سلام وقت بخیر
انتن رادیویی lhg5 گرفتم الان نمی دونم مودم باید بگیرم یا روتر یا اکسس پوینت
فقط میخوام کابل لن مستقیم به pc وصل بشه و محدود 50 متر پوشش wifi داشته باشم
ممنون بابت راهنمایی
درود
من مطمئن نیستم از این چیزی که میگم ولی خودت زنگ بزن پشتیبانی سوال کن .
من فکر کنم اون آنتن lhg5 که اون بالا وصل میکنی Modem هستش و عمل ماجولیشن و دیماجولیشن را انجام میده . یعنی امواج الکترومغناطیس را به بیتهای صفر و یک مربعی و بالعکس تبدیل میکنه و اونا رو تحویل یه NIC یا رابط شبکه میده که میتونی بدون نیاز به هیچ دستگاهی به وسیله یک کابل LAN یا کابل شبکه RJ45 از همون آداپتور همراه آنتن خروجی بگیری وصل کنی به کارت شبکه کامپیوتر خودت .
ولی این خروجی رو فقط میتونی به یک عدد کامپیوتر که پورت شبکه سخت افزاری حالا چه آنبرد چه بصورت کارت شبکه داره بدی .
من فکر کنم دیگه نیاز به مودم نداری باید فقط یه روتر بگیری و اینکه روتر بخش سوئیچش پورت یک گیگابیت داشته باشه یا ۱۰۰ مگابیت یا اینکه اکسس پوینتش دو باند باشه یا تک باند به اینکه چه طرحی داری میخری یا از اینترنت وایرلسش برای گیم استفاده میکنی یا نه مربوط میشه اما فکر نکنم نیازی دیگه به مودم داشته باشی باید فقط روتر بگیری .
این لینکم ببین این روتر ها بد نیست تو سایت دیوارم دیدم من فقط تنها ایرادش اینه که یک کامپیوتر رو میتونی بوسیله کابل به اینترنت وصل کنی . ولی میتونی اگر یه مودم ADSL قدیمی داری که آنتن وای فای داره هم استفاده کنی به شرط اینکه مودم رو بذاری رو حالتی که دیگه Modem نباشه و فقط کار Router انجام بده . البته یه تنظیماتی باید داخلش انجام بدی و بهش بگی که مثلاً پورت شماره فلانِ سوئیچش قراره حالت WAN داشته باشه مثل همون پورت روتر گوگل که عکس کره زمین بالاش کشیده .
باز اون نکتهای که گفتم رو زنگ بزن پشتیبانی سوال کن بگو من اگر فقط یک دونه کیس کامپیوتر داشته باشم میتونم از بالا مستقیم یه کابل لن بکشم از آنتن بیارم وصل کنم به پشت کیس اینترنت داشته باشم یا لازم هستش یک دیوایس اضافه بنام مودم بخرم اگر گفت فقط برای یه دونه کیس که پورت شبکه یا RJ45 روش داره نیازی به دیوایس اضافه نیست این یعنی اینکه اون آنتنی که بالا بستی خودش مودمه و لازمه فقط براش یه روتر یا یه مودم ADSL قدیمی که بزاریش رو حالت Router بگیری .