سلام مهرداد خان..سلام دوستان
کسی تجربه خرید از این تبلت های طرح جادویی داره
برای بچه ها روش میتونن نقاشی بکشن . قیمتی نداره ولی نظرات رو میخوندن یسریاش بی کیفیت هستش یسریش میگن خوبه
مشاهده فایلپیوست 11736
سلام دوست عزیزسلام مهرداد خان..
من سال قبل یکی مشابه همین مدل خریداری کردم تا مدتی خوب کار میکرد ولی بعدا اون کلیدی که صفحه رو پاک میکنه عمل نکرد و عملا بی استفاده موند..با توجه به قیمت پایینی که داره نمیشه توقع کیفیت و ماندگاری بالایی ازش داشت..
مدلی که من گرفتم این بودسلام دوست عزیز
مدلش یادت هست چی بودش اخه الان یسری میزنن کد 100 یسری میزنن کد 300
حدود 5 6 ماه کار کرد برات؟
سلام بعضی از مدل هاش باتریش که تموم میشه حتما باید باتری جنس خوب بندازی روش وگرنه تا یکم افت ولتاژ پیدا میکنه از کار میفته.سلام مهرداد خان..
من سال قبل یکی مشابه همین مدل خریداری کردم تا مدتی خوب کار میکرد ولی بعدا اون کلیدی که صفحه رو پاک میکنه عمل نکرد و عملا بی استفاده موند..با توجه به قیمت پایینی که داره نمیشه توقع کیفیت و ماندگاری بالایی ازش داشت..
سلام کاربردش فقط کاغذ مغناطیسیه؟مدلی که من گرفتم این بود
آره ۵-۶ ماهی کار کرد..
فیلم و این چیزا نیستشسلام کاربردش فقط کاغذ مغناطیسیه؟
مثلا تماشای فیلم
خوندن کتاب...؟
باتریشم عوض کردم اما فایده نداشت...اون کلید کار نمیکرد دیگه..سلام بعضی از مدل هاش باتریش که تموم میشه حتما باید باتری جنس خوب بندازی روش وگرنه تا یکم افت ولتاژ پیدا میکنه از کار میفته.
گویا اصلا توجهی به توضیحات و قیمت محصول نکرده..فیلم و این چیزا نیستش
شما میتونی روش یاداشت بنویسی یا برای بچه ها روش نقاشی بکشن بعدش پاکش کنی دوباره استفاده کنی
حافظه برای ذخیره هم نداره
پس با درآوردن باتری باید صفحه پاک بشه...!! که نشد متاسفانهاینا مدل های برند شیائومی هم داره که کیفیت بهتری دارند و ابعاد بزرگتری هم دارند . قابلیت ذخیره مطلب رو گوشی هم هست .
مدل های ارزون قیمت کفیت پایین تری دارند
اون کلیدش هم فکر نکنم چیز خاصی باشه و صرفا ولتاژ باتری رو یه بار قطع و وصل می کنه که باعث پاک شدن صفحه می شه
یبار باتری رو عوض کن یه نو بنداز ببین چچجوری میشه ولی تو عکس نظرات همین مشکل رو داشتن دیدم تو دیجیپس با درآوردن باتری باید صفحه پاک بشه...!! که نشد متاسفانه![]()
اره دیدم ولی قیمتش بالاست به نسبت اینم برای یه بچه میخوام که فکر کنم به ماه نکشه خرابش کنه منتها من هدیه میخوام بدم بهش بقیش به باباش مربوطهاینا مدل های برند شیائومی هم داره که کیفیت بهتری دارند و ابعاد بزرگتری هم دارند . قابلیت ذخیره مطلب رو گوشی هم هست .
مدل های ارزون قیمت کفیت پایین تری دارند
اون کلیدش هم فکر نکنم چیز خاصی باشه و صرفا ولتاژ باتری رو یه بار قطع و وصل می کنه که باعث پاک شدن صفحه می شه
باتریشم عوض کردم مهرداد جان..ولی فایده نداشت..یبار باتری رو عوض کن یه نو بنداز ببین چچجوری میشه ولی تو عکس نظرات همین مشکل رو داشتن دیدم تو دیجی
پس با درآوردن باتری باید صفحه پاک بشه...!! که نشد متاسفانه![]()
دقیقا..مورد بعدی اینکه چون قطر بسیار کمی داره و پرس شده هست به قول شما ارزش وقت گذاشتن و ...نداره..باز شدن همانا و به سطل آشغال رفتن هماناپس داستان چیز دیگه س و احتمالا یه فرمانی میده یا ریست از طریق پایه های آی سی انجام می شه
بازش کنید دو تا پایه سوییج رو روی برد پیدا کنید و به هم اتصال کوتاه کنید اگه درست عمل کرد یعنی فقط کلیدش خراب شده و میشه کلید رو عوض کرد . ( هر چند با توجه به قیمت پایینش ارزش وقت گذاشتن زیادی نداره صرفا جهت سرگرمی )
آره دیگه اینارو یه جورایی عملا یکبار مصرف می سازندقیقا..مورد بعدی اینکه چون قطر بسیار کمی داره و پرس شده هست به قول شما ارزش وقت گذاشتن و ...نداره..باز شدن همانا و به سطل آشغال رفتن همانا