AmirBaharvand
کاربر نقره ای بازارچه
- نوشتهها
- 1,088
- پسندها
- 1,155
- سابقه بازارچه
- 165
سلام.دوستان عزیز یه مقدار جنس ناقابل که بنده نیاز ندارم خدمتتون ارائه میکنم انشالله بکار هرکی اومد در خدمتم
مورد اول مقداری قطعه و وسیله کاربردی:
+ حدود بیش از ۵۰ عدد تبدیل ۳به۲ مارک اتلس همگی سالم(یکم کهنگی دارن ولی همشون قابل استفاده هستن)+۴تا تبدیل تصویر مثل hdmiبه dvi و برعکس که توی تصویر میبیند و ...تضمینی نمیدم ولی فکر کنم همه سالم
+ ۶ عدد براکت ۳.۵ و ۲.۵ اینچی هارد+ یه مقدار مقدار براکت هارد ۳.۵ اینچی اکثرا مال کیس های گرین همه سالم
+ تعدادی پنل مادربورد(بیشتر از ۱۵تا)و یه تعداد درب پلاستیکی کیس و بلاک سی پی یو و ... تقریباً همه سالم
+ یه تعداد کابل مثل کابل پرینتر،کابل افزایش طول صدا،کابل تلفن و ... طبق تصویر فکر کنم همه سالم
+ تعدادی پایه سی پی یو فنهای اینتل سالم و یه مقدار پایه پلاستیکی مناسب برای زیر کیس(اینو بگم از هرکدام ۴ دونه برای خودم نگه میدارم شاید بکارم بیاد.گفتم که مدیون کسی نشم
) همگی سالم
+ دوتا رایتر ساتا(هردوتا درب باز نمیشه.لنز الجی با دی وی دی ۴/۵ اکی و لنز سونی با دی وی دی ۹ اکی)
+ ۵عدد کابل برق استوک ارجینال از این جنسهای فوقالعاده با کیفیت با ۵تا تبدیل ۲تایی که روشون هست همگی سالم
دوستان یه تعداد اسپری خشک تو کارتن هست همین الان بگم نمیفرستم چون خطر ترکیدن توی ارسال ممکنه پیش بیاد
این موارد کلا ناقابل هست و هدف از فروششون اینه بکار یه عزیزی بیاد و استفاده کنه چون من دیگه نیازشون ندارم.نمیدونم ارزششون چقدر هست ولی با یه حساب سرانگشتی متوجه میشید تو استفاده و فروش طولانی مدت ارزش بالایی دارن.ممکنه تا زمان ارسال چیز دیگه ای هم باشه که رایگان اضافه میکنم
فکر کنم ارسالشون کم نشه(شاید تا ۴۰۰ یا حتی ۵۰۰هم بشه) پس حساب کتاب کنید اگه بکارتون میاد در مزایده اش شرکت کنید
قیمت پایه کل موارد ۱۰۰ تومن
گام ۱۰۰
فوری ۲ میلیون
ارسال این مورد فقط و فقط با ماهکس و پس کرایه هست.ممکنه توی کارتن کوچیکتر جا بشن که هزینه ارسالتون کمتر بشه
مورد دوم :
تعداد ۸پک دوتایی کابل ساتا نو(باز نشده)
دوعددکابل برق پاور نو
دو عددکابل hdmi طول ۱/۵متر نو
یک عدد کابل نوی هارد اکسترنال نو
یک عدد کابل dvi نو
و تعداد ۸ عدد موس آکبند لیگو m304
دوستان این موارد هم یکجا فروخته میشن
پایه کل موارد ۲ میلیون (کمتر از قیمت فروشگاه های عمده)
گام ۱۰۰
فوری ۲.۵ میلیون
هزینه ارسال پیشتاز ۲۰۰
فروش هر دو مورد ۱۲ ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
دوستان عزیز حتما مورد و ساعت رو هم اعلام کنید.سپاس
مورد اول مقداری قطعه و وسیله کاربردی:
+ حدود بیش از ۵۰ عدد تبدیل ۳به۲ مارک اتلس همگی سالم(یکم کهنگی دارن ولی همشون قابل استفاده هستن)+۴تا تبدیل تصویر مثل hdmiبه dvi و برعکس که توی تصویر میبیند و ...تضمینی نمیدم ولی فکر کنم همه سالم
+ ۶ عدد براکت ۳.۵ و ۲.۵ اینچی هارد+ یه مقدار مقدار براکت هارد ۳.۵ اینچی اکثرا مال کیس های گرین همه سالم
+ تعدادی پنل مادربورد(بیشتر از ۱۵تا)و یه تعداد درب پلاستیکی کیس و بلاک سی پی یو و ... تقریباً همه سالم
+ یه تعداد کابل مثل کابل پرینتر،کابل افزایش طول صدا،کابل تلفن و ... طبق تصویر فکر کنم همه سالم
+ تعدادی پایه سی پی یو فنهای اینتل سالم و یه مقدار پایه پلاستیکی مناسب برای زیر کیس(اینو بگم از هرکدام ۴ دونه برای خودم نگه میدارم شاید بکارم بیاد.گفتم که مدیون کسی نشم
+ دوتا رایتر ساتا(هردوتا درب باز نمیشه.لنز الجی با دی وی دی ۴/۵ اکی و لنز سونی با دی وی دی ۹ اکی)
+ ۵عدد کابل برق استوک ارجینال از این جنسهای فوقالعاده با کیفیت با ۵تا تبدیل ۲تایی که روشون هست همگی سالم
دوستان یه تعداد اسپری خشک تو کارتن هست همین الان بگم نمیفرستم چون خطر ترکیدن توی ارسال ممکنه پیش بیاد
این موارد کلا ناقابل هست و هدف از فروششون اینه بکار یه عزیزی بیاد و استفاده کنه چون من دیگه نیازشون ندارم.نمیدونم ارزششون چقدر هست ولی با یه حساب سرانگشتی متوجه میشید تو استفاده و فروش طولانی مدت ارزش بالایی دارن.ممکنه تا زمان ارسال چیز دیگه ای هم باشه که رایگان اضافه میکنم
فکر کنم ارسالشون کم نشه(شاید تا ۴۰۰ یا حتی ۵۰۰هم بشه) پس حساب کتاب کنید اگه بکارتون میاد در مزایده اش شرکت کنید
قیمت پایه کل موارد ۱۰۰ تومن
گام ۱۰۰
فوری ۲ میلیون
ارسال این مورد فقط و فقط با ماهکس و پس کرایه هست.ممکنه توی کارتن کوچیکتر جا بشن که هزینه ارسالتون کمتر بشه
مورد دوم :
تعداد ۸پک دوتایی کابل ساتا نو(باز نشده)
دوعددکابل برق پاور نو
دو عددکابل hdmi طول ۱/۵متر نو
یک عدد کابل نوی هارد اکسترنال نو
یک عدد کابل dvi نو
و تعداد ۸ عدد موس آکبند لیگو m304
دوستان این موارد هم یکجا فروخته میشن
پایه کل موارد ۲ میلیون (کمتر از قیمت فروشگاه های عمده)
گام ۱۰۰
فوری ۲.۵ میلیون
هزینه ارسال پیشتاز ۲۰۰
فروش هر دو مورد ۱۲ ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
دوستان عزیز حتما مورد و ساعت رو هم اعلام کنید.سپاس
پیوستها
-
IMG_20251202_174600.jpg499.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13 -
IMG_20251202_173725.jpg488.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14 -
IMG_20251202_173834.jpg478.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15 -
IMG_20251202_173949.jpg492 کیلوبایت · بازدیدها: 16 -
IMG_20251202_174024.jpg489.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13 -