کیبورد های رد دراگون

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
277
سابقه بازارچه
40
دوستان کیبورد های رد دراگون توی بازار همه اصلی هستن؟
و اینکه کیفیتشون چطوره؟
الان من این آگهی رو دیدم..نمیدونم کیفیت عکس بد بوده یا واقعا انگار دکمه هاش از پلاستیک بازیافتی هستن !

Abolfazl99

کاربر عضو
پسندها
37
سلام گل وقت بخیر
معمولاً توی جنس های چینی مثل ردراگون فیک نداره مگه اینکه جدیداً اینشکلی شده باشه ،چون من خودم کیبوردم ردراگونه و کیبورد رفیقمم ردراگونه ،کیفیت خوبی دارن و برا خودم تقریباً ۳ سال میشه دارم ،تنها موردی که خورده یکی از سوییچاش رو باید با یدکی که داخل جعبش داره تعویض کنم چون بعضی وقتا یکی میزنی دوبار کار میکنه ،که اینم از تنبلیمه 😂
وگرنه در کل کیبورد من مثل این پلاستیک بدنش اینجوری نبود کامل سیقلی و یکدست بود مدلشم Kitava ارزونتر از اینی که داخل آگهی هست ،و اینم بهت بگم همه مدلاش خوب نیست ردراگون و این مسئلم مختص این برند نیست مثلاً ریزرم یکسری از مدلاش خوبن نه همشون.

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
277
سابقه بازارچه
40
سلام گل وقت بخیر
معمولاً توی جنس های چینی مثل ردراگون فیک نداره مگه اینکه جدیداً اینشکلی شده باشه ،چون من خودم کیبوردم ردراگونه و کیبورد رفیقمم ردراگونه ،کیفیت خوبی دارن و برا خودم تقریباً ۳ سال میشه دارم ،تنها موردی که خورده یکی از سوییچاش رو باید با یدکی که داخل جعبش داره تعویض کنم چون بعضی وقتا یکی میزنی دوبار کار میکنه ،که اینم از تنبلیمه 😂
وگرنه در کل کیبورد من مثل این پلاستیک بدنش اینجوری نبود کامل سیقلی و یکدست بود مدلشم Kitava ارزونتر از اینی که داخل آگهی هست ،و اینم بهت بگم همه مدلاش خوب نیست ردراگون و این مسئلم مختص این برند نیست مثلاً ریزرم یکسری از مدلاش خوبن نه همشون.
ممنون..

arthur97

کاربر عضو
پسندها
76
سابقه بازارچه
15
من از این سری جدیدش یه دونه گرفتم واقعا عالیه
در حد کیبورد های کاستوم ه صدا و فیدبک ش

amirafshar

کاربر عضو
پسندها
163
سابقه بازارچه
9
این کیبورد چی داره 6 میلیونه ! تازه کارکرده

nima_00989166

کاربر فعال بازارچه
پسندها
277
سابقه بازارچه
40
این کیبورد چی داره 6 میلیونه ! تازه کارکرده
کیبورد گیمینگ خیلی گرونتر هم هست..
20 میلیون و بیشتر..
البته من برای بازی نمیخوام..
یه کیبورد خوش دست با کیفیت همراه با دکمه های ولوم و پلیرو اعداد کناری میخوام که اینو پسند کردم..

باقی با برند های نا آشنا هستن..
یا اعداد کناری رو ندارن..
یا دکمه ولوم و پلیر رو ندارن..
یا دکمه هاشون برای سلیقه من خیلی کوتاه هستن ..
و ..

invoker

کاربر فعال بازارچه
پسندها
763
سابقه بازارچه
46
درود و مهر

به اعنوان کسی که قبلنا همین محصولات و وارد کرده باید خدمتت عرض کنم.

متاسفانه این برند کپی زیادی داره!

حالا چجوریه؟ عمده سفارش این برند بازار خاورمیانه اس. مثلا عمارات

ولی خیلی ها میان مستقیم از خوده چین سفارش میدن که اونجا هم هرچقدر پول بدی بر همون مبنا متریال میبندن.

کوتاه، واضح، شفاف. تمام.

Shayan

کاربر فعال بازارچه
پسندها
200
دوستان کیبورد های رد دراگون توی بازار همه اصلی هستن؟
و اینکه کیفیتشون چطوره؟
الان من این آگهی رو دیدم..نمیدونم کیفیت عکس بد بوده یا واقعا انگار دکمه هاش از پلاستیک بازیافتی هستن !

این مدل مورد خوبی
برای بحث اصل بودن هم که گارانتی داره و مشکلی از این بابت وجود نداره چناچه مدل تقلبی از این برند ندیدم ، اونایی که جعبه و ... فرق داره اصل هستن اما برای ریجن های متفاوت .

بالا