memolina
کاربر عضو
- نوشتهها
- 631
- پسندها
- 366
گیم پلی داستانی مرتال کمبات با زیرنویس فارسی
خودش کی میاد؟

عالین من وقتی دیگه خیلی حوصلم سر بره چیزیم نداشته باشه با امولاتور بازیش میکنم دوباره
اگه داستان واست مهم باشه متروهای یک و دو داستان های خیلی غنی دارن و تجربه مترو اکسدس رو میدن و این بازی ها اصلا از روی کتاب مشهور مترو ساخته شده که حتی کتابشم یکی از کتابهایی هست که در جهان مورد استقبال قرار گرفته. من حتی رفتم نصف کتابشو خوندم که خیلی عالی بود ولی یه مدته مشغله دارم نمیرسم به کارهای عقب افتاده برسم.مترو اکسودوس رو تموم کردم البته مث این ک دو تا پایان داشت پایان خوب و پایان بد
ک من متاسفانه آخر بازی مردم و با پایان بد بازی تموم شد
تو مایه های مترو سراغ دارین؟
متال گیر همون کنسول(میکرو) هم بازی کن بازیه طولانی و عالی بود زمان خودش ، بعضی وقتها باز میکردم فقط آهنگشو گوش کنمعالین من وقتی دیگه خیلی حوصلم سر بره چیزیم نداشته باشه با امولاتور بازیش میکنم دوباره
این بازی رو داشتم رو آنریل انجین 5 ریمیک میکردم حیف که نشد ادامه اش بدمبازی دینو کرایسس 2 رو تموم کردم. خیلی بازی فکری و خوبیه. زمان خودش خیلی ایده های نو داشته
بازی با آنریل 5 خیلی عالی میشه مثل رزیدنت ایول 2 ریمیک. من اگر بلد بودم حتما بازی رزیدنت ایول 1 اریجینال رو می ساختماین بازی رو داشتم رو آنریل انجین 5 ریمیک میکردم حیف که نشد ادامه اش بدم
یکی از بهترین گیم هایی بود که تجربه اش کردم
پ.ن:کاراکتر تستی بود و در آینده میخواستم اصلیش رو بسازم
این بازی رو داشتم رو آنریل انجین 5 ریمیک میکردم حیف که نشد ادامه اش بدم
یکی از بهترین گیم هایی بود که تجربه اش کردم
پ.ن:کاراکتر تستی بود و در آینده میخواستم اصلیش رو بسازم
ویدیو اول بیس خام هست و ویدیو دوم اتاق اول بازیه که سقوط میکنن طراحیش بنظرم بد نشده آب و هوای بارانی با طوفان به گیم اضافه کرده بودم ترکیب قشنگی بود برای اون جزیره
چه دافی هم هست![]()
ساختنبازی با آنریل 5 خیلی عالی میشه مثل رزیدنت ایول 2 ریمیک. من اگر بلد بودم حتما بازی رزیدنت ایول 1 اریجینال رو می ساختم
زد بازی؟ویدیو اول بیس خام هست و ویدیو دوم اتاق اول بازیه که سقوط میکنن طراحیش بنظرم بد نشده آب و هوای بارانی با طوفان به گیم اضافه کرده بودم ترکیب قشنگی بود برای اون جزیره
4_5956439174998396548.mp4 - یو آپلود
4_5956439174998396548.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلودuupload.ir
سلام مرسی ازتوناگه داستان واست مهم باشه متروهای یک و دو داستان های خیلی غنی دارن و تجربه مترو اکسدس رو میدن و این بازی ها اصلا از روی کتاب مشهور مترو ساخته شده که حتی کتابشم یکی از کتابهایی هست که در جهان مورد استقبال قرار گرفته. من حتی رفتم نصف کتابشو خوندم که خیلی عالی بود ولی یه مدته مشغله دارم نمیرسم به کارهای عقب افتاده برسم.
بازی های مترو یه بازی های خاصی هستن که یه خط منحصر به فردی و اختصاصی خودشون رو جلو میرن و به سختی میشه بازی هایی شبیه بهش پیدا کرد با این حال مثلا بازی هایی که خط آخرزمانی دارن مثل فارکرای 5 یا جو ترس و بقا دارن مثل رزیدنت اویل روستا و متروهای یک و دو میتونه جزو انتخاب های شما باشه
متوجه نشدم. سری مترو سه تا بازی هست. رزیدنت اویل ها هم خیلی زیادن.سلام مرسی ازتوناین گیم ها رو اجرا کردم
سری مترو و سری رزیدنت اویل بازم هست؟