پایین بودن سرعت اس اس دی Samsung 980 PRO

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک مورد ssd سامسونگ سری 980 پرو موجوده که از نظر سلامت اکیه و تو نرم افزار hard disk sentinel هم سلامت هم کارایی 100 هستش.
در نرم افزار خود سامسونگ (samsung magician) هم همه چیز عادیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل اینجاست که در تست سرعت با نرم افزار CrystalDiskMark و samsung magician سرعت رید و رایت حدود 1700 هستش که خیلی پایینه
روی دو مینبرد asus z-270-a و asus b250-pro تست شده که در هر دو این مشکل وجود داشته.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم اگر دوستان راه حلی دارن بفرمایند.

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
درود

نمی‌دونم این می‌تونه دلیل باشه یا نه ولی ام تو پی‌سی‌آی فور هستش و مادربردها pci3

پردازنده روی مادربردا چیه ؟
مقدار رم سیستم چقدره ؟
سیستم عامل چیه ؟

همیشه ام تو رو برای تست سرعت(نه سلامت) بعنوان هارد دوم(روش ویندوز نباشه) و روی اسلات نزدیک به سی پی یو باید تست کرد اونم بصورت تک پارتیشن و خالی بدون هیچ فایلی تا بتونیم به اون سرعتی که توی ریویوها گفته شده دست پیدا کنیم .

فرمور ام تو رو با نرم‌افزار سامسونگ آپدیت کنید همینطور بایوس مادربردها و بایوس مادربردها ریست تو دیفالت بشن . این ریست تو دیفالت رو از این بابت می‌گم که شاید داخل بایوس محدودیتی برای ام تو ایجاد شده بعد از اینکه ریست تو دیفالت کردین گزینه‌هایی مثل xmp رم‌ها و موارد دیگه که لازمه رو فعال کنید .

لطفاً از همه اون نرم‌افزارهایی که گفتین عکس بزارید همینطور crystal disc info .

داخل دیوایس منیجر کنترلر ام تو رو به اسم ۹۸۰ پرو شناخته ؟

از نرم‌افزار SSD magician خود سامسونگ از ستون سمت چپ گزینه Diagnostic Scan و گزینه select scan mode هم روی Full Mode باشد یه ارور اسکن کامل انجام بدید عکس بدید .

آخرین ویرایش:

Handkerchief

کاربر عضو
پسندها
146
سابقه بازارچه
19
سلام و ادب و احترام خدمته هر دو بزرگوار
درست فرمودند که:ایراد اول :اس اس دی 980pro نسل 4 هست (gen4) ولی مادربرد و سی پی یو شما نسل 3 gen هست
سرعت نصف میشه در حد gen 3
3200-3500 باید باشه که نیست و کمتره.کارهایی که مصطفی گفته انجام بده....

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
درست فرمودند که:ایراد اول :اس اس دی 980pro نسل 4 هست (gen4) ولی مادربرد و سی پی یو شما نسل 3 gen هست

من توی بعضی از تاپیک‌ها دیدم مثلاً طرف گفته ssd حجمش از نصف بیشتر پر بشه سرعتش میاد پایین یا مثلاً یکی دیگه بود تو همین فروم می‌گفت اگه بالای ۸۰ درصد یا بالای ۹۰ پر بشه سرعتش یک سوم یا یک چهارم می‌شه نمی‌دونم اینا درسته یا درست نیست . چون این چیزایی که میگم رو فروشنده‌های فروم میگن و نمی‌دونم پشتوانه علمی داشته باشه شاید برای فروش بهتر بگن . منظورم اور پروویژنینگ نیست که برای توزیع سایش یکسان استفاده می‌شه . ولی اگر فرض کنیم درست باشه بنظرم برای تست سرعت باید اس‌اس‌دی بخش زیادیش خالی باشه یا اگر مقدار زیادی روش رایت شده باید کامل خالی باشه که از بلاک‌های تقریباً با سایش کمترش استفاده بشه .

راستی حجم هم توی سرعت اس‌اس‌دی تاثیر داره . نمی‌دونم ۹۸۰ پرو تو چه حجم‌هایی تولید شده ولی قطعاً ۱۲۸ گیگش با ۲ ترابایتش تفاوت زیادی داره از نظر سرعت . کاربر 0050 لطفاً حجم ام تو رو هم بگین .

آخرین ویرایش:

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
درود

نمی‌دونم این می‌تونه دلیل باشه یا نه ولی ام تو پی‌سی‌آی فور هستش و مادربردها pci3

پردازنده روی مادربردا چیه ؟
مقدار رم سیستم چقدره ؟
سیستم عامل چیه ؟

همیشه ام تو رو برای تست سرعت(نه سلامت) بعنوان هارد دوم(روش ویندوز نباشه) و روی اسلات نزدیک به سی پی یو باید تست کرد اونم بصورت تک پارتیشن و خالی بدون هیچ فایلی تا بتونیم به اون سرعتی که توی ریویوها گفته شده دست پیدا کنیم .

فرمور ام تو رو با نرم‌افزار سامسونگ آپدیت کنید همینطور بایوس مادربردها و بایوس مادربردها ریست تو دیفالت بشن . این ریست تو دیفالت رو از این بابت می‌گم که شاید داخل بایوس محدودیتی برای ام تو ایجاد شده بعد از اینکه ریست تو دیفالت کردین گزینه‌هایی مثل xmp رم‌ها و موارد دیگه که لازمه رو فعال کنید .

لطفاً از همه اون نرم‌افزارهایی که گفتین عکس بزارید همینطور crystal disc info .

داخل دیوایس منیجر کنترلر ام تو رو به اسم ۹۸۰ پرو شناخته ؟

از نرم‌افزار SSD magician خود سامسونگ از ستون سمت چپ گزینه Diagnostic Scan و گزینه select scan mode هم روی Full Mode باشد یه ارور اسکن کامل انجام بدید عکس بدید .
سلام و عرض ادب آقا مصطفی
ممنون بابت راهنمایی
عرض کنم خدمتتون که در رابطه با نسل 4 بودن ssd و نسل 3 بودن مینبردها که درست فرمودین منتها اگر بخواد با سرعت نسل 3 هم روی این مینبرد کار کنه باید سرعتی معادل 3400 داشته باشه ، برای مثال سری 980 معمولی داشتم ، سری 970 evo plus هم داشتم که هر دو روی این مینبرد با سرعت 3400 کار میکردن.
-------------------------------------------------------------------------------
پردازنده ها i3 7100 و g4560 هستن.
و اون دو مدل قبلی یعنی 980 و 970 با همون پردازنده 7100 با سرعت 3400 کار میکردن.
رم سیستم 16 (2تا8)
ویندوز ها هم ویندوز 10
در رابطه با قرار دادن m2 روی اسلاتی که نزدیک cpu هستش نصب شده (روی اسلات دیگه اصلا کار نمیکردن ، هر دو مینبرد به همین شکل بود)
------------------------------------------------------------------------------
بایوس مینبرد و ssd هر دو آپدیت شده بودن.
ریست فاکتوری رو هم انجام داده بودم
در مورد شناختن ssd در دیوایس منیجر هم بله دقیقا بنام 980 pro میشناسه (تصویر قرار داده شده)
اسکن کلی هم در حال انجامه و بعد از اتمام تصویرش قرار داده میشه.
در رابطه با میزان پر بودن ssd هم که فرمودین ، هم ssd رو بصورت کامل خالی کردم و تست گرفتم ، هم یکبار روش ویندوز ریختم و از داخل خودش تست گرفتم که هیچ فرقی نکرد.
باتشکر مجدد از وقتی که میزارین.

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
سلام و عرض ادب آقا مصطفی
ممنون بابت راهنمایی
عرض کنم خدمتتون که در رابطه با نسل 4 بودن ssd و نسل 3 بودن مینبردها که درست فرمودین منتها اگر بخواد با سرعت نسل 3 هم روی این مینبرد کار کنه باید سرعتی معادل 3400 داشته باشه ، برای مثال سری 980 معمولی داشتم ، سری 970 evo plus هم داشتم که هر دو روی این مینبرد با سرعت 3400 کار میکردن.
پردازنده ها i3 7100 و g4560 هستن.
و اون دو مدل قبلی یعنی 980 و 970 با همون پردازنده 7100 با سرعت 3400 کار میکردن.
رم سیستم 16 (2تا8)
ویندوز ها هم ویندوز 10
در رابطه با قرار دادن m2 روی اسلاتی که نزدیک cpu هستش نصب شده (روی اسلات دیگه اصلا کار نمیکردن ، هر دو مینبرد به همین شکل بود)
بایوس مینبرد و ssd هر دو آپدیت شده بودن.
ریست فاکتوری رو هم انجام داده بودم
در مورد شناختن ssd در دیوایس منیجر هم بله دقیقا بنام 980 pro میشناسه (تصویر قرار داده شده)
اسکن کلی هم در حال انجامه و بعد از اتمام تصویرش قرار داده میشه.
در رابطه با میزان پر بودن ssd هم که فرمودین ، هم ssd رو بصورت کامل خالی کردم و تست گرفتم ، هم یکبار روش ویندوز ریختم و از داخل خودش تست گرفتم که هیچ فرقی نکرد.
باتشکر مجدد از وقتی که میزارین.

اون تصویری که میگی رو نمی‌بینم . کجا قرار دادی .

منظورم بخش دیسک نیستا استوریج کنترلر رو میگم . تو استوریج کنترلر به چه اسمی شناخته شده ؟

حالا که میگی ۹۸۰ معمولی و ۹۷۰ داشتم رو همین مین کار می‌کردن امکان داره یه باگی یا مشکلی به وجود اومده باشه و اون درایورای قبلی باعث شده باشن که این مشکل به وجود بیاد . نمی‌دونم برای ام تو هم مثل کارت گرافیک نرم‌افزار DDU هست یا نه ولی خب اگر میگی مستقیم رو خودش ویندوز ریختی باز اوضاع همینجوری بوده احتمال داره واقعاً آسیب دیده باشه .

حالا تا اسکن تموم بشه می‌خوای اون بقیه عکسا رو آپلود کن تو پست اول .

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 0050

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
تصاویر رو داشتم آپلود میکردم آقا مصطفی ،خدمت شما
ab0630_251.jpg
a91730_252.jpg
8e4330_253.jpg
39fb30_255.jpg
cf9330_256.jpg

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
داخل این عکس گزینه مستطیل قرمز رو بیشتر کن مثلاً ۵ گیگ و فقط روی دکمه مستطیل آبی بزن ببین نتیجه چی میشه .

از قسمت استوریج کنترلر دیوایس منیجر هم یه عکس بده .

هر کدوم از این مادربردهایی که اسم بردی هارد جدا دارند یا یه دونه هارد داری روی هر کدوم میزاری بوت میشه ؟ اس اس دی مورد بحث رو نمی‌گما خود هارد سیستما که ویندوز روشه . یعنی هر کدوم از مادربردا خودشون یه هارد جدا دارند که روش ویندوز نصبه و درایور چیپست مخصوص خود مادربرد هم روش نصب شده ؟

روی ام تو ویندوز ریختی درایورای مادربرد هم نصب کردی ؟

تو سیف مودم یه تست بگیر شاید فرجی شد . قبلش صلوات بفرست فوت کن .

آخرین ویرایش:
  • Like

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
خدمت شما
ea3630_259.jpg

6c0130_2510.jpg

635330_258.jpg

آقا مصطفی تو عکس آخر که با فلش نشون دادم حدس میزنم اگه جای x2 میشد x4 همه چی اکی میشد و سرعت 1700 دقیقا میشد 3400 که برای نسل 3 هستش
یه گزینه ای تو مینبرد داره که میشه گذاشت روی x2 یا x4 اما هیچ فرقی نمیکنه جابجا میکنم.

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
آقا سلام عرض شد ، ممنون بابت راهنمایی
بله اگر در حد همون نسل 3 بخواد کار کنه باید 3400 باشه که الان نصف اونه

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
خدمت شما
ea3630_259.jpg

6c0130_2510.jpg

635330_258.jpg

آقا مصطفی تو عکس آخر که با فلش نشون دادم حدس میزنم اگه جای x2 میشد x4 همه چی اکی میشد و سرعت 1700 دقیقا میشد 3400 که برای نسل 3 هستش
یه گزینه ای تو مینبرد داره که میشه گذاشت روی x2 یا x4 اما هیچ فرقی نمیکنه جابجا میکنم.

احسنت همینه . اون دو ایکس سرعت ۳۴۰۰ رو نصف می‌کنه .

خود مادربردا کلاً دو ایکسن یا توی بایوس دو ایکس تنظیم شده ؟

من یه مادربرد ازراک زد ۹۷ فاتالیتی داشتم اون فکر کنم پی‌سی‌آی تری ۲ ایکس بود کلاً . ولی این مادربردایی که گفتی فکر کنم ۴ ایکس باشند .

آخرین ویرایش:

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
احسنت همینه . اون دو ایکس سرعت ۳۴۰۰ رو نصف می‌کنه .

خود مادربردا کلاً دو ایکسن یا توی بایوس دو ایکس تنظیم شده ؟

من یه مادربرد ازراک زد ۹۷ فاتالیتی داشتم اون فکر کنم پی‌سی‌آی تری ۲ ایکس بود کلاً . بزار ببینم لینکشو پیدا می‌کنم . ولی این مادربردایی که گفتی فکر کنم ۴ ایکس باشند .
بله روی دو ایکس بود که میزارمش روی چار ایکس و دوتاریستارت میکنه و میبینم تو بایوس شده چهار ایکس منتها تو ویندوز که میرم تاثیری نداره.
آقا مصطفی بیشتر از این مزاحمتون نمیشم میخواین استراحت کنین ، انشاالله فردا بازم یه سعی میکنم ببینم نتیجه میده یا نه.
باتشکر مجدد ، تا فردا شب خوش🙏

Handkerchief

کاربر عضو
پسندها
146
سابقه بازارچه
19
گاهی اگر پردازنده خیلی رده پایین باشه lane کمتری داره و کمتر اختصاص پیدا میکنه برای m.2
ولی فرمودید با ssdهای دیگری که امتحان کرده ام اونا سالمن و پهنای باند کامل x4 دارند.
با پردازنده 7100 و مادربرد z270 چک کن که رویه کاغذ بهتر بنظر میرسند.داخل بایوس هم (روی X4) تنظیم شود.

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
بله روی دو ایکس بود که میزارمش روی چار ایکس و دوتاریستارت میکنه و میبینم تو بایوس شده چهار ایکس منتها تو ویندوز که میرم تاثیری نداره.
آقا مصطفی بیشتر از این مزاحمتون نمیشم میخواین استراحت کنین ، انشاالله فردا بازم یه سعی میکنم ببینم نتیجه میده یا نه.
باتشکر مجدد ، تا فردا شب خوش🙏

خب پس ایرادو متوجه شدی کجاست فقط این عجیبه که رو هر دوتا مادربردا این مشکل وجود داره و فکر کنم کاری که داری انجام میدی اینه که یه دونه هارد داری(ام تو سامسونگ رو نمی‌گم) که روش ویندوز ریختی و اینو به هر دو تا سیستم می‌زنی بوت می‌کنی تست می‌گیری و احتمال داره به سیستم‌های دیگه هم زده باشی درایورای مادربردهای دیگه روش نصب شده باشه و کلی درایور ام تو‌های دیگه .

من فکر کنم ایراد نرم‌افزاری باشه اما از طرفی میگی رو خود امتو هم ویندوز ریختی تست کردی . یه بار الان که از تو بایوس تغییر دادی رو خود ام تو ویندوز بریز تست کن .

احیاناً روی اسلاتهای گرافیک پایین‌تر مادربرد کارت گرافیک که نذاشتی که باعث بشه مثلاً بخشی از لاین‌ها رو اونا اشغال کنند . چون معمولاً مادربردا یه همچین داستانایی دارند یه گذرگاه‌هایی تقسیم میشه حالا چه بین خود پی‌سی‌آی‌ها چه بین پی‌سی‌ای‌ها و ساتا .

با آی تری ۷۱۰۰ هم تست کن طبق گفته کاربر handkerchief سی‌پی‌یو خیلی رده پایین لاین کمتری دارم .

آخرین ویرایش:
  • Like

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
عرض کنم خدمتتون که در مورد ویندوز که ویندوز جدید هم ریخته بودم و ssd قبلی خودم رو جدا کرده بودم.
در رابطه با قطعات نصب شده روی مینبرد هم گرافیک که اصلا ندارم ، فقط یک کارت صدا بود که جدا کردم و تاثیری نداشت.
یک نکته اینکه این ssd یعنی 980 pro به تنهایی فقط روی اسلات نزدیک cpu کار میکنه و درصورتی روی اسلات دورتر کار میکنه که یک ssd دیگه روی اسلات دیگه نصب باشه یعنی زمانیکه هر دو اسلات پر باشن.
اما در مدلهای دیگه که داشتم همه ssd ها به تنهایی روی اسلات پایینی (دورتر از cpu ) کار میکردن.
نکته آخر هم اینکه الان که مدل 970 evo plus رو هم روی اسلات دیگه نصب کردم سرعت x4 براش فعاله و با تنظیمات مادربرد که تبدیل به x2 میکردم در نرم افزار هم تبدیل به x2 میشه (در تصویر نشان داده شده)
اما برای 980 pro این تنطیمات هیچ تاثیری نداره و روی x2 ثابت هستش.
در مورد cpu هم 7100 نصب هستش.
24a301_2512.jpg

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
گاهی اگر پردازنده خیلی رده پایین باشه lane کمتری داره و کمتر اختصاص پیدا میکنه برای m.2
ولی فرمودید با ssdهای دیگری که امتحان کرده ام اونا سالمن و پهنای باند کامل x4 دارند.
با پردازنده 7100 و مادربرد z270 چک کن که رویه کاغذ بهتر بنظر میرسند.داخل بایوس هم (روی X4) تنظیم شود.
عرض ادب مجدد ، بله با پردازنده 7100 و z270-a تست شده و روی x4 هم در مینبرد تنظیم شده منتها وارد ویندوز که میشم در نرم افزار کماکان x2 هستش ، درصورتیکه روی 970 evo plus که روی x4 قرار میدم همونطور که در تصویر هم مشاهده میفرمایید داره با سرعت x4 کار میکنه.

mostafajan

کاربر نقره ای بازارچه
پسندها
1,076
سابقه بازارچه
245
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
عرض کنم خدمتتون که در مورد ویندوز که ویندوز جدید هم ریخته بودم و ssd قبلی خودم رو جدا کرده بودم.
در رابطه با قطعات نصب شده روی مینبرد هم گرافیک که اصلا ندارم ، فقط یک کارت صدا بود که جدا کردم و تاثیری نداشت.
یک نکته اینکه این ssd یعنی 980 pro به تنهایی فقط روی اسلات نزدیک cpu کار میکنه و درصورتی روی اسلات دورتر کار میکنه که یک ssd دیگه روی اسلات دیگه نصب باشه یعنی زمانیکه هر دو اسلات پر باشن.
اما در مدلهای دیگه که داشتم همه ssd ها به تنهایی روی اسلات پایینی (دورتر از cpu ) کار میکردن.
نکته آخر هم اینکه الان که مدل 970 evo plus رو هم روی اسلات دیگه نصب کردم سرعت x4 براش فعاله و با تنظیمات مادربرد که تبدیل به x2 میکردم در نرم افزار هم تبدیل به x2 میشه (در تصویر نشان داده شده)
اما برای 980 pro این تنطیمات هیچ تاثیری نداره و روی x2 ثابت هستش.
در مورد cpu هم 7100 نصب هستش.
24a301_2512.jpg

حالا که به نظر می‌رسه راه حلی وجود نداره برای درست کردن مشکل M.2 یه نکته رو من خدمتت بگم . درسته که حافظه‌های ‌اس‌‌اس‌دی خیلی روی سرعت سیکوئنسشون مانور میدن ولی عملاً کاربرهای معمولی یا حتی خیلی از کاربرای حرفه‌ای هم از این سرعت ترتیبی استفاده نمی‌کنند و بیشتر اون سرعت رندوم مخصوصاً رندم Q32T1 استفاده میشه توی بازی مثل استریم زنده یا ویرچوال مموری یا خیلی از دستورات نوشتن که تو این اس‌اس‌دی که شما دارید خیلی تفاوتی با یه اس‌اس دی سالم نداره و از طرفی نباید بخاطر این ایرادی که داره یه سری دیگه از مشخصه‌های ‌اس‌‌اس‌دی سامسونگ ۹۸۰ پرو را نادیده بگیریم . منظورم مشخصه‌هایی مثل داشتن کش DRAM و طول عمر بالای ناند فلش‌ها یا کنترلر قدرتمند .

خلاصه اینکه رو حساب این ایرادی که داره خیلی از قیمتش کم نکنی . همون طول عمرش می‌ارزه به هزار تا از این ام تو های QLC بازار که بعد چند ترابایت نوشتن رو نسخه ۲۵۰ گیگشون سلامتشون میاد رو نودو خورده ای درصد .

آخرین ویرایش:

Amirpcp30

کاربر عضو
پسندها
8
سلام
اگه پایه های ssd هم کثیف بشه جای X4 میشه x2
گرافیک دیدم از x16 شده x1 با تمیز کردن پایه ها درست شده

• Like

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
حالا که به نظر می‌رسه راه حلی وجود نداره برای درست کردن مشکل M.2 یه نکته رو من خدمتت بگم . درسته که حافظه‌های ‌اس‌‌اس‌دی خیلی روی سرعت سیکوئنسشون مانور میدن ولی عملاً کاربرهای معمولی یا حتی خیلی از کاربرای حرفه‌ای هم از این سرعت ترتیبی استفاده نمی‌کنند و بیشتر اون سرعت رندوم مخصوصاً رندم Q32T1 استفاده میشه توی بازی مثل استریم زنده یا ویرچوال مموری یا خیلی از دستورات نوشتن که تو این اس‌اس‌دی که شما دارید خیلی تفاوتی با یه اس‌اس دی سالم نداره و از طرفی نباید بخاطر این ایرادی که داره یه سری دیگه از مشخصه‌های ‌اس‌‌اس‌دی سامسونگ ۹۸۰ پرو را نادیده بگیریم . منظورم مشخصه‌هایی مثل داشتن کش DRAM و طول عمر بالای ناند فلش‌ها یا کنترلر قدرتمند .

خلاصه اینکه رو حساب این ایرادی که داره خیلی از قیمتش کم نکنی . همون طول عمرش می‌ارزه به هزار تا از این ام تو های QLC بازار که بعد چند ترابایت نوشتن رو نسخه ۲۵۰ گیگشون سلامتشون میاد رو نودو خورده ای درصد .
سلام مجدد خدمت شما
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در خصوص سرعتش بله برای من که کار خاصی با سیستم نمیکنم (در حد وبگردی و موزیک) عملا اون سرعت کاربردی نداره ، منتها بحث اصلی در رابطه با سالم بودن خود ssd هستش که این پایین بودن سرعت مربوط به مشکل دار بودن ssd نباشه، چون ممکنه بخوام چند وقت بعد برای فروش قرار بدم و از این جهت که زمان فروش همیشه یک تست سرعت هم داخل تاپیک قرار میدم طبیعتا برای خریدار هم این سوال پیش میاد که چرا ssd با سرعت x4 کار نمیکنه
نکته مثبت دیگه این ssd این هستش که نسبت به ssd های دیگه m2 که دستم رسیده بود دمای کمتری داره که عملا به عمر بیشترش کمک میکنه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه مینبردی که gen 4 ساپورت کنه نداشتم تست کنم ببینم اونجا باچه سرعتی کار میکنه.
رم رو هم عوض کردم و یه مدل دیگه با باس بالاتر گذاشتم و xmp رو هم روشن و خاموش کردم بازم تاثیری نداشت.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته در جستجوهایی که در سایتهای خارجی میکردم یه بنده خدای دیگه هم دیدم دقیقا همین مشکل رو داره و برای ایشون هم با سرعت 1700 داره کار میکنه
که ظاهرا مشکلش حل شد (تصویر قرار داده شد)
فکر میکنم منظورش این بود با درآوردن ssd سوم مشکل حل شد اما من روی هر حالتی(دو ssd ، سه ssd ، تک ssd ) انجام دادم تاثیری نداشت.
66e705_251292262732-12-1-20256-52-32PM-jpg-6a9d5af578cb646f8e04447af71b7805.jpg

0050

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
202
سابقه بازارچه
104
سلام
اگه پایه های ssd هم کثیف بشه جای X4 میشه x2
گرافیک دیدم از x16 شده x1 با تمیز کردن پایه ها درست شده
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
والا این کار رو هم الان انجام دادم متاسفانه تاثیری نداشت.

بالا