سوال در مورد رجیستر گوشی اندروید

bestmovie

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
159
سابقه بازارچه
127
درود
دوستان اگه گوشی اندرویدی رو سیم کارت بندازیم ولی کد فعالسازی مربوط به رجیستری رو استفاده نکنیم چه اتفاقی می افته ؟
سیم کارت گذاشته شده روی گوشی و پیامک اومده که تا بیست روز بعد از گذاشتن سیم کارت باید فعالسازی بشه . سوالم اینه اگه کد رو استفاده نکنیم آیا مشکلی به وجود میاد ؟
چون بعد از فعالسازی گارانتی شروع میشه من می‌خوام فعلا گوشی رو بذارم کنار بعداً استفاده کنم .

amirafshar

کاربر عضو
پسندها
150
سابقه بازارچه
9
سلام وقت بخیر
بعد چند روز متغیر هست معمولا تا یک ماه که بگذره آنتن میره و سیم کارت جدید هم بندازید نهایت یک روز آنتن داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bestmovie

bestmovie

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
159
سابقه بازارچه
127
سلام وقت بخیر
بعد چند روز متغیر هست معمولا تا یک ماه که بگذره آنتن میره و سیم کارت جدید هم بندازید نهایت یک روز آنتن داره
درود ، کد فعالسازی هم بلااستفاده میشه یا همچنان معتبر خواهد بود ؟

amirafshar

کاربر عضو
پسندها
150
سابقه بازارچه
9
درود ، کد فعالسازی هم بلااستفاده میشه یا همچنان معتبر خواهد بود ؟
کدفعالسازی معتبر میماند خیالتون راحت
ولی من خندم میگیره شما روی گارانتی حساب باز کردی :)
تو ایران گارانتی وجود نداره
آیفون 13 نات اکتیو با گارانتی جلو خریدار باز کردیم یه خش بزرگ رو ال سی دیش بود خریدار گفت گوشی پلمپ و اکبند بوده از سمت ما نیست باید ببرید گارانتی
گارانتی هم گفت این اصلا جزو گارانتی نیست :)

• Like

bestmovie

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
159
سابقه بازارچه
127
کدفعالسازی معتبر میماند خیالتون راحت
ولی من خندم میگیره شما روی گارانتی حساب باز کردی :)
تو ایران گارانتی وجود نداره
آیفون 13 نات اکتیو با گارانتی جلو خریدار باز کردیم یه خش بزرگ رو ال سی دیش بود خریدار گفت گوشی پلمپ و اکبند بوده از سمت ما نیست باید ببرید گارانتی
گارانتی هم گفت این اصلا جزو گارانتی نیست :)
درود ، بله گارانتی ها اکثرا زیر بار مسئولیت در می‌رند ، گوشی رو برای کسی خریدم و یکبار سیم کارت انداخت و بعد پشیمون شد گفت برام بفروشش و چون شنیده بودم بعد از گذاشتن سیم کارت حتما باید کد رجیستری استفاده بشه ( توی تکنولابف هم یه مطلب هست نوشته بعد از گذاشتن سیم کارت یک تا دو ماه فرصت دارید فعالسازی رو انجام بدید وگرنه کلا دیگه آنتن گوشی میپره) میخواستم بدونم سریع ردش کنم بره یا میشه گذاشتش کنار سر فرصت فروخت چون طبیعتاً قیمت گوشی که هنوز کد رجیستری اش استفاده نشده با گوشی که انتقال مالکیتش قبلا روی سیم کارتی ثبت شده فرق می‌کنه

amirafshar

کاربر عضو
پسندها
150
سابقه بازارچه
9
درود ، بله گارانتی ها اکثرا زیر بار مسئولیت در می‌رند ، گوشی رو برای کسی خریدم و یکبار سیم کارت انداخت و بعد پشیمون شد گفت برام بفروشش و چون شنیده بودم بعد از گذاشتن سیم کارت حتما باید کد رجیستری استفاده بشه ( توی تکنولابف هم یه مطلب هست نوشته بعد از گذاشتن سیم کارت یک تا دو ماه فرصت دارید فعالسازی رو انجام بدید وگرنه کلا دیگه آنتن گوشی میپره) میخواستم بدونم سریع ردش کنم بره یا میشه گذاشتش کنار سر فرصت فروخت چون طبیعتاً قیمت گوشی که هنوز کد رجیستری اش استفاده نشده با گوشی که انتقال مالکیتش قبلا روی سیم کارتی ثبت شده فرق می‌کنه
اصلا این موضوعی که شما میگی اثری بر قیمت نداره
گوشی شما از پلمپ در بیارید گوشی کار کرده حساب میشه دیگه قاعدتا کسر میشه ازش قیمت

• Like

1985ha

کاربر عضو
پسندها
39
سابقه بازارچه
11
درود
دوستان اگه گوشی اندرویدی رو سیم کارت بندازیم ولی کد فعالسازی مربوط به رجیستری رو استفاده نکنیم چه اتفاقی می افته ؟
سیم کارت گذاشته شده روی گوشی و پیامک اومده که تا بیست روز بعد از گذاشتن سیم کارت باید فعالسازی بشه . سوالم اینه اگه کد رو استفاده نکنیم آیا مشکلی به وجود میاد ؟
چون بعد از فعالسازی گارانتی شروع میشه من می‌خوام فعلا گوشی رو بذارم کنار بعداً استفاده کنم .
گارانتی ها رو خیلی دست کم گرفتی. درجا این موارد رو چک میکنن که سیم کارت داخلش رفته یا نه :cool:

بالا