خوب به چه دردی میخوره اینجور بازی کردن به نظرم مفت نمیارزهآره
یه نرم افزار دانلود میکنن که اون نرم افزار مثلا میان لول کاراکتر رو تا ته پر میکنه,ammo بی نهایت,hp بی نهایت و ..
خوب به چه دردی میخوره اینجور بازی کردن به نظرم مفت نمیارزهآره
یه نرم افزار دانلود میکنن که اون نرم افزار مثلا میان لول کاراکتر رو تا ته پر میکنه,ammo بی نهایت,hp بی نهایت و ..
اصلا هدف از گیم اینه که ذهن درگیر چالش ها بشهخوب به چه دردی میخوره اینجور بازی کردن به نظرم مفت نمیارزه
اگر شما بازی سکیرو بدون مردن تونستی تموم کنی منم این بازی رو انجام میدمبچه ها رکورد جدید من در حالت استاندارد 1:40 است. این توضیح رو بدم که روی حالت استاندارد بازی خیلی سخت تر میشه و مهمات به شدت کمه و گلوله هاتون رو باید خردمندانه مصرف کنید و اینکه باس های بازی بشدت سخت میشه البته حالت کلیر خیلی سخت تر میشود مخصوصا سناریوی B و باید مثل من خیلی حرفه ای باشی تا بدون اینکه بمیری بازی رو تموم کنی.. شما هم بیاید بازی رو برید و عکس بگیرید و بزارید اینجا:
باشه حتما میرم بذار دیسکشو گیر بیارم بخاطر شما بازی میکنم ببینم چطوریه البته زیاد فن بازی های شمشیری نیستم ولی این یکی رو میرماگر شما بازی سکیرو بدون مردن تونستی تموم کنی منم این بازی رو انجام میدم
پس برات ارزوی موفقیت میکنمباشه حتما میرم بذار دیسکشو گیر بیارم بخاطر شما بازی میکنم ببینم چطوریه البته زیاد فن بازی های شمشیری نیستم ولی این یکی رو میرم
این طور که معلومه بازی خیلی سختیه. منم عاشق بازیهای سختمپس برات ارزوی موفقیت میکنم
چی شد تمامش کردی؟این طور که معلومه بازی خیلی سختیه. منم عاشق بازیهای سختم
راستش مشغلم زیاده هنوز بازیشو نگرفتم اما دموهاشو دیدم زیاد رو اینجور بازی ها کراش ندارم بیشتر سبک سروایول هارر رو دوست دارم ترس و بقاچی شد تمامش کردی؟
والا این بازی هم کلا در مورد بقا هستش حالا از باس هاش میتونی بترسی وقتی 40 بار کشتنددراستش مشغلم زیاده هنوز بازیشو نگرفتم اما دموهاشو دیدم زیاد رو اینجور بازی ها کراش ندارم بیشتر سبک سروایول هارر رو دوست دارم ترس و بقا
نوید سلام چجوری نمسیس رو بیارم تو رزیدنت اویل 2؟راستش مشغلم زیاده هنوز بازیشو نگرفتم اما دموهاشو دیدم زیاد رو اینجور بازی ها کراش ندارم بیشتر سبک سروایول هارر رو دوست دارم ترس و بقا
سلام سال نو مبارک نمسیس مربوط به رزیدنت ایول 3 هست رزیدنت ایول 2 رییس بازیش mr x و william birkin استنوید سلام چجوری نمسیس رو بیارم تو رزیدنت اویل 2؟
سبلم سال نوی تو هم مبارک تو آپارات و یوتیوب دیدم نمسیس دنبال دختره میکرد جای مستر ایکس ی سرچ کن...سلام سال نو مبارک نمسیس مربوط به رزیدنت ایول 3 هست رزیدنت ایول 2 رییس بازیش mr x و william birkin است
بله اونا مود نصب می کنن روی کامپیوتر باید مود نمسیس رو نصب کنیسبلم سال نوی تو هم مبارک تو آپارات و یوتیوب دیدم نمسیس دنبال دختره میکرد جای مستر ایکس ی سرچ کن...
رزیدنت رو با ترینر میری اونوقت دارک سولز رو با چی میریسلام خوبی نوید
من بر عکس تو فقط با ترینر میتونم برم
بخدا سخته...رزیدنت رو با ترینر میری اونوقت دارک سولز رو با چی میری
خدمت شمابچه ها رکورد جدید من در حالت استاندارد 1:40 است. این توضیح رو بدم که روی حالت استاندارد بازی خیلی سخت تر میشه و مهمات به شدت کمه و گلوله هاتون رو باید خردمندانه مصرف کنید و اینکه باس های بازی بشدت سخت میشه البته حالت کلیر خیلی سخت تر میشود مخصوصا سناریوی B و باید مثل من خیلی حرفه ای باشی تا بدون اینکه بمیری بازی رو تموم کنی.. شما هم بیاید بازی رو برید و عکس بگیرید و بزارید اینجا:
خیلی خوب رفتی معلومه زیاد بازی می کنیخدمت شما
اتمام در 01:33:12
سناریو A
( اسپیدران ، با کمترین میزان درگیری )
+S رو فقط در حالت Hardcore میده که فوق العاده سخته !
مشاهده فایلپیوست 22965
https://uploadkon.ir/uploads/bc2a02_24Record.mp4
حیف من نمیتونم برم . قرار بود اقا نوید سکیرو رو بازی کنن و تموم کنن که گویا پشیمون شدن چون بازی خیلی اسون بودشخدمت شما
اتمام در 01:33:12
سناریو A
( اسپیدران ، با کمترین میزان درگیری )
+S رو فقط در حالت Hardcore میده که فوق العاده سخته !
مشاهده فایلپیوست 22965
https://uploadkon.ir/uploads/bc2a02_24Record.mp4