• لطفا جهت جلوگیری از هرگونه سواستفاده احتمالی از حساب کاربری شما , نسبت به فعال سازی ورود دو مرحله ای اقدام نمائید.

راهنمایی درباره تبلت طرح جادویی

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
92
سابقه بازارچه
45
سلام دوستان
کسی تجربه خرید از این تبلت های طرح جادویی داره
برای بچه ها روش میتونن نقاشی بکشن . قیمتی نداره ولی نظرات رو میخوندن یسریاش بی کیفیت هستش یسریش میگن خوبه

1699437204518.png

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63
سلام دوستان
کسی تجربه خرید از این تبلت های طرح جادویی داره
برای بچه ها روش میتونن نقاشی بکشن . قیمتی نداره ولی نظرات رو میخوندن یسریاش بی کیفیت هستش یسریش میگن خوبه

مشاهده فایل‌پیوست 11736
سلام مهرداد خان..
من سال قبل یکی مشابه همین مدل خریداری کردم تا مدتی خوب کار میکرد ولی بعدا اون کلیدی که صفحه رو پاک میکنه عمل نکرد و عملا بی استفاده موند..با توجه به قیمت پایینی که داره نمیشه توقع کیفیت و ماندگاری بالایی ازش داشت..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehrdadb3

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
92
سابقه بازارچه
45
سلام مهرداد خان..
من سال قبل یکی مشابه همین مدل خریداری کردم تا مدتی خوب کار میکرد ولی بعدا اون کلیدی که صفحه رو پاک میکنه عمل نکرد و عملا بی استفاده موند..با توجه به قیمت پایینی که داره نمیشه توقع کیفیت و ماندگاری بالایی ازش داشت..
سلام دوست عزیز
مدلش یادت هست چی بودش اخه الان یسری میزنن کد 100 یسری میزنن کد 300
حدود 5 6 ماه کار کرد برات؟

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63

Roozbeh

کاربر فعال بازارچه
پسندها
45
سابقه بازارچه
83
سلام مهرداد خان..
سلام بعضی از مدل هاش باتریش که تموم میشه حتما باید باتری جنس خوب بندازی روش وگرنه تا یکم افت ولتاژ پیدا میکنه از کار میفته.

• Like

memolina

کاربر عضو
پسندها
365

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
92
سابقه بازارچه
45
سلام کاربردش فقط کاغذ مغناطیسیه؟
مثلا تماشای فیلم
خوندن کتاب...؟
فیلم و این چیزا نیستش
شما میتونی روش یاداشت بنویسی یا برای بچه ها روش نقاشی بکشن بعدش پاکش کنی دوباره استفاده کنی
حافظه برای ذخیره هم نداره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: memolina

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63
سلام بعضی از مدل هاش باتریش که تموم میشه حتما باید باتری جنس خوب بندازی روش وگرنه تا یکم افت ولتاژ پیدا میکنه از کار میفته.
باتریشم عوض کردم اما فایده نداشت...اون کلید کار نمی‌کرد دیگه..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Roozbeh

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63
فیلم و این چیزا نیستش
شما میتونی روش یاداشت بنویسی یا برای بچه ها روش نقاشی بکشن بعدش پاکش کنی دوباره استفاده کنی
حافظه برای ذخیره هم نداره
گویا اصلا توجهی به توضیحات و قیمت محصول نکرده..😏😏

• Like

Advantage

کاربر عضو
پسندها
22
سابقه بازارچه
15
اینا مدل های برند شیائومی هم داره که کیفیت بهتری دارند و ابعاد بزرگتری هم دارند . قابلیت ذخیره مطلب رو گوشی هم هست .
مدل های ارزون قیمت کفیت پایین تری دارند
اون کلیدش هم فکر نکنم چیز خاصی باشه و صرفا ولتاژ باتری رو یه بار قطع و وصل می کنه که باعث پاک شدن صفحه می شه

• Like

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63
اینا مدل های برند شیائومی هم داره که کیفیت بهتری دارند و ابعاد بزرگتری هم دارند . قابلیت ذخیره مطلب رو گوشی هم هست .
اون کلیدش هم فکر نکنم چیز خاصی باشه و صرفا ولتاژ باتری رو یه بار قطع و وصل می کنه که باعث پاک شدن صفحه می شه
پس با درآوردن باتری باید صفحه پاک بشه...!! که نشد متاسفانه😉

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Advantage

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
92
سابقه بازارچه
45
یبار باتری رو عوض کن یه نو بنداز ببین چچجوری میشه ولی تو عکس نظرات همین مشکل رو داشتن دیدم تو دیجی

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
92
سابقه بازارچه
45
اره دیدم ولی قیمتش بالاست به نسبت اینم برای یه بچه میخوام که فکر کنم به ماه نکشه خرابش کنه منتها من هدیه میخوام بدم بهش بقیش به باباش مربوطه 😁

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63
یبار باتری رو عوض کن یه نو بنداز ببین چچجوری میشه ولی تو عکس نظرات همین مشکل رو داشتن دیدم تو دیجی
باتریشم عوض کردم مهرداد جان..ولی فایده نداشت..

• Like

Advantage

کاربر عضو
پسندها
22
سابقه بازارچه
15

پس داستان چیز دیگه س و احتمالا یه فرمانی میده یا ریست از طریق پایه های آی سی انجام می شه
بازش کنید دو تا پایه سوییج رو روی برد پیدا کنید و به هم اتصال کوتاه کنید اگه درست عمل کرد یعنی فقط کلیدش خراب شده و میشه کلید رو عوض کرد . ( هر چند با توجه به قیمت پایینش ارزش وقت گذاشتن زیادی نداره صرفا جهت سرگرمی )

Black HAF

کاربر فعال بازارچه
پسندها
920
سابقه بازارچه
63
پس داستان چیز دیگه س و احتمالا یه فرمانی میده یا ریست از طریق پایه های آی سی انجام می شه
بازش کنید دو تا پایه سوییج رو روی برد پیدا کنید و به هم اتصال کوتاه کنید اگه درست عمل کرد یعنی فقط کلیدش خراب شده و میشه کلید رو عوض کرد . ( هر چند با توجه به قیمت پایینش ارزش وقت گذاشتن زیادی نداره صرفا جهت سرگرمی )
دقیقا..مورد بعدی اینکه چون قطر بسیار کمی داره و پرس شده هست به قول شما ارزش وقت گذاشتن و ...نداره..باز شدن همانا و به سطل آشغال رفتن همانا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Advantage

Advantage

کاربر عضو
پسندها
22
سابقه بازارچه
15
دقیقا..مورد بعدی اینکه چون قطر بسیار کمی داره و پرس شده هست به قول شما ارزش وقت گذاشتن و ...نداره..باز شدن همانا و به سطل آشغال رفتن همانا
آره دیگه اینارو یه جورایی عملا یکبار مصرف می سازن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Black HAF
بالا