریز اس هم داشتم پلاستیکش خیلی دوام نمیتونه بیاره. در مقایسه با پلاستیک لاجیتک اینجوریه که وقتی دسته لاجیتک رو لمسش میکنی چیزی کم از آهن نداره. دکمه ها و شوک دسته رو جوری طراحی کردن که شما با تمام زورت هم فشار بدی انگار نه انگار برمیگرده سرجاش سفت و محکم میشینه.
یکی از موس رپو راضیم یکی از دسته لاجیتیک. طراحشون هر کیه میدونه با کیا طرفه:ROFLMAO:

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
170
سابقه بازارچه
40
لاجتیک و تمام. من دوال اکشنشو میگم که دارم بقیه شونو نمیدونم. یه جوری محکمه که باید با پتک بزنی سرش خراب بشه. البته مدلی که من دارم قدیمی شده شما محصولات جدیدشو بررسی کن و بخر. یه عمر دسته ست من دسته ایکس باکس سریز اس هم داشتم پلاستیکش خیلی دوام نمیتونه بیاره. در مقایسه با پلاستیک لاجیتک اینجوریه که وقتی دسته لاجیتک رو لمسش میکنی چیزی کم از آهن نداره. دکمه ها و شوک دسته رو جوری طراحی کردن که شما با تمام زورت هم فشار بدی انگار نه انگار برمیگرده سرجاش سفت و محکم میشینه.
یکی از موس رپو راضیم یکی از دسته لاجیتیک. طراحشون هر کیه میدونه با کیا طرفه:ROFLMAO:
ممنون..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NI2030

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
808
سابقه بازارچه
110
درود
میتونید Logitech F710 بگیرید
حدود ۱۰ ساله دارمش واقعا شماره یکه از لحاظ کیفیت ساخت