- نوشتهها
- 1,622
- پسندها
- 1,708
- سابقه بازارچه
- 63
هنوز شنبه نشده مایکا..؟؟منکه از شنبه بخاطر این ماد دوباره بازی رو میرم
هنوز شنبه نشده مایکا..؟؟منکه از شنبه بخاطر این ماد دوباره بازی رو میرم
آمار اون ماد رو درآوردم ظاهرا فقط یه سیو گیم هست که کاراکتر ارتور رو با جان مارستون جایگزین میکنههنوز شنبه نشده مایکا..؟؟
البته اینجوری هم باشه بد نیست..آرتور بره بلک واتر و کلبه بسازه هم جالب میشه...آمار اون ماد رو درآوردم ظاهرا فقط یه سیو گیم هست که کاراکتر ارتور رو با جان مارستون جایگزین میکنه
من اولش فکر کردم فن های بازی اومدن یه ماد ساختن که داستان بازی رو عوض میکنه و آرتور خودش نجات پیدا میکنه نه اینکه بیان صرفا یه کاراکتر replace کنن
منی که شماره یکش رو تموم کردم و داستانای بیچر هوپ رو دیدم یکم غیر منطقی میشهالبته اینجوری هم باشه بد نیست..آرتور بره بلک واتر و کلبه بسازه هم جالب میشه...
آپدیت: داستانش عالی بود واقعا لذت بردم. قطعا به این زودیا فراموشش نمیکنم و شدیدا پیشنهاد میشه به بقیه دوستان.الان داشتم horizon zero dawn میزدم واقعا شکار دایناسور های رباتی لذت بخشه
اتفاقا از دیروز دارم این بازی رو میرمآپدیت: داستانش عالی بود واقعا لذت بردم. قطعا به این زودیا فراموشش نمیکنم و شدیدا پیشنهاد میشه به بقیه دوستان.
اصلا با اساسینز مقایسه نکن خیلی سرتره این. داستانشم اوج میگیره وقتی برسی به meridian و بعدش.اتفاقا از دیروز دارم این بازی رو میرم
بدک نیست داستانش منتها از بس من اینجور بازی ها رو رفتم چیز تازه ای واسم نیست یه جورایی همون اساسینز ادیسه هست با کاراکتر دشمن ربات.
باید ببینم به کجا میرسه. شروع داستان خوبه. کلا داستان هایی که کاراکترش با گذر سن از جهات متفاوت پخته تر میشه رو خوشم میاد. زیرنویس فارسی هم عالیه و به صورت ماشینی نیست. انگلیسی میفهمم ولی بعضی جملات تخصصی رو باید با زیرنویس متوجه بشم. فعلا اسب رباتی رام کردم سوار بهش باید برم دنبال یه نفر بگردماصلا با اساسینز مقایسه نکن خیلی سرتره این. داستانشم اوج میگیره وقتی برسی به meridian و بعدش.
متاسفانه سولز پسند نیستم ولی سولز فن ها رو درک میکنم. الدن هم نصب کرده بودم. 20 ساعت هم بازی کردم ارتباط نگرفتم ولی میدونم اینجور بازیا باید 200 ساعت بازی کرد بعد قضاوت کرد. حرفی نیست متاسفانه تایم هم ندارم ولی در اینکه الدن غول هست شکی ندارم.Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition
چیزی که داستان اینو واس من متفاوت کرد نحوه بیانش بود. تیکه تیکه همراه با جستجو تو محیط و خرابه های قدیمی میگه چطوری بوده دنیای قبل. و تو همراه شخصیت اصلی دنبال جوابی یعنی زوری فرو نمیکنه تو دهنت اطلاعاتو.باید ببینم به کجا میرسه. شروع داستان خوبه. کلا داستان هایی که کاراکترش با گذر سن از جهات متفاوت پخته تر میشه رو خوشم میاد. زیرنویس فارسی هم عالیه و به صورت ماشینی نیست. انگلیسی میفهمم ولی بعضی جملات تخصصی رو باید با زیرنویس متوجه بشم. فعلا اسب رباتی رام کردم سوار بهش باید برم دنبال یه نفر بگردم
اگر میخوایی استارت کنی دارک سولز 3 یا بلادبورن رو شروع کن یا فکر کنم میگن دارک سولز 2 راحت تره دیمن سولزمتاسفانه سولز پسند نیستم ولی سولز فن ها رو درک میکنم. الدن هم نصب کرده بودم. 20 ساعت هم بازی کردم ارتباط نگرفتم ولی میدونم اینجور بازیا باید 200 ساعت بازی کرد بعد قضاوت کرد. حرفی نیست متاسفانه تایم هم ندارم ولی در اینکه الدن غول هست شکی ندارم.
سلامElden Ring Shadow of the Erdtree Edition
این بازیها کلا souls لایک هستن خودت باید بری بگردی مسیر رو پیدا کنی گُنگ و گیج کننده ستسلام
الدن رینگ با دی ال سی رو نصب کردم اصلا سر در نیاوردم هیچی
چجوریاس بازیش؟
خیلی گیج کننده هست...
شما بازی کردی تا آخرش رفتی؟این بازیها کلا souls لایک هستن خودت باید بری بگردی مسیر رو پیدا کنی گُنگ و گیج کننده ست
الدن رینگ بخاطر دنیای باز بودنش گیج میشی اوایلش ولی بقیه سولز ها مسیرها مشخص هستش تقریبا فقط باید سبک بازی دستت بیاداین بازیها کلا souls لایک هستن خودت باید بری بگردی مسیر رو پیدا کنی گُنگ و گیج کننده ست
الدن رینگ بخاطر دنیای باز بودنش گیج میشی اوایلش ولی بقیه سولز ها مسیرها مشخص هستش تقریبا فقط باید سبک بازی دستت بیاداین بازیها کلا souls لایک هستن خودت باید بری بگردی مسیر رو پیدا کنی گُنگ و گیج کننده ست
زیرنویس فارسی تا دوبله فارسی براش نیومده ؟شما بازی کردی تا آخرش رفتی؟