حل شد سوال در مورد gpu z

sky84

کاربر فعال بازارچه
پسندها
138
سابقه بازارچه
28
سلام من یه سوال برام پیش اومد میخواستم ببینم فقط برا من یا جدیدا این برنامه این شکلی شده سوال من در مورد دو نکته این برنامست یک اینکه درگاه pci رو برام از 1 تا 3 نشون میده یعنی بینشون سویچ میشه ثابت نیست قبلا فقط 3 رو نشون میداد الان موقع بی کاری رو یک نشون میده ولی وقتی چیزی اجرا میشه میره رو سه
نکته دوم Resizable Bar رو سیستم فعال ولی بیشتر اوقات دیده بود که غیر فعال بود ایا این مربوط به کابل های رایزر ؟ اون چیزی که من سرچ کردم این رو اورد امیا ممکنه تاثیر رو در گاه pci داشته باشه ؟

Handkerchief

کاربر عضو
پسندها
146
سابقه بازارچه
19
در gpu-zیک علامت سوال هست کلیکش کن.یه تست میگیره بعد نسل و پهنای باند را درست تنظیم (set)میکنه

sky84

کاربر فعال بازارچه
پسندها
138
سابقه بازارچه
28
در gpu-zیک علامت سوال هست کلیکش کن.یه تست میگیره بعد نسل و پهنای باند را درست تنظیم (set)میکنه
فهمیدم موضوع چیه انگار وقتی کارت تو حالت بی کاری برا کاهش مصرف انرژی سویچ میکنه رو pci 1 و حالت کار گرافیکی دوباره بر میگرده از chatgpt 😅 کمک گرفتم یکی از بهترین ویژگی که داره در کل منظورم هوش مصنوعی اینه مهم نیست چطور سوال مطرح بشه نتیجه خیلی خوبی داره ولی بر عکس سرچ کردن باید چندین وب سایت ادم ببینه تا شاید به جوابش برسه

CAPITAN PRICE

کاربر عضو
پسندها
194
سابقه بازارچه
2
فهمیدم موضوع چیه انگار وقتی کارت تو حالت بی کاری برا کاهش مصرف انرژی سویچ میکنه رو pci 1 و حالت کار گرافیکی دوباره بر میگرده از chatgpt 😅 کمک گرفتم یکی از بهترین ویژگی که داره در کل منظورم هوش مصنوعی اینه مهم نیست چطور سوال مطرح بشه نتیجه خیلی خوبی داره ولی بر عکس سرچ کردن باید چندین وب سایت ادم ببینه تا شاید به جوابش برسه
برای سوال های عمومی منبع خوبیه ولی بحث یکم تخصصی میشه اطلاعات ناقص یا اشتباه می ده

بالا