سلام
دوستان این سیستم چقدر میارزه؟
CPU: Ryzen 7 5800X گارانتی تمام شده جعبه داره(بخاطر اینکه کولرم ضعیف بود فرکانس کاری سی پی یو رو روی حالت پایه یعنی ۳۸۰۰ گذاشته بودم و زمانی که ۱۰۰ درصد CPU درگیر میشد دما نهایت ۶۰ میشد)
CPU cooler: Deep cool ag 500 argb black: گارانتی ۳ ماه دیگه داره
Mother board: ASRock x570 phantom gaming4 جعبه متعلقات کامل گارانتی تمام شده
GPU:xfx 6800 XT Merc جعبه داره ،سرویس شده ،دما نرمال
Ram: Corsair 16 gb 3600 Vengeance RGB Proجعبه داره گارانتی تمام شده چیپ سامسونگ
G skill jipsaw 2*16 3000 جعبه نداره گارانتی نداره
کارت شبکه Fenvi FV-AX3000 کارت شبکه دارای بلوتوث و وای فای
SSD:adata XPG GAMMIX S70 BLADE NVME M.2 1tb heltath 98 جعبه دارد گارانتی تا ۱۴۰۵ داشت اما استعلام شرکت آونگ بدون گارانتی نشون میده
HDD: WD blue 500 health 100 اصلی و ریفر نیست
HDD:segeat barcuda 500 health 100 اصلی و ریفر نیست
Case:awest aq14 جعبه و متعلقات همگی کامل گارانتی نداره بخاطر اینکه به شیشه جلوی کیس ضربه وارد شده،خوده شیشه فقط مقدار خیلی کمی خط برداشته و تو جاش لق شده یک عدد هاب و کنترل argb هم داخل کیس بود که من اصلا استفاده نکردم
PSU: green 850 ocpt گارانتی تا ۱۴۰۷داشت اما خودم اومدم مهندس بازی در آوردم پیچ پلمپش و باز کردم تا فنش رو عوض کنم که آخر سر هم پیدا نکردم قطعه شو در حال حاضر تنها ایرادش فنش هست که صدا میده کابل هم هم ۲ عدد برای گرافیک ۱ عدد برای سی پی یو ۲ عدد ساتا ۱ عدد مولکس ۱ عدد مادربرد ۱عدد کابل برق
Monitor: Twisted Minds TM27FHD165IPS
دسته Xbox series s اصلی از اگزو گیم خریداری شده بود باتری نداره گارانتی نداره کاملاً سالم و کم کار رنگ مشکی
گارانتی تموم شده یا خیلی کم مونده
سیستم خیلی کم کار کرده دسته من
دوستان این سیستم چقدر میارزه؟
CPU: Ryzen 7 5800X گارانتی تمام شده جعبه داره(بخاطر اینکه کولرم ضعیف بود فرکانس کاری سی پی یو رو روی حالت پایه یعنی ۳۸۰۰ گذاشته بودم و زمانی که ۱۰۰ درصد CPU درگیر میشد دما نهایت ۶۰ میشد)
CPU cooler: Deep cool ag 500 argb black: گارانتی ۳ ماه دیگه داره
Mother board: ASRock x570 phantom gaming4 جعبه متعلقات کامل گارانتی تمام شده
GPU:xfx 6800 XT Merc جعبه داره ،سرویس شده ،دما نرمال
Ram: Corsair 16 gb 3600 Vengeance RGB Proجعبه داره گارانتی تمام شده چیپ سامسونگ
G skill jipsaw 2*16 3000 جعبه نداره گارانتی نداره
کارت شبکه Fenvi FV-AX3000 کارت شبکه دارای بلوتوث و وای فای
SSD:adata XPG GAMMIX S70 BLADE NVME M.2 1tb heltath 98 جعبه دارد گارانتی تا ۱۴۰۵ داشت اما استعلام شرکت آونگ بدون گارانتی نشون میده
HDD: WD blue 500 health 100 اصلی و ریفر نیست
HDD:segeat barcuda 500 health 100 اصلی و ریفر نیست
Case:awest aq14 جعبه و متعلقات همگی کامل گارانتی نداره بخاطر اینکه به شیشه جلوی کیس ضربه وارد شده،خوده شیشه فقط مقدار خیلی کمی خط برداشته و تو جاش لق شده یک عدد هاب و کنترل argb هم داخل کیس بود که من اصلا استفاده نکردم
PSU: green 850 ocpt گارانتی تا ۱۴۰۷داشت اما خودم اومدم مهندس بازی در آوردم پیچ پلمپش و باز کردم تا فنش رو عوض کنم که آخر سر هم پیدا نکردم قطعه شو در حال حاضر تنها ایرادش فنش هست که صدا میده کابل هم هم ۲ عدد برای گرافیک ۱ عدد برای سی پی یو ۲ عدد ساتا ۱ عدد مولکس ۱ عدد مادربرد ۱عدد کابل برق
Monitor: Twisted Minds TM27FHD165IPS
دسته Xbox series s اصلی از اگزو گیم خریداری شده بود باتری نداره گارانتی نداره کاملاً سالم و کم کار رنگ مشکی
گارانتی تموم شده یا خیلی کم مونده
سیستم خیلی کم کار کرده دسته من
آخرین ویرایش: