همین الان چه گیمی رو بازی میکنی؟

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
درود عزیزان
جای این تاپیک تو این بخش خالی بود
اینجا راجب گیمی که میرید نظرتون رو بگید
نکات مثبت و منفی
نظرتون راجب گیمپلی و پویایی داستان
تا اینجای بازی چقد خوشتون اومده یا بدتون اومده خلاصه راجب روزمرگی های گیمتون تبادل نظر کنید

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
اولین نظر رو خودم بگم
امروز بازی The Callisto Protocol رو شروع کردم زیرنویس رو از فن ساب گرفتم خوب ترجمه شده
گرافیک بازی خوبه تا اینجای کار بازی مشکلات پرفورمنس داره یهو افت فریم و لگ میزنه ولی قابل تحمله
داستان بازی تا اینجا که متوجه شدم یه گروهی شورش کردن باعث شد سفینه به کالیستو که دومین قمر بزرگ مشتری هست سقوط کنه(در حد نیم ساعت بازی کردم)
بازی شبیه Dead Space هست ولی وایب خوبی میده
توصیه میکنم حتما رو ssd نصب بشه
بیشتر بازی کنم بیشتر راجبش نظر میدم😁

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
392
سابقه بازارچه
46
نزدیک به 15 سال با افتخار دوتا پلی میدم.

الانم فقط دوتا 2 پلی میدم . اونم شاید یکی دو گیم در روز ... دیگه واقعا پیر و نکش شدم.

Black HAF

GODLiKE
کاربر فعال بازارچه
پسندها
1,708
سابقه بازارچه
63
از امضا و پستهایی که کم و بیش در موردش میدم مشخصه یا بازم بگم...؟؟:cool:👌

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
اولین نظر رو خودم بگم
امروز بازی The Callisto Protocol رو شروع کردم زیرنویس رو از فن ساب گرفتم خوب ترجمه شده
گرافیک بازی خوبه تا اینجای کار بازی مشکلات پرفورمنس داره یهو افت فریم و لگ میزنه ولی قابل تحمله
داستان بازی تا اینجا که متوجه شدم یه گروهی شورش کردن باعث شد سفینه به کالیستو که دومین قمر بزرگ مشتری هست سقوط کنه(در حد نیم ساعت بازی کردم)
بازی شبیه Dead Space هست ولی وایب خوبی میده
توصیه میکنم حتما رو ssd نصب بشه
بیشتر بازی کنم بیشتر راجبش نظر میدم😁

بعد از چند ساعت بازی که مدام فریز میکرد و لگ میزد افت شدید فریم داشت بلاخره کلا یه سکته کامل زد و وقتی continue میزنی فریز میکنه کل سیستم و باید ریستارت کنی
تنها راه اینه سیو ها رو پاک کنی و از اول شروع کنی

Black HAF

GODLiKE
کاربر فعال بازارچه
پسندها
1,708
سابقه بازارچه
63

بعد از چند ساعت بازی که مدام فریز میکرد و لگ میزد افت شدید فریم داشت بلاخره کلا یه سکته کامل زد و وقتی continue میزنی فریز میکنه کل سیستم و باید ریستارت کنی
تنها راه اینه سیو ها رو پاک کنی و از اول شروع کنی
ای بابا..ممکنه ربطی به همون داستان زیر نویس داشته باشه ...؟؟یعنی ممکنه این زیرنویسه یه چیزی از بازی رو خراب کرده باشه که اینطوری شده..؟

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
ای بابا..ممکنه ربطی به همون داستان زیر نویس داشته باشه ...؟؟یعنی ممکنه این زیرنویسه یه چیزی از بازی رو خراب کرده باشه که اینطوری شده..؟
نه انگار خیلی ها به این مشکل خوردن تو ردیت و جاهای دیگه دیدم خیلیا بازی رو پاک کرده بودن تنها راه حلشون این بود که درخواست refund کنن
بازی تو مرحله بتا هست انگار و خیلی با پایدار شدن فاصله داره و استودیو سازنده اش هم بازی رو ول کرد به امون خدا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Black HAF

Black HAF

GODLiKE
کاربر فعال بازارچه
پسندها
1,708
سابقه بازارچه
63
نه انگار خیلی ها به این مشکل خوردن تو ردیت و جاهای دیگه دیدم خیلیا بازی رو پاک کرده بودن تنها راه حلشون این بود که درخواست refund کنن
بازی تو مرحله بتا هست انگار و خیلی با پایدار شدن فاصله داره و استودیو سازنده اش هم بازی رو ول کرد به امون خدا
منم یه مشکلی داشتم تو RDR2 ..شبیه مال شما نه ولی خوب وقتی با جان مارستون برای اولین بار وارد استراوبری شدم چون یکم دیر بود از بازی اومدم بیرون و گذاشتم برای فرداش که ادامه بدم..( حالا بماند بخاطر کات سین قبلی سر درد داشتم )..
فرداش که اومدم سراغ بازی دیدم اصلا هیچجوره کاراکتر تکون نمیخوره..آدما میومدم و میرفتن ولی جان وایساده بود سرجاش..هرکاری هم کردم فایده نداشت ، گفتم کنسول رو خاموش روشن کنم شاید سر عقل بیاد..ولی بعد از روشن کردن دوباره دیدم از جایی که ماموریت آنجلو برانته تموم شده بود اومد..
منم کلا همه سیوهامو پاک کردم و از اول شروع کردم به بازی..البته دلم خیلی سوخت و یاد مراحلی که رفته بودم افتادم و یکم اولش غصه خوردم ولی وقتی از اول شروع کردم حس خیلی بهتری به بازی داشتم ( چون وقتی برای اولین بار بازی رو شروع کردم طول کشید تا از نظر احساسی باهاش درگیر بشم ) و هم گیم پلی بهتری داره برام و هم کارهای جالبتری انجام میدم ، مثل رام کردن اسب یا شکار پرنده و مار و ....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sanaka

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
منم یه مشکلی داشتم تو RDR2 ..شبیه مال شما نه ولی خوب وقتی با جان مارستون برای اولین بار وارد استراوبری شدم چون یکم دیر بود از بازی اومدم بیرون و گذاشتم برای فرداش که ادامه بدم..( حالا بماند بخاطر کات سین قبلی سر درد داشتم )..
فرداش که اومدم سراغ بازی دیدم اصلا هیچجوره کاراکتر تکون نمیخوره..آدما میومدم و میرفتن ولی جان وایساده بود سرجاش..هرکاری هم کردم فایده نداشت ، گفتم کنسول رو خاموش روشن کنم شاید سر عقل بیاد..ولی بعد از روشن کردن دوباره دیدم از جایی که ماموریت آنجلو برانته تموم شده بود اومد..
منم کلا همه سیوهامو پاک کردم و از اول شروع کردم به بازی..البته دلم خیلی سوخت و یاد مراحلی که رفته بودم افتادم و یکم اولش غصه خوردم ولی وقتی از اول شروع کردم حس خیلی بهتری به بازی داشتم ( چون وقتی برای اولین بار بازی رو شروع کردم طول کشید تا از نظر احساسی باهاش درگیر بشم ) و هم گیم پلی بهتری داره برام و هم کارهای جالبتری انجام میدم ، مثل رام کردن اسب یا شکار پرنده و مار و ....
باگ و مشکلات این بازی کلا تو یه لیگ دیگه هست😁
۰ تا ۱۰۰ باگه ولی گرافیک چشم نوازی داره و اینکه کوتاه هم هست خوب بازی کنی تو ۳ روز میتونی تمومش کنی ولی انگار نمیخواد ۳ روزه تموم شه😁منم زیاد نرفتم چپتر ۳ بودم کلا ۸ چپتره فوقش پاکش میکنم از اول میرم

• Like

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
مشکل رو حل کردم ظاهرا بازی یه سیستم آنتی چیت داشت منم چون چیت پول بی نهایت رو فعال کرده بودم باعث میشد فایل سیو بازی از 13kb به 220mb افزایش پیدا کنه و وقتی کاراکتر میمرد اجازه لود شدن نمیداد

• Like

memolina

کاربر عضو
پسندها
718

سلام اولای بازی هستم ولی محیط بازی خیلی جذابه و گرافیک بالایی داره...

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110

گرافیک و گیمپلی زیبایی داره بیشتر حس میکنم شبیه bloodborne هست
زیاد از این گیم تعریف کردن فرصت بشه منم شروع میکنم

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
  • Like

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
تازه شروع شده..؟
بدم نمیاد امتحانش کنم...(y)
اره یه 1 ساعتی بازیش کردم خیلی خوب بود اصلا مثل قبلی ها دنبال کش دادن بازی نیستن
اتفاقات سریع اتفاق میوفته البته کمپین رو میشه تو 12 الی 15 ساعت تموم کرد حس و حال اساسین اولی رو داره قشنگ

• Like

sajad564

کاربر عضو
پسندها
226
سابقه بازارچه
15

بازی رو تموم کردم رو گیم پس
ساب فارسیش هم هست
بازی خیلی خوبیه
داستان جالبی هم داره
اگر از بازی های سولز لایک خوشتون میاد گزینه خوبیه
پ.ن : در حال حاضر نسخه دوم plague tale رو بازی میکنم
گرافیک و گیم پلیش نسبت به نسخه ول به شدت پیشرفت کرده(مخصوصا گیم پلی)
ولی خب از لحاظ داستانی تا اینجای کار به نظرم ضعیف تر از نسخه قبل هستش(البته هنوز با "داستان ضعیف" فاصله زیادی داره
در کل عنوان سرگرم کننده ای هستش

DM.JAGUAR

کاربر عضو
پسندها
211
سابقه بازارچه
2
بازی رو تموم کردم رو گیم پس
ساب فارسیش هم هست
بازی خیلی خوبیه
داستان جالبی هم داره
اگر از بازی های سولز لایک خوشتون میاد گزینه خوبیه
پ.ن : در حال حاضر نسخه دوم plague tale رو بازی میکنم
گرافیک و گیم پلیش نسبت به نسخه ول به شدت پیشرفت کرده(مخصوصا گیم پلی)
ولی خب از لحاظ داستانی تا اینجای کار به نظرم ضعیف تر از نسخه قبل هستش(البته هنوز با "داستان ضعیف" فاصله زیادی داره
در کل عنوان سرگرم کننده ای هستش
سلام. زیرنویس روی نسخه گیم پس جواب میده؟

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
بالا