سلام ممنون از همه دوستانراستی اون قضیه درایور گرافیک اوکی شد؟
از نظر سرعت tdlte بستگی به محل و کیفیت انتن دهی و ارتفاع و میزان شلوغی محله داره. اما فیبر نوری چون فعلا خلوته سرعت خوبی داره. برای هر دو هم دردسر خاصی نداره اون tdlte که یه مدم سیم کارت خوره که همه چی همراه خودش هست و اون فیبر هم که مودم vdsl می خواد که بازم خریدش راحته و راه اندازیش هم مثل adsl هست تقریبا.
من اگه مودم فیبر از دیجی بخرم چون ارزونه ب مخابرات میخوره؟ مدل هواوی...صددرصد فیبر نوری اما خیلی اذیت میکنن خیلی. 4 5 میلیون پول میدی میگن یه ماهه وصل میکنن اما میبینی 3 4 ماه میگذره و وصل نشده، کاملا رندوم هست. فیبرنوری فک میکنم جز هزینه اولیه هم سرعت بالایی میده هم به صرفه تره توی طولانی مدت نسبت به حجمی که میدن. من که هنوز موفق نشدم به گرفتن سرویس فیبر، شهر ما فقط های وب میده سرویس میده و مخابرات، های وب که تجربه بدی دارم ازشون توی پیج اینستاشون بری کامنتاشون بخونید متوجه میشید. و مخابرات هم باهاشون تماس گرفتم گفتن فعلا امکانات نداریم. در کل سرعت فیبر مخابرات تا 200 300 مگابیت میره و یکی از همشهریام که اسکرین شات از تست سرعت های وب گذاشته بود سرعتش به 960 مگ هم رسیده بود
فرقی خاصی ندارن قاعدتا. ولی ممکنه مثلا مخابرات بگه من فقط با مودم خودم عرضه میکنم اول سوال کنید بعد تهیه کنیدمن اگه مودم فیبر از دیجی بخرم چون ارزونه ب مخابرات میخوره؟ مدل هواوی...