مشاوره جهت خرید لپ تاب

$reza$

کاربر عضو
پسندها
10
با سلام خدمت دوستان من دنبال یه لپ تاب با حتی تبلت ویندوزی هستم برای کارای وبگردی و اینجور چیزا ولی موجودی محدود هست فقط میخوام به روز باشه چون برای کارای ترید و این چیزا میخوام اگه موردی بود قیمت مناسب و قیمت همکار ممنون میشم معرفی کنید یا پیشنهاد بدین که بتونم تهیه کنم تشکر

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
274
سابقه بازارچه
28
سلام
خب داداش شما بودجه رو تعیین کن تا بشه بهتر راهنمایی کرد یا اگه مورد خوبی بود لینک تاپیک که دوستان فروشنده گذاشتن رو بدیم.

$reza$

کاربر عضو
پسندها
10
سلام
خب داداش شما بودجه رو تعیین کن تا بشه بهتر راهنمایی کرد یا اگه مورد خوبی بود لینک تاپیک که دوستان فروشنده گذاشتن رو بدیم.
والا داداش بودجه خیلی کم هست در حده 4 5 تومنی هست که که گفتم یا برا پیش یا اینکه اگه تبلت ویندوزی خوبی هم باشه کارم رو راه بندازه که چه بهتر دیگه زیاد هزینه نکنم

soheyl

کاربر عضو
پسندها
176
والا داداش بودجه خیلی کم هست در حده 4 5 تومنی هست که که گفتم یا برا پیش یا اینکه اگه تبلت ویندوزی خوبی هم باشه کارم رو راه بندازه که چه بهتر دیگه زیاد هزینه نکنم

تبلت ویندوزی در این رنج قیمتی معمولا پردازنده atom و رم ۲ داره و چیز مناسبی در این رنج قیمتی نیست
در این رنج قیمتی بهتره یک لپ تاپ pentium یا i3 یا i5 نسل دوم یا سوم بخرید رمش رو ب ۸ ارتفا بدید و یک هارد ssd براش بگیرید عملکردش قطعا از یک تبلت ویندوزی خیلی بهتره .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: $reza$

$reza$

کاربر عضو
پسندها
10
تبلت ویندوزی در این رنج قیمتی معمولا پردازنده atom و رم ۲ داره و چیز مناسبی در این رنج قیمتی نیست
در این رنج قیمتی بهتره یک لپ تاپ pentium یا i3 یا i5 نسل دوم یا سوم بخرید رمش رو ب ۸ ارتفا بدید و یک هارد ssd براش بگیرید عملکردش قطعا از یک تبلت ویندوزی خیلی بهتره .
تشکر از راهنماییتون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: soheyl

$reza$

کاربر عضو
پسندها
10
ببخشید چون برای کارای به روز میخوام بنظرتون نسل دو سه جوابگو هست؟به روز بودن خیلی برام مهمه

soheyl

کاربر عضو
پسندها
176
ببخشید چون برای کارای به روز میخوام بنظرتون نسل دو سه جوابگو هست؟به روز بودن خیلی برام مهمه

به جز ترید برای چه کار دیگه ای میخواید ؟
من با مشخصات مشابه چیزی ک گفتم لپ تاپ داشتم و برای استفاده مالتی مدیا و وب گردی و ترید کاملا کافی بود البته با ارتقا رم و ssd

$reza$

کاربر عضو
پسندها
10
به جز ترید برای چه کار دیگه ای میخواید ؟
من با مشخصات مشابه چیزی ک گفتم لپ تاپ داشتم و برای استفاده مالتی مدیا و وب گردی و ترید کاملا کافی بود البته با ارتقا رم و ssd
بیشتر برا همون ترید و نصب کیف پول و این چیزا میخوام!ویندوز چند روش میتونم نصب کنم؟

soheyl

کاربر عضو
پسندها
176
واقعا با سل دو سه و یه ارتقا رم میشه ویندوز ده یازده بزنم؟

با ارتقا رم بع حداقل ۸ ( حداقل ) با یک SSD حتی پایین رده و ارزون مثل ADATA S630 راحت میشه ویندوز ۱۱ نصب کرد ویندوز ۱۰ ثانیه ای بالا میاد و سرعت سیستم هم به شدت بالاست
چون همچین چیزی رو تجربه ش رو داشتم

فقط فراموش نکنید نسل ۲ هم گرفتید اوکی هست اما سمت PENTIUM و CELERON به هیچ وجه نرید ک این دو حتی با وجود SSD و رم بالا هم اذیت میکنن

بالا