206 یا کوییک؟

NI2030

کاربر فعال بازارچه
پسندها
235
سابقه بازارچه
28
ماشین مدل قدیمی به هیچ عنوان نگیرید
ماشین و هزار قطعه
این که میگن یه مدل پایین بگیر و اورهال کن همش حرفه
ماشین خودم پژو ۸۴ هست
تصادفی خریدم جمش کردم واسه خودم که دستم تو کاره ۲۰ تومن آب خورد
شما فرض مثال یه مدل پایین خیلی سالم گیر بیاری که برد کردی ولی اگه بخوای به فکر اورهال اینا باشی بهت قول میدم با ۵۰ ۶۰ تومن خرج کردن هم نتونی یه ماشین درست درمون ازش در بیاری
شما یا باید ۲۰۶ بگیری اگه نه که یه پرشیا هم بد نیست اونم مدل بالا که اذیت نکنه
داداش بنده که خبر ندارم ایشون تا چه حد در مورد خودرو وسواس وتخصص داره آخر پست هم گفتم صرفا پیشنهاده نه اینکه یقه ش کنم به زور بگم اینکار رو بکن!
اورهال در کل کره زمین وجود داره این حرف شماست که اورهال رو قبول نداری وگرنه در کل کره زمین اورهال یک مبحث سیال و جاری هست ناو هواپیمابر به اون عظمت بدون اورهال کردن زمین گیر میشه و نمیتونه از جاش تکون بخوره. اورهال خودرو هم در همه جای جهان وجود داره آمریکا باشی یا انگلیس یا ژاپن فرقی نداره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sanaka

sanaka

کاربر برنزی بازارچه
پسندها
788
سابقه بازارچه
110
این ماشین ما هم داستانی شد اما
بعد کلی جست‌وجو تونستم یه 207 tu5 مدل ۸۹ که تمام رنگ بود پیدا کنم شاسی عقب پلمپ،شاسی جلو خورده بود به قیمت ۳۲۰ تومن که قیمتش واقعا بد نبود تا همین دیروز دستم بود که دو سه روز قبل بردمش برای تعویض پلاک مامور گفت مشکوک به تعویض موتور!ماشینو بردم راهنمایی و رانندگی اونجا گفتن باید بری شهرستان همجوار اونجا چک کنن اوکی دادن ما تعویض پلاک میکنیم منم ماشینو بردم گفتن موتور ماشین مال خودشه موردی نداره ولی شماره شاسی زیر کاپوت بتونه کاری شده این قبول نیست اگه بخوای میتونیم برات اوکی بنویسیم ببری تعویض پلاک کنی ولی فردا بخوای بفروشی هر جا بره تعویض پلاک نمیشه تنها راهش اینه ببری مرکز استان اونجا تایید کنن اگه تایید کنن تو سند قید میشه و موردی نداری ولی اگه نشه ماشین رو پس بده منم بردم مرکز استان اونجا ۳ تا کارشناس نگاه کردن نوشتن بتونه کاری شده ببر مدیر فنی نظر بده و مدیر فنی هم رد کرد گفت این ماشین تو این استان حق نداره پلاک بشه!!ماشینو دیروز پس دادم ولی واقعا یکی از بهترین خودروهایی بود که رونده بودم وارداتی از فرانسه بود
از شتاب و موتور فرانسویش گرفته تا سواریش تو جاده با سرعت ۱۱۰ تا پیچ ها رو میپیچیدم ماشین به کف آسفالت چسبیده بود یه ذره ناپایداری نداشت
از پس دادنش خیلی ناراحت شدم حالا موندم یه ۲۰۷ مدل ۸۹ یا ۹۰ ترتمیز بگیرم یا یه ۲۰۶ tu3 مدل ۹۸ که قیمت زده ۴۳۰ تومن مال آشناست

farhadii

کاربر فعال بازارچه
پسندها
137
سابقه بازارچه
38
خب با این حساب ارتقای خیلی بزرگی حساب میشه این حرکت برای شما.
مخصوصا که ماشینتون هم زیاد رفته و هم تصادف شدید داشته. قطعا کوییک کم کار از خودرو فعلیتون بهتر خواهد بود.
مدل معمولی فقط تریم داخل و رنگ بیرونش دو رنگ هست و هیییچ فرق دیگه ای با ار نداره.
اما قیمت مدل معمولی پایینتر از ار هست.
با توجه به خرجی که ماشینتون از این به بعد برای شما ایجاد میکنه بهتره عوض بشه.
نظر من اینه که مصرف کم هرچیزی دلیلی نمیشه که همون مدت رو بد بگذرونید.
منطورم اینه که شاید کم استفاده کنید از ماشین ولی همون تایم رو میتونید راحت تر بگذرونید.
به هر صورت انتخاب با شماست.

فقط هرررر ماشینی خاستید تهیه کنید حتما حتما حتما از سایت کارنامه درخاست کارشناس بزنید براتون کارشناس با وسایل کامل میفرسته ماشین رو کامل بررسی میکنه و بهتون سند میده که بدونید ماشینی که دارید میخرید چه وضعی داره. هزینه داره ولی به خیال راحتی بعدش میرزه.
امثال این دوستی که با افتخار میگن کیلومتر رو دستکاری کردن و پول حروم رو وارد زندگیشون میکنن متاسفانه زیاد شده. با چند راهکار ساده میشه متوجه کارکرد واقعی ماشین شد.
آموزندست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ali_Subi
بالا