علت دیر تصویر امدن

prest

کاربر عضو
پسندها
26
سلام دوستان یه باندل از دوستی خریدم

giga h610 m

cpu 12100

xfx 580 گرافیک

رم 16 دوتا 8 3000

حالا مشکل اینه وقتی سیستم روشن میکنم 5 بوق پشت سر هم میاد تصویر صفحه بایوس نشون نمیده و امکان ورود بهش نداری مستقیم ویندوز بالا میاره .یبار تو بازی فریز کرد و رسیت کردم ولی دیگه مشکلی ندیدم ساعاتها باهاش بازی کنی کندی و لگ نداره در حد گرافیک خودش ..ولی مشکلم به مورد اول میرسه ضمنا وقتی گرافیک وصله انبورد تصویر نمیده .ولی وقتی گرافیک خارج کنم انبرد تصوبر میده
ضمنا زمانی گرافیک خارج کنی بازم 5 بوق گاهی میزنه ولی امکان ورود به بایوس بیشتر وقتها میده .نکته بعدم اینه بایوس به اخرین اپدیت بروز کردم ولی همچنان مشکل هست

به نظرتون مشکل چیه .یا پجوری رفع کنم ..چون فعلا تو زمان تست کالا هستم میگم بیخود مورد جزی نباشه رو کالای معیوب حساب کنم

دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنید

Mohammad.jahan74

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
733
سلام دوستان یه باندل از دوستی خریدم

giga h610 m

cpu 12100

xfx 580 گرافیک

رم 16 دوتا 8 3000

حالا مشکل اینه وقتی سیستم روشن میکنم 5 بوق پشت سر هم میاد تصویر صفحه بایوس نشون نمیده و امکان ورود بهش نداری مستقیم ویندوز بالا میاره .یبار تو بازی فریز کرد و رسیت کردم ولی دیگه مشکلی ندیدم ساعاتها باهاش بازی کنی کندی و لگ نداره در حد گرافیک خودش ..ولی مشکلم به مورد اول میرسه ضمنا وقتی گرافیک وصله انبورد تصویر نمیده .ولی وقتی گرافیک خارج کنم انبرد تصوبر میده
ضمنا زمانی گرافیک خارج کنی بازم 5 بوق گاهی میزنه ولی امکان ورود به بایوس بیشتر وقتها میده .نکته بعدم اینه بایوس به اخرین اپدیت بروز کردم ولی همچنان مشکل هست

به نظرتون مشکل چیه .یا پجوری رفع کنم ..چون فعلا تو زمان تست کالا هستم میگم بیخود مورد جزی نباشه رو کالای معیوب حساب کنم

دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنید
سلام عرض ادب و ارادت
بایوس rx580 رو با کلیدش تغییر بده (نزدیک هشت پین)
و اینکه با رم های دیگه هم تست کن

prest

کاربر عضو
پسندها
26
سلام عرض ادب و ارادت
بایوس rx580 رو با کلیدش تغییر بده (نزدیک هشت پین)
و اینکه با رم های دیگه هم تست کن
سلام
ممنون جهت راهنمایی
رم عوض کردم بازم پنج بوق میومد
بایوس گرافیک عوض کردم دیگه درس شد تک بوق مین میاد بالا درست
ولی هنوز زمانی گرافیک وصله انبرد تصویر نداره .شاید کلا همینجوری درستشه

Mohammad.jahan74

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
733
سلام
ممنون جهت راهنمایی