سرویس خمیر و پد کارت گرافیک

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
44
سلام
برای سرویس کارت xfx Rx 6800xt Merc چه خمیری تهیه کنم که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه ؟
قیمت خمیر ها از ۸۰ ۹۰ تومن هست تا بالای یک میلیون
برای تعویض پد از چه نوع پدی باید استفاده کنم ؟
پد مناسب با کارایی و قیمت خوب چی خوبه از کجا بخرم ؟
یه فیلمی هم دیدم تو یوتیوب که میاد روی مموری ها یه لایه نازک ورق مس می‌زاره بعد تست هم نتیجه خوبی میگیره همچین چیزی ممکنه؟
در آخر اگر نکته ای تجربه ای چیزی هست که لازمه یه فرد مبتدی بدونه رو هم بگید ممنون میشم

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
577
سابقه بازارچه
46
درود

خودت میخای سرویس انجام بدی ؟ درکل اگه تجربه اش و نداری به هیچ اعنوان ( تاکید میکنم ) به هیچ اعنوان خودت انجام نده *

اگه طهرانی ببری نمایندگی ها اغلب واست انجام میدن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AliRahimy

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
808
سابقه بازارچه
110
سلام
برای سرویس کارت xfx Rx 6800xt Merc چه خمیری تهیه کنم که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه ؟
قیمت خمیر ها از ۸۰ ۹۰ تومن هست تا بالای یک میلیون
برای تعویض پد از چه نوع پدی باید استفاده کنم ؟
پد مناسب با کارایی و قیمت خوب چی خوبه از کجا بخرم ؟
یه فیلمی هم دیدم تو یوتیوب که میاد روی مموری ها یه لایه نازک ورق مس می‌زاره بعد تست هم نتیجه خوبی میگیره همچین چیزی ممکنه؟
در آخر اگر نکته ای تجربه ای چیزی هست که لازمه یه فرد مبتدی بدونه رو هم بگید ممنون میشم
درود گرامی
برای خمیر از کولر مستر cryofuze استفاده کنید (مدل violet نباشه) کارایی خیلی خوب و قیمت مناسبی داره
برای پد هم gelid extreme رو توصیه میکنم فقط به اندازه پد ها دقت کنید و تحقیق کنید کارتتون چه نوع پدی میخوره مثلا اگه اندازه 1.5mm باشه و شما کمتر 0.5mm یا 2.0mm بیشتر از این سایز بندازید باعث اختلال در انتقال گرما میشه و در درازمدت مموری ها ممکنه صدمه ببینن

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
44
درود

خودت میخای سرویس انجام بدی ؟ درکل اگه تجربه اش و نداری به هیچ اعنوان ( تاکید میکنم ) به هیچ اعنوان خودت انجام نده *

اگه طهرانی ببری نمایندگی ها اغلب واست انجام میدن.
تهرانم ولی خودم فنی هستم
با این حال به چند نفری تو تهران سر میزنم ببینم چی میگن
از طرفی کاری که خوده آدم انجام میده مثلاً از نظر تمیزی و وسواسی بودن کسی دیگه ای انجام نمیده بیشتر به این خاطر می‌خوام خودم سرویس کنم که اکثراً پد رو عوض نمیکنن و فقط یه خمیر بهش میرنن
دسته خودم باشه قشنگ با تینر میشورمش و باد میگیرم بعد جمش می‌کنم
شما اگه تجربه و نکته خاصی در ذهن داری ممنون میشم بگی

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
44
درود گرامی
برای خمیر از کولر مستر cryofuze استفاده کنید (مدل violet نباشه) کارایی خیلی خوب و قیمت مناسبی داره
برای پد هم gelid extreme رو توصیه میکنم فقط به اندازه پد ها دقت کنید و تحقیق کنید کارتتون چه نوع پدی میخوره مثلا اگه اندازه 1.5mm باشه و شما کمتر 0.5mm یا 2.0mm بیشتر از این سایز بندازید باعث اختلال در انتقال گرما میشه و در درازمدت مموری ها ممکنه صدمه ببینن

ممنون بابت راهنمایی
اندازه پد ها رو روش نوشته ؟
اگه همین پدی رو که معرفی کردید بگیرم باید همون اندازه ای بگیرم که در حال حاضر روی کارت هست ؟
یه سری از دوستان میگفتن که پد رو باید نیم میل بزرگتر بگیری چون وقتی می‌ره زیر فشار بستن خودشو یه مقدار جم می‌کنه درسته ؟

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
577
سابقه بازارچه
46
تهرانم ولی خودم فنی هستم
با این حال به چند نفری تو تهران سر میزنم ببینم چی میگن
از طرفی کاری که خوده آدم انجام میده مثلاً از نظر تمیزی و وسواسی بودن کسی دیگه ای انجام نمیده بیشتر به این خاطر می‌خوام خودم سرویس کنم که اکثراً پد رو عوض نمیکنن و فقط یه خمیر بهش میرنن
دسته خودم باشه قشنگ با تینر میشورمش و باد میگیرم بعد جمش می‌کنم
شما اگه تجربه و نکته خاصی در ذهن داری ممنون میشم بگی

نه داداش اینطور هم که فکر میکنی نیس من بارها و بارها خودم تست کردم نتیجه دقیقا" همون چیزی بوده که خودم میخواستم انجام بدم.

حتی از لحاظ هزینه هم خیلی مقرون به صرفه تره ...

اینکه میگی خودت فنی هستی و سر رشته داری خوبه.

کارکرد کارت چقدره ؟ و دماش زیر لود چقدر میشه ؟ gpu و مموری *

• Like

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
44
ن
نه داداش اینطور هم که فکر میکنی نیس من بارها و بارها خودم تست کردم نتیجه دقیقا" همون چیزی بوده که خودم میخواستم انجام بدم.

حتی از لحاظ هزینه هم خیلی مقرون به صرفه تره ...

اینکه میگی خودت فنی هستی و سر رشته داری خوبه.

کارکرد کارت چقدره ؟ و دماش زیر لود چقدر میشه ؟ gpu و مموری *
اگه اینطور باشه پس همون بیرون بدم بهتره اما خودم بی تجربه می‌مونم
کارت که ماین شده‌ بود من گرفتم حالا نمی‌دونم چقدر
ولی از پارسال این موقع دست من بوده من هم اصلا روش فشار نیاوردم نهایت یه روز جمعه در هفته یه ۷ ۸ ساعت بازی کردم اون هم با کمترین فشار
تو بازی که مصرف کارت به ۲۵۰ میرسه و ۱۰۰ درصد زیر لود هست سریعاً میره بالای ۱۰۰ درجه تا ۱۰۳ یا ۱۰۴ بعد فن با سرعت ۷۰ کار می‌کنه به زور میاره ۹۸ ۹۷ اینا البته این برای دمای مموری هست ولی خود کارت هم همن ۸۰ ۸۰خورده ای میشه

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
577
سابقه بازارچه
46
ن

اگه اینطور باشه پس همون بیرون بدم بهتره اما خودم بی تجربه می‌مونم
کارت که ماین شده‌ بود من گرفتم حالا نمی‌دونم چقدر
ولی از پارسال این موقع دست من بوده من هم اصلا روش فشار نیاوردم نهایت یه روز جمعه در هفته یه ۷ ۸ ساعت بازی کردم اون هم با کمترین فشار
تو بازی که مصرف کارت به ۲۵۰ میرسه و ۱۰۰ درصد زیر لود هست سریعاً میره بالای ۱۰۰ درجه تا ۱۰۳ یا ۱۰۴ بعد فن با سرعت ۷۰ کار می‌کنه به زور میاره ۹۸ ۹۷ اینا البته این برای دمای مموری هست ولی خود کارت هم همن ۸۰ ۸۰خورده ای میشه

دماش بالاس

اگه خودت میخای سرویس کنی باید حداقل 1.5 خرج کنی - که واسه چنین کارتی از دید من اصلا مقرون بصرفه نیس و نمی ارزه

واسه همین پیشنهاد میدم ببری نمایندگی خودشون واست انجام میدن

• Like

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
44
دماش بالاس

اگه خودت میخای سرویس کنی باید حداقل 1.5 خرج کنی - که واسه چنین کارتی از دید من اصلا مقرون بصرفه نیس و نمی ارزه

واسه همین پیشنهاد میدم ببری نمایندگی خودشون واست انجام میدن
دقیقاً
بیشترم میشه
ببرم بیرون بهتره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: invoker

memolina

کاربر عضو
پسندها
1,037
درود گرامی

سلام ببخشین این خمیر واسه 13400 اف خوبه بخرم؟ ی ذره ارزونه آخه...

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
577
سابقه بازارچه
46

درود

این با خمیر سیلیکون گرین یکیه *

من قبلنا GT4 گرین استفاده کردم واقعا از کیفیت خوبی برخورداره

تو رنج 400 تومن - من اینو بهت پیشنهاد میدم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: memolina

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
44
سلام
دوستان کارت رو باز کردم و چند میل بودن پد هارو از سایت ردیت پیدا کردم
تمامی پد هارو می‌خوام عوض کنم اما برای این کار به ۴ سایز پد نیاز دارم که اصلا صرف نداره
مورد دوم بک پلیت رو نمیتونم از رو برد جدا کنم در صورتی که تمام پیچ ها رو باز کردم
مورد سوم کاپر ماد هست که می‌خوام بدونم کسی تا به حال انجام داده ؟به نظر کار جالبی میاد با تاثیر زیاد
دوستانی که تهران هستن لطفاً خودشون رو معرفی کنند تا مابقی کار رو دست بگیرن

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
808
سابقه بازارچه
110
سلام
دوستان کارت رو باز کردم و چند میل بودن پد هارو از سایت ردیت پیدا کردم
تمامی پد هارو می‌خوام عوض کنم اما برای این کار به ۴ سایز پد نیاز دارم که اصلا صرف نداره
مورد دوم بک پلیت رو نمیتونم از رو برد جدا کنم در صورتی که تمام پیچ ها رو باز کردم
مورد سوم کاپر ماد هست که می‌خوام بدونم کسی تا به حال انجام داده ؟به نظر کار جالبی میاد با تاثیر زیاد
دوستانی که تهران هستن لطفاً خودشون رو معرفی کنند تا مابقی کار رو دست بگیرن
درود وقت بخیر
بنده آقای مرادی رو توصیه میکنم میتونید حضوری برید مجموعه شون تا کارتتون رو سرویس کنن

بالا