مشاوره خرید موتور سیکلت

PiN

مدیر کل سایت
کاربر برنزی بازارچه
پسندها
1,197
سابقه بازارچه
98
درود دوستان
از آنجایی که وسایل نقلیه یکی از موارد ضروری در زندگی هر شخصی است , بخش بحث در مورد وسایل نقلیه رو هم اضافه کردم که دوستان بتونن از اطلاعات همدیگه برای خرید و فروش یا حل مشکلات وسیله نقلیه خود استفاده کنند.

به شخصه به موتور و ماشین خیلی علاقه مندم ولی با توجه به وضعیت مالی نامناسب امکان خرید و تست موارد خاص رو ندارم .😅
قصد داشتم یه موتور دست دوم مثل CF150 که با قیمت زیر 100 میلیون تمیزش پیدا میشه خریداری کنم ولی تو نظرات و نقد و بررسی ها اکثرا میگن قطعاتش سخت پیدا میشه و خیلی گرونه , خیلیام گفتن نسبت به پالس و بنلی اینا دوام بالاتری داره و اذیت نمیکنه , جایی که هستم حد روستا هستش و یدکی و مکانیک خوب پیدا نمیشه , اطلاعات خوبی از مدلای تریل هم ندارم و نمیدونم هزینه نگهداریشون سنگینه یا خیر.
دوستانی که تجربه دارن لطفا موتوری با ظاهر مناسب , استهلاک پایین و قیمت مناسب پیشنهاد بدن:love:

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
350
سابقه بازارچه
46
درود

من شدیدا" علاقه به موتور سواری دارم.

تو تمام موتور های که تا الان سوار شدم. بهترین موتور به جرعت میتونم بگم موتور 150 ساوین هستش

( الانم همینو دارم تا الان 2 مرتبه باهاش رفتم شیراز * رفت و برگشت حدودا 900 کیلومتر باهاش گشتم )

کارکرد فعلی 56 هزار کیلومتر

روز اولی که خریدم انژکتور بود فوق العاده کم مصرف و در حین حال تیز و پرشتاب *

بعد به مرور زمان باک موتور زنگ میزنه و همین باعث خرابی پمپ و کیپ شدن سوزن انژکتورش میشه.

من خیلی خیلی بهش میرسیدم. بعد از طی مسافت 50 هزار کیلومتر یهو پمپش از کار افتاد. اول فکر کردم پمپش سوخته حتی پمپ نو واسش خریدم ولی متاسفانه ایسیوش سوخته بود ! هزینه تعویض هم سرسام آور واسه همین مجبور شدم کاربراتورش کنم ...

خلاصه و لپ کلام اینه شما باید دنبال موتوری باشی که اگه به هر دلیلی به مشکل خورد اول بشه قطعه اش و پیدا کرد بعد قابل تعمیر باشه و اگه احیانا" مثل من نتونی تعمیرش کنی بشه کاربرات ش کرد ...

تو 100 میلیون موتور های باجاج رو هم قبول دارم حتی اگه بتونی کاربرات پیدا کنی عالیه.
NS هم خوبه.

به هیچ اعنوان هم سمت موتور های چینی و انژکتور نرو سرطان خالص ان.

موتور های پاکشتی هم عالیه مثل طرج کلیک و پاکشتی های ژاپنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: PiN

abdemohammad

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
243
سابقه بازارچه
70
با سلام

موتور های باجاج مخصوصا boxer 150 از سری باجاج واقعا موتور خوب و بادوامی هست

خودمون 10 ساله داریم و خیلی هم بهش رسیدگی نمیکنیم ولی هنوز مثل روز اولش خوب کار میکنه
قطعات هم من که جنوب هستم براش گیر میاد و مشکل قطعه ندارم
به درد راه های خاکی و کوهستانی هم میخوره

دست دو زیر 100 گیر میاد

طرف ما تا شیراز برای خرید گیر میاد

AliRahimy

کاربر عضو
پسندها
21
سلام
Rs یا ns آپاچی باکسر ۱۵۰ موتور های خوبی هستن

بالا