تو گیم تاثیر دارهاختلاف خیلی زیادی داره رم DDR4 من با فرکانس 3800 با رم DDR5 شما
این اختلاف پفورمنس فقط تو بنچمارکه یا جایی دیگه هم تاثیر داره ؟
تو گیم میدونم یک فریم هم تاثیر نداره . تو رندر گیری و طراحی رو امتحان نکردم تو این دو مدل
اورکلاک فرکانس خالی تاثیر معکوس روی تایمینگ دارهتو گیم من چند بار امتحان کردم خودم
تست هم زیاد دیدم
از یک عددی به بالا خیلی تاثثیر نداره دیگه تو فریم دهی بازی.
از 3600mhz به بالا بیشتر منظورمه .
همین رم های خودمو رو تا 4300mhz استیبل اور کردم، به جز توی بنچمارک ها، تو گیم تاثیری نداشت .
سلام خوبید.سلام،
اون نتیجه ای که گذاشتی از AMD سیستم خودته؟
خیلی خوب بود امتیازات، هم پهنای باند، و هم نتیجه تست ها.
من آخرین باری که پلتفرم AMD دستم بود همون دورانی بود که خبر آب شدن پردازنده های X3D تو دنیا پخش شده بود، فرکانس رمو روی 6000 نگاه داشتم اصلا هم انگولکش نکردم ببینم چطور میشه، حالا دوباره قراره یه پلتفرم AMD برام بیاد، اینجوری که شما تست کردی نتایج خیلی خوبی بدست آوردی، خوشحال شدم، شاید بتونم این دفعه پرفورمنس بیشتری از بخش رم پلتفرم رایزن بگیرم.سلام خوبید.
آره
البته راحت تا فرکانس 7800 هم میتونم ببرمش ولی ازونجا که uclk شیفت میشه به نصف فرکانس رم باعث میشه تو زمینه پهنای باند خوب عمل نکنه
اگه پردازنده ای مثل 7900 یا 7950 داشتم بخاطر وجود 2تا ccd اثرش خنثی میشد و ارزششو داشت ولی الان فقط بجز بنچمارک کارایی دیگه نداره.
البته یه مشکلی هم که هست اینه asus تو بایوس به اندازه msi و asrock قوی نیست برای همین فعلاااا برای 7800 باید صبر کنم بایوس مناسب بیاد چون بعضی وقتا یهو ناپایدار میشه ولی خود رم هیچ اروری نمیده فقط موضوع بایوس هست که جز صبر کردن کاری نمیشه کرد
اینم تایمینگ ها البته خیلی وقت نذاشتم برای توییک کردنش:
اتفاقا همین رم که گذاشتم خود KLEVV هستاین همون رم 7200MTs جی اسکیله که تو سایت بهم انتقاد کردی که چرا مشکل ترمال پدش رو ذکر نکردم. بعد گفتی Klevv خوبه آخرش تسلیم شدم رفتم تو معایبش اضافه کردم که ترمالپد روی PMIC نداره. البته حق با شما بود، ایراد کمی نیست تو DDR5 که بشه چشم پوشی کرد.
راگ 690 لابراتوری شما 6لایه هستاین تست ها روی مادربرد Z790 Strix A هست، که عجیب بود نمیتونست ولتاژ 1.4 پروفایل XMP رمها رو پاس کنه، برعکس مادربرد گیگابایت لابراتوار که صد در صد روی 1.4 ولت XMP استیبل بود توی همه ی تست ها. اما ایسوس با 1.4 تو تست ها BSOD میداد و فقط با 1.45 استیبل میشد.
رو اینتل خیلی خوب جواب میده چون طراحی چیپلت ندارهنتیجه پهنای باند و اورکلاک تا 7600MTs این رمهاست. بخش Read خیلی خوب بود نزدیک 120K پهنای باند زده بود که به نظرم خیلی خوب بود.
ازون موقع کلی اپدیت بایوس اومده و اصلی ترینشم همون AGESA 1.0.0.7b بود که رم هارو کاملا آنلاک میکرد برای فرکانس بالا که در عمل فقط برای پردازنده های 7900 به بالا هست.من آخرین باری که پلتفرم AMD دستم بود همون دورانی بود که خبر آب شدن پردازنده های X3D تو دنیا پخش شده بود