همین الان چه گیمی رو بازی میکنی؟

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
هنوز شنبه نشده مایکا..؟؟🤠
آمار اون ماد رو درآوردم ظاهرا فقط یه سیو گیم هست که کاراکتر ارتور رو با جان مارستون جایگزین میکنه
من اولش فکر کردم فن های بازی اومدن یه ماد ساختن که داستان بازی رو عوض میکنه و آرتور خودش نجات پیدا میکنه نه اینکه بیان صرفا یه کاراکتر replace کنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Black HAF

Black HAF

GODLiKE
کاربر فعال بازارچه
پسندها
1,708
سابقه بازارچه
63
آمار اون ماد رو درآوردم ظاهرا فقط یه سیو گیم هست که کاراکتر ارتور رو با جان مارستون جایگزین میکنه
من اولش فکر کردم فن های بازی اومدن یه ماد ساختن که داستان بازی رو عوض میکنه و آرتور خودش نجات پیدا میکنه نه اینکه بیان صرفا یه کاراکتر replace کنن
البته اینجوری هم باشه بد نیست..آرتور بره بلک واتر و کلبه بسازه هم جالب میشه...;)(y)

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
البته اینجوری هم باشه بد نیست..آرتور بره بلک واتر و کلبه بسازه هم جالب میشه...;)(y)
منی که شماره یکش رو تموم کردم و داستانای بیچر هوپ رو دیدم یکم غیر منطقی میشه
اونجا جان مارستون سنگ تموم گذاشت ولی نشد که بشه...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Black HAF

S H 4 H 4 i3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
85
سابقه بازارچه
39
باورم نمیشه چند ماهی شده اصلا هیچ گیمی پلی نکردم! منی که یه زمان انقدر بازی میکردم انگشتهام خشک میشد گردنم درد میگرفت چشم درد و و بدن درد و ...

zexer2020

کاربر عضو
پسندها
114
الان داشتم horizon zero dawn میزدم واقعا شکار دایناسور های رباتی لذت بخشه😁
آپدیت: داستانش عالی بود واقعا لذت بردم. قطعا به این زودیا فراموشش نمیکنم و شدیدا پیشنهاد میشه به بقیه دوستان.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NI2030

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
124
سابقه بازارچه
28
آپدیت: داستانش عالی بود واقعا لذت بردم. قطعا به این زودیا فراموشش نمیکنم و شدیدا پیشنهاد میشه به بقیه دوستان.
اتفاقا از دیروز دارم این بازی رو میرم
بدک نیست داستانش منتها از بس من اینجور بازی ها رو رفتم چیز تازه ای واسم نیست یه جورایی همون اساسینز ادیسه هست با کاراکتر دشمن ربات.

zexer2020

کاربر عضو
پسندها
114
اتفاقا از دیروز دارم این بازی رو میرم
بدک نیست داستانش منتها از بس من اینجور بازی ها رو رفتم چیز تازه ای واسم نیست یه جورایی همون اساسینز ادیسه هست با کاراکتر دشمن ربات.
اصلا با اساسینز مقایسه نکن خیلی سرتره این. داستانشم اوج میگیره وقتی برسی به meridian و بعدش.

• Like

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
124
سابقه بازارچه
28
اصلا با اساسینز مقایسه نکن خیلی سرتره این. داستانشم اوج میگیره وقتی برسی به meridian و بعدش.
باید ببینم به کجا میرسه. شروع داستان خوبه. کلا داستان هایی که کاراکترش با گذر سن از جهات متفاوت پخته تر میشه رو خوشم میاد. زیرنویس فارسی هم عالیه و به صورت ماشینی نیست. انگلیسی میفهمم ولی بعضی جملات تخصصی رو باید با زیرنویس متوجه بشم. فعلا اسب رباتی رام کردم سوار بهش باید برم دنبال یه نفر بگردم:coffee:

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
131
سابقه بازارچه
45
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: memolina

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
124
سابقه بازارچه
28
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition
متاسفانه سولز پسند نیستم ولی سولز فن ها رو درک میکنم. الدن هم نصب کرده بودم. 20 ساعت هم بازی کردم ارتباط نگرفتم ولی میدونم اینجور بازیا باید 200 ساعت بازی کرد بعد قضاوت کرد. حرفی نیست متاسفانه تایم هم ندارم ولی در اینکه الدن غول هست شکی ندارم.🤠

zexer2020

کاربر عضو
پسندها
114
باید ببینم به کجا میرسه. شروع داستان خوبه. کلا داستان هایی که کاراکترش با گذر سن از جهات متفاوت پخته تر میشه رو خوشم میاد. زیرنویس فارسی هم عالیه و به صورت ماشینی نیست. انگلیسی میفهمم ولی بعضی جملات تخصصی رو باید با زیرنویس متوجه بشم. فعلا اسب رباتی رام کردم سوار بهش باید برم دنبال یه نفر بگردم:coffee:
چیزی که داستان اینو واس من متفاوت کرد نحوه بیانش بود. تیکه تیکه همراه با جستجو تو محیط و خرابه های قدیمی میگه چطوری بوده دنیای قبل. و تو همراه شخصیت اصلی دنبال جوابی یعنی زوری فرو نمیکنه تو دهنت اطلاعاتو.
عجله نکن از زیبایی محیط لذت ببر، شکار کن برا آپگرید، هر cauldron پیدا کردی سریع برو توش تا ماشینای جدید بتونی رام کنی. در کنار اینا داستان اصلی رو هم برو جلو اصل جذابیت اونجاس که برسی شهر بزرگه سرعت میگیره. هرچی میری جلو ماشینای جدید و سختتر میاد برگات میریزه
یکی از تفریحات سالم من رام کردن ی ماشین علیه بقیه و دیدن دعواشون بود خیلی کیف میداد:ROFLMAO:

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
131
سابقه بازارچه
45
متاسفانه سولز پسند نیستم ولی سولز فن ها رو درک میکنم. الدن هم نصب کرده بودم. 20 ساعت هم بازی کردم ارتباط نگرفتم ولی میدونم اینجور بازیا باید 200 ساعت بازی کرد بعد قضاوت کرد. حرفی نیست متاسفانه تایم هم ندارم ولی در اینکه الدن غول هست شکی ندارم.🤠
اگر میخوایی استارت کنی دارک سولز 3 یا بلادبورن رو شروع کن یا فکر کنم میگن دارک سولز 2 راحت تره دیمن سولز
سیستم بازی رو یاد بگیری برات لذت بخش میشه الدن رینگ به نسبت بالای ها راحت تره ولی چون در محیط باز هستش گیج میشی میتونی از راهنما استفاده کنی
و نکته مهم اینکه نباید اول کاری سمت دشمن ها قوی بری اول باید بگردی و خودت رو اپگرید کنی قدرت نسبیت که خوب شدش و اسبت رو هم گرفتی که پیاده نری اینور اونور تازه بازی شروع میشه
مثلا تو الدن رینگ وقتی وارد محیط بازی میشی همون روبروت یک باس هستش اگر همون دفعه اول بری سمتش کلا ناامید میشی
فقط منظره نگاه کن دل میاد نبینیش

Screenshot 2024-06-25 at 12-50-01 elden ring in game pic - Google Search1.jpg

• Like

Black HAF

GODLiKE
کاربر فعال بازارچه
پسندها
1,708
سابقه بازارچه
63
برای اون دسته از دوستانی که نسخه اول بازی رو تموم کردن و ازش خاطره دارن گفتم شاید جذاب باشه موزیکهای متن بازی رو هم داشته باشن..هم نسخه اصلی و هم Undead Nightmare..البته 2 تا آلبوم از نسخه 2 هم هست که اگر دوست داشته باشین براتون آپلود کنم..
ترک مورد علاقه خودم Deadman's Gun هست درضمن..:cool:(y)

cover1.jpgcover2.jpg

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
739
سابقه بازارچه
110
سلام
الدن رینگ با دی ال سی رو نصب کردم اصلا سر در نیاوردم هیچی

چجوریاس بازیش؟
خیلی گیج کننده هست...🙄🙄🙄
این بازیها کلا souls لایک هستن خودت باید بری بگردی مسیر رو پیدا کنی گُنگ و گیج کننده ست

• Like

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
131
سابقه بازارچه
45
این بازیها کلا souls لایک هستن خودت باید بری بگردی مسیر رو پیدا کنی گُنگ و گیج کننده ست
الدن رینگ بخاطر دنیای باز بودنش گیج میشی اوایلش ولی بقیه سولز ها مسیرها مشخص هستش تقریبا فقط باید سبک بازی دستت بیاد

mehrdadb3

کاربر فعال بازارچه
پسندها
131
سابقه بازارچه
45
الدن رینگ بخاطر دنیای باز بودنش گیج میشی اوایلش ولی بقیه سولز ها مسیرها مشخص هستش تقریبا فقط باید سبک بازی دستت بیاد
پیشنهاد میکنم اول دارک سولز 3 رو بازی کنی البته اوایلش باید خیلی صبر داشته باشی چون زیاد میمیری تا اینکه دستت بیاد روش مبارزه هاش و اینکه قدرت رو زیاد کنی بعدش دیگه همه چی خوب پیش میره و کیف میکنی البته باس های سختی داره
الدن رینگ به نسبت بقیه سولز ها اسونتره ولی بخاطر دنیای باز بودنش گیج کننده هستش و پیشنهاد میکنم اگر دوست داری بازی کنی اوایل چنتا راهنمای بازی رو ببین زیاد هستش تو اپارت یا یوتوب که بدونی اوایل باید چکار کنی تا راه بیوفتی @memolina

• Like
بالا