سلام
تبلت نوکیا مدل T20 برای فروش موجود هست (برای کار خاصی خریداری کردم ولی متاسفانه استفاده نشد و بلا استفاده بوده دستگاه)
مشخصات تبلت:
سیستم عامل اندروید 13 آپدیت هست
رم دستگاه 4گیگ هست
نکات قابل توجح:
تبلت تاریخ :
چهارشنبه ، ۱۱ اسفند[ حوت ] ۱۴۰۰
خریداری و گارانتی اکتیو شده و گارانتی به پایان رسیده
استفاده از تبلت نداشتم تو این مدت 2 سال و خورده ای و نهایت اگر 72 ساعت استفاده مداوم بوده و سایر اوغات هفته ای یا 2 هفته ای یا نزدیک به ماهی یکبار شارژ میکردم تبلت تا به مشکل بر نخوره و باطری خراب نشه در طولانی مدت.
تبلت خودم اکبند خریدم و از اول هم دست خودم بوده و 24 ساعت تو کمد بوده و هیچ ضرب خوردگی و مشکل فنی و نرم افزاری نداره
قاب ژله ای 2عدد خریده بودم و یک عدد که در تصاویر مشخص هست به مرور زمان کدر شده و قاب نو همراه تبلت ارسال میشه
شارژر و کابل تبلت استفاده نکردم و خودم شارژر دیگری داشتم .
گلس زده شده رو تبلت جنس مرغوب هست و سمت بالای تبلت نزدیک دوربین زیر گلس کمی باد هست و از روز اول همین شکلی بوده.
قیمت فروش:
قیمت مقطوع و 9 ملیون تومان در نظر گرفتم
در نظر داشته باشید تبلت من سیم کارت میخوره و قابلیت ارسال پیامک و دریافت اینترنت داره و انتقال مالکیت هم انجام میشه برای خریدار
نحوه ارسال:
تیپاکس و پیشتاز با هزینه خودم برای خریدار ارسال میشه
کاربران با سابقه: برای شما عزیزان احترام قائلم ولی اول ارسال ندارم و سپس دریافت هزینه کالا(لطفا درخواست ندهید)
معاوضه هم ندارم با هیچ کالایی
گارانتی :
3روز مهلت تست از زمانی که به دست خریدار برسه میدم
عکس از محصول:
ممنون وقت گذاشتید و مطالعه کردید.
تبلت نوکیا مدل T20 برای فروش موجود هست (برای کار خاصی خریداری کردم ولی متاسفانه استفاده نشد و بلا استفاده بوده دستگاه)
مشخصات تبلت:
Nokia T20 - Full tablet specifications
www.gsmarena.com
رم دستگاه 4گیگ هست
نکات قابل توجح:
تبلت تاریخ :
چهارشنبه ، ۱۱ اسفند[ حوت ] ۱۴۰۰
خریداری و گارانتی اکتیو شده و گارانتی به پایان رسیده
استفاده از تبلت نداشتم تو این مدت 2 سال و خورده ای و نهایت اگر 72 ساعت استفاده مداوم بوده و سایر اوغات هفته ای یا 2 هفته ای یا نزدیک به ماهی یکبار شارژ میکردم تبلت تا به مشکل بر نخوره و باطری خراب نشه در طولانی مدت.
تبلت خودم اکبند خریدم و از اول هم دست خودم بوده و 24 ساعت تو کمد بوده و هیچ ضرب خوردگی و مشکل فنی و نرم افزاری نداره
قاب ژله ای 2عدد خریده بودم و یک عدد که در تصاویر مشخص هست به مرور زمان کدر شده و قاب نو همراه تبلت ارسال میشه
شارژر و کابل تبلت استفاده نکردم و خودم شارژر دیگری داشتم .
گلس زده شده رو تبلت جنس مرغوب هست و سمت بالای تبلت نزدیک دوربین زیر گلس کمی باد هست و از روز اول همین شکلی بوده.
قیمت فروش:
قیمت مقطوع و 9 ملیون تومان در نظر گرفتم
در نظر داشته باشید تبلت من سیم کارت میخوره و قابلیت ارسال پیامک و دریافت اینترنت داره و انتقال مالکیت هم انجام میشه برای خریدار
نحوه ارسال:
تیپاکس و پیشتاز با هزینه خودم برای خریدار ارسال میشه
کاربران با سابقه: برای شما عزیزان احترام قائلم ولی اول ارسال ندارم و سپس دریافت هزینه کالا(لطفا درخواست ندهید)
معاوضه هم ندارم با هیچ کالایی
گارانتی :
3روز مهلت تست از زمانی که به دست خریدار برسه میدم
عکس از محصول:
ممنون وقت گذاشتید و مطالعه کردید.